Συνάντηση των 5 Δημάρχων Κω, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου με Αβραμόπουλο

7
870

Με πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Τα πρώτα αποτελέσματα από την απόφαση των 5 δημάρχων των νησιών που έχουν δεχθεί μέχρι σήμερα τα μεγαλύτερα κύματα προσφύγων και μεταναστών – Χίου, Λέσβου, Σάμου, Λέρου και Κω- να ακολουθήσουν κοινό μέτωπο δράσης είναι ορατά. Την Παρασκευή οι «5» θα τα πουν κατ’ιδίαν με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο σε συνάντηση που προγραμματίστηκε να γίνει στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Το παραπάνω έκανε γνωστό σε συνέντευξή του στο Ράδιο «Α» ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο οποίος το πρωί βρέθηκε στη Λέσβο στο πλαίσιο της επίσκεψης στο νησί των κ.κ. Αβραμόπουλου και Μουζάλα.

Ο ίδιος κρίνοντας τις σημερινές δηλώσεις του κου Αβραμόπουλου εξέφρασε την άποψη ότι είναι θετικές, θεωρώντας ότι «υπάρχει μια αποφασιστικότητα για την αποσυμφόρηση των νησιών με δύο φορές αναφορά στην προσωρινότητα των κέντρων παραμονής».

«Αυτό μπορεί να βάζει τα πράγματα σ’ ένα δρόμο ο οποίος δεν είναι βεβαίως ανοικτός, αλλά δύσβατος», σημείωσε ο ίδιος λέγοντας ότι μέσω του διαλόγου θα λυθούν τα προβλήματα, διαμηνύοντας παράλληλα ότι στα νησιά δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης των υποδομών προσφύγων –  μεταναστών, όταν ρωτήθηκε για την αναφορά Αβραμόπουλου στην απάντηση προς τον Ευρωβουλευτή Ν. Μαριά για «επέκταση των υποδομών υποδοχής».

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ.ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

  2. δημαρχε εξαπατησες ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ.εσυ επετρεψες την δημιουργια του χοτ σποτ με την απουσια σου οταν

    ο λαος ετρωγε βουρδουλιες απο τα ματ.αντι να μπεις μπροστα μαζι με το δημοτικο συμβουλειο μαζι με τον λαο της κω να αποτρεψουμε την κατασκευη του χοτ σποτ- καταστροφη του νησιου.σιωπηρα συνεναισες στην κατασκευη του χοτ σποτ.επαιξες τον παπα ταχα προτεινες 10 σημεια κατασκευης χοτ σποτ.σε ενδιαφερει μονο η παρτη σου και η πολιτικη επιβιωση.το νησι το κατεστρεψες με τα αλλοπροσαλα που κανεις.εσυ μαζι με τον καματερο καταστρεψατε το νησι.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.

  3. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ . ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΩ.ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ .ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΛΙ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΧΩΡΙΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΛΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  4. ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ