Στην τελική ευθεία η αναμόρφωση του εσωτερικού λιμανιού της Κω | Πιέσεις του Δημάρχου σε κάθε κατεύθυνση

16
1501

Στην τελική ευθεία η αναμόρφωση του εσωτερικού λιμανιού της Κω

Πιέσεις του Δημάρχου σε κάθε κατεύθυνση

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες ολοκλήρωσης των εργασιών ανακατασκευής του εσωτερικού λιμένα Κω, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός του 2017.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη, παρουσία της Διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών που ελέγχουν την εξέλιξη του έργου και των στελεχών της εργολήπτριας εταιρείας.

Ασκώντας, για πολλοστή φορά, πίεση για ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, τους έθεσε προ των ευθυνών τους, ώστε να μην παρουσιαστεί καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση, που επιβαρύνει την πόλη στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η ανενεργή περίοδος της πανδημίας και η μη έγκαιρη πληρωμή της εταιρείας καθυστέρησαν την ολοκλήρωση του έργου, σε συνδυασμό με τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν.

Μετά τη διευθέτηση των τεχνικών δυσκολιών πλησίον του κάστρου (σε προυπάρχουσες υποδομές) τα συνεργεία, ενισχυμένα με προσωπικό, εξελίσσουν με ταχύτητα το έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, την ερχόμενη Πέμπτη, ολοκληρώνεται και παραδίδεται σε χρήση, από κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, το αναμορφωμένο τμήμα του λιμανιού έως το ύψος της πλατείας Ρήγα Φεραίου.

 

Γραφείο Τύπου

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια χαρα.Αυγουστο πιασαμε και ακομα βρισκομαστε στη….τελικη φαση.Θυμαστε ποτε θα τελειωνε;Τι λεγανε;Τρομαρα τους θελουν και φωτογραφιες.Φαντασου να ειχαμε και τουριστες,

    • ΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ Λ@Μ@ΓΙ@ ΤΥΠΟΥ ΨΙΤ-ΡΙΑΡΗ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΨΙΤ,ΑΝΩΝΥΜΕ,ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΑ,ΜΠΟΧΑΛΕ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΛΚΩΔΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.@..ΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.

      • Τι λες ρε πληρωμενε χαφιε του κ@λ@@????
        Νομιζεις οτι εχεις αξιοπρεπεια??
        Επειδη ξερω ποιο λ@μ@γιο εισαι η αξια σου ειναι
        οσο το σαλιο του σαλιγκαρου….
        αραξε και σκασμος!!!

  2. το υπολοιπο απο το εσωτερικο λιμανι το οποιο εν ετει 2020 ειναι ακομα στρωμένο με χυμα τσιμεντο ποτε λετε να το φερετε στον 21ο αιώνα ??

  3. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ=ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΙΜΙΟΣ,ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΑ Λ@Μ@ΓΙ@ ΤΥΠΟΥ ΨΙΤ-ΡΙΑΡΗ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΨΙΤ,ΑΝΩΝΥΜΕ,ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΑ,ΜΠΟΧΑΛΕ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΒΛΚΩΔΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.@…ΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    • Γιατι βριζεις;Δεν ντρεπεσαι;Επειδη εσυ περνεις ενα μισθο πουλοντας τη ψηφο σου;Ντροπη και σε εσενα κξαι σε ολη την οικογενεια σου.

  4. Σε 10 μηνες ο νικηταρας εκανε πιο πολλα απο τον ταξιδιαρη της χαμενης πενταετιας. Μπραβο!!!

    • Τελικα δεκα μηνες μετα ,αντι να μην σηκωνετε κεφαλι….ακομη τον πρωην φοβαστε…ακομη με το πρωην ασχολειστε…
      Παραμενετε σε μια νιρβανα και χανετε τον μπουσουλα και το μετρο.
      Αυτοδιαφημιζεστε γραφετε σχολια για να ασχολουμαστε μαζι σας .
      Ετσι θα βρεθειτε αφωνοι οταν σε 36 μηνες θα αντιμετωπισετε την πραγματικοτητα.
      Εννοειται οτι θα σου απαντουσα….ενεργε πολιτη…η αλλιως κ.γενικε…..

  5. Καμαρωστε τους.Ενας βαζει ενα μαρμαρακι και 10 φωτογραφιζοντε στη μια φωτο και αλλοι 10 συνεδριζουν.Οσο για το ηθος καμαρωστε τα σχολια του …μαλλον νεου συμβουλου.

  6. Ο Ρασπουτιν που ειναι οεο??
    Ηρθε ειδε και απηλθε!!!
    Δεν μπορω να πω….εξυπνος…αλλα και πονηρος ταυτοχρονα!!
    χαχα!!
    Υ.Γ.ρε μπαγασα ειχες και φωτογενεια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ