Γ. Ζήκας: Ο λόγος της καθυστέρησης στην πιάτσα ροτόντα είναι η υπογείωση δικτύου

13
2439

 

Η δημοτική αρχή για την αισθητική αναβάθμιση του έργου “διαμόρφωση κόμβου κυκλοφοριακής ανάπλασης στην πιάτσα ροτόντα” αποφάσισε την αφαίρεση των υπέργειων καλωδίων στην περιοχή με δαπάνες του δήμου.

Επειδή πολλοί συμπολίτες μας εύλογα διερωτώνται για τη στασιμότητα του έργου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΕΗ αναμένεται να προχωρήσει στην υπογειοποίηση του δικτύου εντός του οδοστρώματος.

Παρόλο που σε σχεδόν καθημερινή βάση επιστρώνουμε με 3Α το οδόστρωμα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά όπως είναι κατανοητό πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν τα υπόγεια δίκτυα και μετά να γίνει η τελική ασφαλτόστρωση για την ολοκλήρωση του έργου.

Για την ΖΗΚΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΣΙΑ ΕΕ

Ζήκας Γεώργιος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα καταστρεψουμε ολες τις πλατειες για μελι?

  2. παει και η πλατεια των ιταλων.πωπω καταστροφη .ρε τι μανιακος που ειναι ο απερχομενος!!!!

  3. Επειδή διάβασα ότι θα γίνει ανάπλαση και στην πλατεία της Μαρίνας, μήπως θα μπορούσε η ΔΕΗ να τελειώσει πριν πάει ο Δήμος και αρχίσει την ανάπλαση; Δηλαδή πως αποφασίζονται οι εργασίες; Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει, όποτε του καπνίσει; Ο ΟΤΕ μήπως πρέπει να περάσει και αυτός από την πιάτσα Ροτόντα, η ΔΕΥΑΚ;

  4. εισαι? η δευακ θα χρειαστει να κανει τα δικα της. Και ο θεος βοηθος να μην βρεθουν αρχαια οταν αρχισουν το σκαψιμο γιατι δεν θα τελειωσουμε ποτε

  5. Φοβερός σχεδιασμός. Φίλος μου Πακιστανός μου είπε ότι στην χώρα του δεν γίνονται έτσι οι εργασίες.

  6. Καλα σε κριση και ο δημος βρισκει λεφτα και κανει εργα να ομορφινει το νησι.Οι προηγουμενοι με τοσα εκατομυρια τι τα εκαναν τελικα?

    • Την ομορφιά που την βλέπεις???και……………………………………………….τώρα για το που καταντάει η Κως με αυτήν την τσιμεντοποίηση των δρόμων ..τι να σε νοιάξει????Εσύ οδηγείς σε εναέριους οδούς..με τόση μαστούρα…

  7. Ναι,αλλά οι σωστές δουλειές δεν γίνονται έτσι.Έχουν περάσει 35 περίπου μέρες χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα.Αν δεν το έχετε δρομολογήσει σωστά από την αρχή,ξεκινήστε το αργότερα.Έλεος!Δεν είναι 5-10 μέρες καθυστέρηση,που όλοι θα το καταλαβαίναμε.

  8. Φίλε Γιώργο, στα μελετητικά γραφεία πρέπει να κυκλοφορεί πολύ ανοησία και ασχετοσύνη.
    Αν λάβουμε υπόψη την Πειραιώς και τον Κολοκοτρώνη, όποιος/α τα σχεδίασε, καλύτερα να κάτσει σπίτι του/ης να φτιάχνει ντολμαδάκια.
    Τώρα στην Ροτόντα. Η περιστροφή σε στενό χώρο, μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει βρε άχρηστοι, ειδικά στα μεγάλα οχήματα. Η άνοδος από το Λιμεναρχείο και προς τα φανάρια είναι μονόδρομος. Οι δύο κάθοδοι αριστερά προς την Ροτόντα κι’ αυτοί μονόδρομοι. Η δύο έξοδοι από την Ροτόντα δεξιά κι’ αυτοί μονόδρομοι.
    Θα ζαλιστούμε από το γύρω – γύρω βρε Γιώργο !!
    Τα διπλά παρκαρίσματα των καραγκιόζηδων, ποιος θα τα ελέγξει. Το ίδιο στην Πειραιώς και τον Κολοκοτρώνη.

  9. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ
    ΣΤΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΔΕΥΑΚ ΕΣΚΑΨΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …..ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΤΟΙΜΟ..ΠΙΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ..ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΑΣ

    ΥΝ

  10. Κύριοι της Δημοτικής αρχής,
    Τις λακούβες από τις συνδέσεις στο αποχετευτικό στο Ζηπάρι, σε πόσα τέρμινα υπολογίζεται να τις αποκαταστήσετε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ