Ν. Μυλωνάς για ΟΡΑΜΑ (αφετηρία τραίνων): «Κακή» του συνήθεια οι διαστρεβλώσεις…

10
1045

ΘΕΜΑ:σχόλιο στην ανακοίνωση του ΟΡΑΜΑΤΟΣ για τον καθορισμό αφετηρίας τουριστικών τραίνων

Δεν συνηθίζουμε να απαντούμε στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

στις κατά ‘’κακήν’’ του συνήθειαν διαστρεβλώσεις.

Τελευταία σκόπιμη διαστρέβλωση η χθεσινή ανακοίνωση του για το θέμα του καθορισμού αφετηρίας τουριστικών τραίνων. Αφού στο κείμενο λέει πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με αυτά που είπε η εκπρόσωπος του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, η ανακοίνωση καταλήγει: ‘’Παράλληλα Κυρίτσης και Μυλωνάς, σύμφωνα με την προσφιλή τους τακτική, φρόντισαν τα θέματα αυτά να είναι στο τέλος της ημερήσιας διάταξης του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ώστε οι πολίτες να μην ενημερωθούν…’’ όπερ έδει δείξε!!!

Να διευκρινίσουμε:

1. ήταν γνωστό ότι την ημέρα του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Δήμαρχος θα ήταν στη Αθήνα. Το θεμα μπήκε στο τέλος για να προλάβει στην σύνοδο του οργάνου με την επιστροφή του, για να μας κάνει άμεση ενημέρωση των συναντήσεων του και ίσως να μπορέσει να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο θεμα. Όπως πράγματι και έγινε.

2. θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ήταν απόλυτα εφικτό (και αναγκαίο γιατί πρέπει να κάνουμε οικονομία λόγου) να τελειώναμε πριν τις 22.00 αφού ξεκινήσαμε στις 18.30 και με τα θεματα ήταν απλά διαχειριστικά ζητήματα! Οπότε ο Δήμαρχος απλά δεν θα μας προλάβαινε!

—Που η σκοπιμότητα και που η υποβάθμιση των θεμάτων;

Επί της ουσίας: οι μόνοι που έβαλαν θέμα για το κυκλοφοριακό ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας Ν. Κανταρζής και ο υποφαινόμενος που ψήφισαν την κατάργηση της αφετηρίας στην τόσο επιβαρυμένη το καλοκαίρι Α. Κουντουριώτη και την ανάγκη εκσυγχρονίσου στο κυκλοφοριακό, με το ΟΡΑΜΑ να μιλά για ξεπουλήματα και στο τέλος να απέχει!!!

Ας είμαστε πιο προσεκτικοί. Όλοι κερδίζουμε με την αλήθεια και όλοι χάνουμε με το ψέμα και την υπερβολή

Ν Μυλωνάς

(με την ιδιότητα του προέδρου και μέλους του ΔΣ)

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο την μη ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου παρατηρείται συν τω χρόνω κυκλοφοριακή-περιβαλλοντική επιβάρυνση της πλατείας και της παραλιακής οδού έμπροσθεν του δημαρχείου.Τρενάκια,λεωφορεία δεας,λεωφορεία τουριστικά για τα ημερόπλοια,ανοικτό λεωφορείο, ταξί, που εχουν αφετηρία την πλατεία, ιχ που σταθμεύουν για την ψαραγορά ,μικροπωλητές,οι ποδηλάτες κινούνται επι του πεζοδρομίου της ψαραγοράς μαζί με τους πεζούς, συνθέτουν μια χείριστη ,αρνητική εικόνα της πόλεως , την τουριστική περίοδο για όλους. α)Ενωση του ποδηλατόδρομου επι του οδοστρώματος 3ο δημοτικό-λιμεναρχείο οχι υπεριψωμένου αλλα με διαγράμμιση-χρωματισμό του οδοστρώματος και διαχωρισμό απο τα τροχοφόρα με πλαστικά κολωνάκια η μπάλες απο τσιμέντο.β)Μεταφορά των αφετηριών της ΔΕΑΣ απο ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ -ΔΕΛΦΙΝΙΑ στις πλατεία 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ και 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ αντίστοιχα και μεταφορά του ΚΤΕΛ στον χώρο στάθμευσης στην είσοδο της πόλης οπως σας πρότειναν οι δημότες.

  2. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΑΛΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

  3. για την πισίνα Ροτόντα και για τα σουρωμένα λουμπουνόστρωτα

  4. Εδω βεβαια στο αθρο του προεδρου δεν βλεπεις σχολια γιατι δςν εχουν να γραψουν τπτ αυτοι η πεντε δεκα πουβριζουν ολη μερα οταν ο αλλος σου απανταει με επιχηρηματα τοτε το βουλωνεις και δεν μιλας κια μετα θελει το οραμα να κανει κ αντιπολιτευση στην δημοτικη αρχη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ