ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ: Τέτοιες αποφάσεις αφορούν όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και δεν λαμβάνονται σε εν κρυπτώ συνεδριάσεις!

0
504

«Τέτοιες αποφάσεις αφορούν όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και δεν λαμβάνονται σε εν κρυπτώ συνεδριάσεις!»

 

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση δια περιφοράς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «συνήλθε»  η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου με μοναδικό θέμα τη:

«Λήψη απόφασης για την έγκριση αιτημάτων παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου ατελώς, λόγω COVID-19».

 

Η δημοτική αρχή Νικηταρά αντελήφθην μετά από αίτημα 4 δημοτών αυτό που από τις 24 Μαϊου γνωρίζουν και εφαρμόζουν όλοι οι τουριστικοί- και όχι μόνο – δήμοι της Ελλάδας!

 

Αναφερόμαστε στις διατάξεις του άρθρου 65 του ν. 4688/2020 (ΦΕΚ 101/Α/24-5-2020) σχετικά με την κατά παρέκκλιση χορήγηση επιπλέον χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων,  σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που τον δικαιούνται σύμφωνα και με τις σχετικές κανονιστικές διατάξεις του δήμου. (και όχι μόνο σε αυτά… )

 

Αντί λοιπόν αυτή τη χρονική στιγμή να αξιοποιήσει τη σχετική διάταξη προς όφελος των επιχειρηματιών της Κω από την Κέφαλο έως το Ψαλίδι και πάντα με σεβασμό στην αξία του δημόσιου χώρου και στο δικαίωμα των ατόμων ΑμεΑ σύρθηκε σήμερα εν κρυπτώ να αποφανθεί στα αιτήματα 4 μόλις συνδημοτών μας!

 

Την καλούμε, έστω και σήμερα, να γνωστοποιήσει στο σύνολο των επιχειρηματιών του νησιού που παλεύουν για την βιωσιμότητα τους την «πρόθεση» της να εφαρμόσει -όχι επιλεκτικά και κατά περίπτωση- τις σχετικές διατάξεις λόγω κορονοϊού .

 

Τέτοιες αποφάσεις αφορούν όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί εγκαίρως με σχετική πρόσκληση του δήμου και δεν λαμβάνονται σε εν κρυπτώ συνεδριάσεις!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ