Μ. Χατζηκαλύμνιος: Η ανάπτυξη ήρθε επιτέλους στην Κω!

16
1893

Κως, 10.02.2017

Η ανάπτυξη ήρθε επιτέλους στην Κω.

Όσα δεν κατάφεραν τα εκατομμύρια των τουριστών που έχουν επισκεφθεί το νησί μας τα τελευταία σαράντα χρόνια τα κατάφεραν οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που έστειλαν στο νησί μας οι απανταχού της γης διακινητές με την αμέριστη υποστήριξη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Όσα δεν κατάφεραν όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης το κατάφερε η πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση.

Κατασκευάζεται επιτέλους νέα υπερσύγχρονη φυλακή στην Κω κόστους 4.500.000 €.

Η θέση μου ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος μου επέβαλε -κατά την άποψη μου- να απέχω από την δημόσια κριτική επί των ενεργειών της εκάστοτε κυβέρνησης.

Η σημερινή είδηση όμως περί της ίδρυσης στο νησί μας προαναχωρησιακού κέντρου κράτησης και ιδιαίτερα ο τρόπος επιλογής αναδόχου και ο τεράστιος προϋπολογισμός του – 4.500.000 €- και το μέγεθος που αυτός προδίδει, για εμένα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Είναι η αδιάσειστη απόδειξη ότι η Κως έχει στοχοποιηθεί από κάθε λογής παράγοντες εκτός του νησιού.

Στην σκέψη μου δεν εξαιρείται κανένας και δυστυχώς υποβοηθούνται στο καταστροφικό τους αυτό έργο από μια ισχνή μειοψηφία σύγχρονων τοπικών Νενέκων και Κουίσλιγκ.

Μετά και αυτή την εξέλιξη δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Ούτε για αυτούς που μέχρι τώρα κρατούσαν γραμμή ίσων αποστάσεων. Εάν δεν θέλουν να βρεθούν «στο νερό» πρέπει να διαλέξουν σε ποια βάρκα θα συνεχίσουν. Οφείλουν οι πάντες στο νησί μας να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα, να κατέβουν από τα σύννεφα του δήθεν ανθρωπισμού, της δήθεν πολιτικής ορθότητας και της δήθεν αλληλεγγύης. Το μέλλον του νησιού μας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού , ως τόπος ευημερίας και αρμονικής συμβίωσης των ανθρώπων κινδυνεύει.

Οι απόψεις της δημοτικής αρχής –με τις οποίες συμφωνεί η τεράστια πλειοψηφία των κατοίκων- για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για το νησί μας ο τρόπος διαχείρισης του προσφυγικού θέματος από την κεντρική διοίκηση δυστυχώς για όλους μας έχουν δικαιωθεί και θα συνεχίσουν να δικαιώνονται. Το θέμα όμως δεν είναι να δικαιωθούμε ως δημοτική αρχή. Το θέμα είναι να σταματήσει αυτή στοχοποίηση, η υπονόμευση του νησιού, η απαξίωση των θέσεων μας και εντέλει η κοροϊδία προς όλους μας. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά να στρέψουμε τις δυνάμεις μας. Να δείξουμε ότι η Κως και το μέλλον της είναι πάνω από όλα και μπροστά σε αυτό, οι πολιτικές αντιπαλότητες για ήσσονος σημασίας ζητήματα παραμερίζονται.

 

Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΜΑΤΕΡΕ 4.500.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΑΙΩΝ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    4.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΤΕ ΜΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

    • οι δήθεν πολιτικοί παράγοντες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μηνιάτικο καλά θα κάνουν να μη μιλούν γιατί είναι αυτοί που κατέστρεψαν την εικόνα της Κω. Γέμισαν σκηνές τη πόλη κι εκεί που μας ήξερε όλος ο κόσμος σαν το καλύτερο και πιο φιλόξενο νησί τη πατρίδα του Ιπποκράτη ήρθαν αυτά τα μικρά ανθρωπάκια με το φτωχό μυαλό και έδοσαν μια κλωτσιά καταστρέφοντας ότι έφτιαξαν οι προηγούμενες γενιές. Τι να περιμένει όμως κανείς από μικρόψυχους κακούς ανθρώπους

  2. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY

    ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!!
    ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!

  3. ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!!!!ΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.

    • Πολιτικός νάνος ο Μιχαλάκης. Τι κρύβει στη ψυχή του ο κάθε άνθρωπος??

      Διαφωνώ και εγώ με το προαναχωρισιακό κέντρο. Αλλά εσύ Χατζηκαλύμιε έχεις καταντήσει γραφικός και ακραίος. Όχι για την απαράδεκτη φασίζουσα ορολογία σου, όχι γιατί στηρίζεις την πολιτική σου καριέρα στο μεταναστευτικό και την ακροδεξιά αλλά γιατί αναμασάς θεωρίες συνομωσίας και μισαλλοδοξίας για να κρύψεις το ανύπαρκτο έργο σου. Μωραίνει ο κύριος…

  4. Ολοι οι Νενεκοι καθονται στην ιδια σειρα στο Δημοτικο Συμβουλιο.Δρομο ολοι σας αχρηστοι

    • Εχεις χασει τι μπαλα εσυ.Εδω εχει στοχοποιηθει το νησι και το μονο που κανεις ειναι να πεις αυτο?Ανθρωπακη οσοι ειναι στο δημο ειναι εκλεγμενη απο το λαο εσυ ποιος εισαι?Πες ονοματεπονυμο η εισαι απο αυτος που απλα φορανε μασκα και δειχνουν ?

  5. Χατζηκαλυμνιε τθς βασεις εσυ τις εβαλες προτείνοντας 10 σημεια για χοτ σποτ.Βαλτε ενα τρενακι λιμανι-Πυλι αρχιιερεα της καταστροφης.

  6. Μιχαλάκη, Λάθος γήπεδο βρήκες να παίξεις, προκειμένου να βγεις από την αφάνεια, στην οποία μόνος σου
    διάλεξες να πέσεις. Το δικό σου γήπεδο είναι οι άθλιες υποδομές του νησιού, που έχουν άμεση επίπτωση
    στην τουριστική πορεία του νησιού μας. Πάψε λοιπόν να βλέπεις συνωμότες παντού, τους οποίους μάλιστα
    δεν κατονομάζεις για την όποια πιθανή ζημιά. Τράβα να παίξεις αν μπορείς σε εκείνο το γήπεδο, και πάψε
    να παριστάνεις τον υπερπατριώτη. Μας τα είπαν και άλλοι αυτά.

  7. ο καποτε αριστερος χατζηκαλυμνιος, το παιζει σημερα δεξιος ρατσιστης, ξεπερνωντας την λεπεν και τον αδωνι. αν αυτο δεν ειναι καταντια τοτε τι ειναι; παιζει εκ του ασφαλους στο γηπεδο της ξενοφοβιας, της οικονομικης κρισης, και γλυφει σαν γυμνοσαλιαγκας τις οποιες επιλογες του φασιστοειδους που λεγεται δημαρχος.

  8. Μιχάλη αν όπως βιάζεσαι να κάνεις κριτική στην κυβέρνηση, βιαζόσουν να τελείωσή η Πιάτσα Ροτόντα και να κλίσης καμιά λακκούβα θα ήσουνα μια χαρά

  9. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.

  10. τώρα που δεν υπάρχει δουλειά κάποιοι ζητούν απο το κυρίτση να τους δώσει αντιδημαρχία να βολευτούν με το αναγκαίο μηνιάτικο λιγοστεύουν οι αμοιβόμενες θέσεις αντιδημάρχων ενώ αυξάνονται οι διεκδικητές. Γι αυτό το ψηλό και άμυαλο παιδί βγήκε μπροστά

  11. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ,
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ?????

  12. Στο Αμύνταιο της Φλώρινας παραιτήθηκε ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο γιατί έκλεισε το υπουργείο άμυνας ένα στρατόπεδο.Στη Χίο ο σύλλογος πολιτικών μηχανικών προσέφυγε στο συμβούλιο επικρατείας γιατί το υπάρχον ΗΟΤ SPOT ρυπαίνει το περιβάλλον. EΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,,,

  13. ΑΚΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ Π[ΙΠΕΡΙ!!! ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ