# Γ. Ζερβός: Ο κ. Κυρίτσης δουλεύει τους Κώους «ψιλό γαζί»

25
1623

Τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης #Δίεση, Γ. Ζερβού, στο ΔΣ Κω, σχετικά με τη δυνατότητα άσκησης ένδικων μέσων από μέρους του Δήμου κατά της λειτουργίας του Προαναχωρησιακού.

# Γ. Ζερβός: Ο κ. Κυρίτσης δουλεύει τους Κώους «ψιλό γαζί»

Κε Πρόεδρε,

Δυστυχώς, καλούμαστε, με αφορμή πάλι το μεταναστευτικό, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, να συμμετάσχουμε σε μια συνεδρίαση που  παίρνει τα χαρακτηριστικά θεατρικής παράστασης με πρωταγωνιστές τον παραλογισμό, την υποκρισία και τον άκρατο λαϊκισμό της Δημοτικής Αρχής.

Η πρώτη φορά ήταν πριν έναν χρόνο… Φλεβάρης και τότε, όταν το ΔΣ συνεκλήθη για να αποφασίσει, τάχα μου, τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος σχετικά με την ίδρυση του ΚΕΠΥ. Την κατάληξη την ξέρετε… όσο είδαν οι δημότες το δημοψήφισμα άλλο τόσο το είδαμε κι εμείς.

Ήταν μια πρόταση με καταφανή σκοπό τον διχασμό της τοπικής κοινωνίας, τη συντήρηση της όξυνσης, και την επαναστατική μαγκιά – εκ του ασφαλούς βέβαια, καθώς οι πάντες γνώριζαν, ή όσοι τουλάχιστον δεν παραμυθιάζονται από τον κ. Κυρίτση, ότι τέτοιο δημοψήφισμα ουδέποτε θα γινόταν, καθώς η διεξαγωγή του προσέκρουε σε θεσμικά κωλύματα.

Για την ακρίβεια, το ίδιο το ελληνικό Σύνταγμα απαγορεύει τοπικά δημοψηφίσματα που αφορούν σε εθνικά ζητήματα. Οπότε, ή αδιάβαστος ήταν ο κ. Κυρίτσης ή το δούλεμα που έριξε στους πολίτες εκείνο τον καιρό ήταν άνευ προηγουμένου.

Πέρα όμως από τον εμπαιγμό, αξία έχει να καταδειχτεί και το τι σήμαινε για τη Δημοτική Αρχή αυτή η επίμονη στάση της άρνησης, το επαναλαμβανόμενο και στείρο «ΟΧΙ στο ΚΕΠΥ».

Σήμαινε μήπως ΝΑΙ στην εικόνα του καλοκαιριού του 2015;

Σήμαινε ΝΑΙ στη μετατροπή της Κω του Ιπποκράτη σε δημόσιο αποχωρητήριο και απέραντο καταυλισμό;

Σήμαινε ΝΑΙ στον διεθνή εξευτελισμό και στο κράξιμο του νησιού μας όχι μόνο από τα ΜΜΕ, αλλά κι από την ευρωπαϊκή επιτροπή μετανάστευσης;

Σήμαινε ΝΑΙ στη μείωση των τουριστικών δεικτών του 2016, και κατ’ επέκταση του τοπικού εισοδήματος;

Και ποιοι άραγε επλήγησαν περισσότερο τότε; Οι μικροί επιχειρηματίες ή οι μεγαλοξενοδόχοι των all inclusive;

Γιατί, συνάδελφοι, αυτό ήταν το ΌΧΙ του κ. Κυρίτση! Ήτανε ένα τεράστιο ΝΑΙ στην επανάληψη του καλοκαιριού του 2015. Ένα καταστροφικό για το νησί μας καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να βγάλουμε από τη μνήμη μας, και που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της ΔΑ.

Αλλά ας πάμε το συλλογισμό και λίγο παρακάτω…

Για ποιο ΟΧΙ εντέλει μιλάμε, όταν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, στις διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού και σε δηλώσεις τους σε ξένα Μέσα διαφήμιζαν τον χώρο που τελικώς βρέθηκε, και που κατά τα δικά τους λεγόμενα, θα έλυνε το πρόβλημα της στέγασης των μεταναστών;

Για ποιο ΌΧΙ μιλάμε, όταν η ΔΑ, κατόπιν εορτής, και αφού πιέστηκε από το σύνολο των παραγωγικών φορέων, απέστειλε στο Υπουργείο όχι ΈΝΑ αλλά ΔΕΚΑ προτεινόμενα μέρη για τη λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής;

Τα ξεχάσαμε αυτά; Ξεχάσαμε ότι, ανάμεσα σε άλλα, η λειτουργία του ΚΕΠΥ συνέβαλε κυρίως στον εφησυχασμό της τουριστικής αγοράς, με αποτέλεσμα οι προκρατήσεις του 2017 να σημειώνουν θεαματική άνοδο;

Και κάνω αυτή την αναδρομή, αγαπητοί συνάδελφοι, γιατί, μετά τα αλλεπάλληλα φιάσκο της ΔΑ, τα ψευδή της διλλήματα, την απροκάλυπτη διγλωσσία της, και εντέλει την πολιτική της ήττα σχετικά με τη διαχείριση του μεταναστευτικού, θα περίμενε κανείς ότι θα αλλάξει ρότα, κρατώντας, αν μη τι άλλο, ήπιους τόνους και στάση σοβαρή.

Αντιθέτως, έρχεται σήμερα ο δήμαρχος με μια ακόμα πρόταση γελοιωδέστερη από την περσινή: Την άσκηση, λέει, ένδικων μέσων κατά της λειτουργίας του Προαναχωρησιακού.

Ταυτόχρονα, παρουσιάζει στον κόσμο, ότι βρέθηκε προ απροόπτου, ότι εξαπατήθηκε, ότι η είδηση για τη λειτουργία του κλειστού κέντρου ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, τη στιγμή που τοπικές ιστοσελίδες ήδη από το Φθινόπωρο του 2016, σε σχετικά ρεπορτάζ, αποκάλυπταν ότι εκκινούν διαδικασίες, συγκεκριμένα τοπογραφικές μελέτες, για τη λειτουργία του Προαναχωρησιακού.

Μολαταύτα, δεν χρειαζόταν καμιά ιστοσελίδα για να ενημερωθεί ο κ. Κυρίτσης. Τη συμφωνία μεταξύ Ε.Ε και Τουρκίας αν είχε στοιχειωδώς διαβάσει, εκτός αν ακόμα ψάχνεται χαμένος στη μετάφραση, θα έβλεπε ότι εκεί μέσα αναφέρεται ρητά η ίδρυση των Προαναχωρησιακών στα ελληνικά νησιά.

Για την οικονομία του χρόνου καταθέτω στα πρακτικά φωτοαντίγραφα της συμφωνίας της 18ης Μαρτίου του 2016, κυρίως όμως, τις διευκρινίσεις της ευρωπαϊκής επιτροπής που εξεδόθησαν τόσο στις 19 Μαρτίου όσο και στις 15 Ιουνίου του ίδιου έτους, και οι οποίες απαντούν σε ερωτήσεις σχετικές με τη διαμονή των μεταναστών. Ένα ενδεικτικό απόσπασμα, για του λόγου το αληθές:

Ερώτηση: Πού θα φιλοξενούνται οι μετανάστες, ενώ περιμένουν να επιστρέψουν; Απάντηση: Οι παράτυποι μετανάστες μπορούν να διαμένουν σε κλειστά κέντρα υποδοχής στα ελληνικά νησιά, υπόκεινται στη νομοθεσία της Ε.Ε. – ιδίως με την οδηγία της Ε.Ε. για την επιστροφή. Οι αιτούντες άσυλο θα φιλοξενηθούν σε ανοιχτά κέντρα υποδοχής στα ελληνικά νησιά

Από όσα παραπάνω ανέφερα, εύλογα προκύπτει το ερώτημα:

Σε τι και σε ποιον θα ασκήσει ο Δήμος της Κω προσφυγή;

Στη συμφωνία Ε.Ε και Τουρκίας;

Στην Ελληνική Αστυνομία, στην οποία υπάγεται το Προαναχωρησιακό;

Στον Ελληνικό Στρατό που μεταβίβασε το στρατόπεδο;

Να γελάσουμε απλώς, ή να κλάψουμε από τα γέλια; Πείτε μας.

Αντιλαμβάνεται άραγε κανείς, εδώ, μέσα στην αίθουσα, το μέγεθος της κοροϊδίας που υφίσταται το σύνολο των δημοτών μας;

Αντιλαμβάνεται κανείς πώς το μεταναστευτικό είναι το χαλί για τον κ. Κυρίτση ώστε να κρύψει από κάτω την ανεπάρκειά του ως Δήμαρχος, και να συσπειρώσει όσους του απέμειναν, είτε εύπιστους είτε ανενημέρωτους είτε ολοκληρωτικά παραπληροφορημένους;

Και, θα μπορούσε, βέβαια, κάποιος, να ισχυριστεί ότι πάλι έχουμε να κάνουμε με το συστηματικό αντικυβερνητικό τροπάρι του κ. Κυρίτση. Εμ, δεν είναι πια ούτε αυτό!

Παρόντες ήμασταν, όταν στην αίθουσα αυτή, ο κ. Μητσοτάκης, σας άδειασε κ. Κυρίτση, και μάλιστα πανηγυρικώ τω τρόπω, λέγοντας, σε απάντηση ερώτησης που του υπέβαλα, ότι όσο ισχύει η συμφωνία θα πρέπει να τη τηρήσουμε στο ακέραιο και ευλαβικά. Άρα, δεν είναι λοιπόν ούτε ο μανιασμένος αντικυβερνητισμός που σας οδηγεί πια… η καθολική σας πολιτική απομόνωση είναι, την οποία επιχειρείτε να κρύψετε πίσω από λεονταρισμούς και καταστροφολογίες και αφελείς ταυτίσεις με άλλα νησιά που έχουν πρόβλημα. Δεν πείθετε πλέον κανέναν.

Γιατί αν ήσασταν ειλικρινής θα λέγατε ότι ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας της μετανάστευσης, και ότι το νησί μας είναι γεωγραφική πύλη εισόδου, και ότι ακριβώς επειδή χρειάζεται να προστατευτεί η τουριστική του εικόνα, ο δήμος θα συμβάλει με κάθε τρόπο συνεργαζόμενος με όλα τα επίπεδα της γενικής κυβέρνησης, ασκώντας εποικοδομητική πολιτική, θέτοντας όρους και αποσπώντας εγγυήσεις ορθής λειτουργίας, ώστε να εξαλείψει κάθε πιθανότητα να επαναληφθούν τα γεγονότα του 2015 ή άλλου είδους έκτροπο.

Και βέβαια, οφείλατε να κάνατε, αυτό το οποίο, η παράταξη που εκπροσωπώ, πασχίζει επί ενάμισι χρόνο να καταφέρει, δηλαδή να αξιώσετε, συντεταγμένα και τεκμηριωμένα, από την κεντρική εξουσία μέτρα αντιστάθμισης για το νησί.

Στον αντίποδα, όχι μόνο δεν έχετε κάνει τίποτα, (παρεμπιπτόντως, τη συνεδρία για το ειδικό αναπτυξιακό του Υπουργείου Οικονομίας ακόμα την περιμένουμε)  αλλά, άκουσον-άκουσον, αποτρέπετε τους Κώους από το να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς που αφορούν στο Κέντρο.

Στο Κλειστό Κέντρο, που κατά τα λεγόμενα της Αντιστράτηγου κας Τσιριγώτη, ιδρύεται εντός της υπάρχουσας δομής, (άρα δεν μιλάμε για δεύτερο hotspot όπως ψευδώς διαδίδετε τόσο καιρό), με σκοπό την επιτάχυνση των επιστροφών των παράτυπων μεταναστών στην Τουρκία.

Δηλαδή, της βασικής αξίωσης που έχει όλο το νησί, προκειμένου να υπάρξει πρόοδος στη διαδικασία της αποσυμφόρησης.

Τι σημαίνει άραγε αυτό το νέο ΟΧΙ σας; Για πείτε μας…

Τι πραγματικά θέλετε;

Να μην αποσυμφορηθούν τα νησιά και να βγαίνετε πάλι με δελτία τύπου περί ανακατάληψης των πόλεων;

Να μην τηρηθεί η ευρωπαϊκή συμφωνία η οποία συνέβαλε στη ραγδαία μείωση των ροών;

Να τριγυρνάν ελεύθεροι οι παράτυποι μετανάστες, δηλαδή το 90% από όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί;

Θέλετε να μην δρα το κλειστό κέντρο ως αποτρεπτικός παράγοντας για όσους από τα απέναντι παράλια ετοιμάζονται να περάσουν από το νησί μας;

Αυτό είναι το βροντερό ΟΧΙ σας; Η επένδυση στο χάος και την ανασφάλεια; Είναι το ΟΧΙ που υπερασπίζεται σθεναρά την τουριστική ταυτότητα; Ή μήπως είναι το ΟΧΙ που υπονομεύει ξανά το νησί μας;

Και πόσα κιλά ανευθυνότητας ζυγίζει αυτό το ΟΧΙ, τι ειδικό πολιτικό βάρος φέρει, όταν εκστομίζεται από μια ΔΑ, η οποία αποδεδειγμένα μας διέλυσε οικονομικά με τις ακρότητες και τα ΟΧΙ της το 2015;

Και, τέλος, για ποιο κοινό μέτωπο εναντίωσης μιλάτε; Ήδη, σημαντικό μέρος των παραγωγικών φορέων, (το τονίζω: των παραγωγικών), διαφοροποιήθηκε κάθετα από τη στάση σας. Και τι, ορθώς, συνέστησαν; Χαμηλούς τόνους, όχι άλλες εξάρσεις και προστασία της εικόνας μας από την Πολιτεία βάσει της συμφωνίας της Ε.Ε.-Τουρκίας.

Κλείνοντας, κε Πρόεδρε, παραπέμπω το σύνολο της Δημοτικής Αρχής, στα δικά σας πρόσφατα γραφόμενα, και επαναλαμβάνω, μαζί με σας:

«Αλλάξτε ατζέντα», κύριοι. Και αν δεν μπορείτε, θα πρόσθετα, συνταχθείτε με τη δική μας.

Σας καλώ για χιλιοστή φορά να συμβάλλετε στην προσπάθεια της παράταξης καθώς και στην προσπάθεια των φορέων,  να διεκδικήσουμε από κοινού μέτρα αντιστάθμισης για το νησί μας.

Είναι ο μόνος τρόπος για να εξιλεωθείτε, έστω και λίγο, για τη ζημιά που προκαλέσατε στο νησί εξαιτίας της κάκιστης διαχείρισης που επιδείξατε μέχρι στιγμής στο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Καθετί άλλο σας γελοιοποιεί.

Κι αντίθετα από ό,τι πιστεύετε, με τζάμπα μαγκιές και προτάσεις του ποδαριού, πίστωση πολιτικού χρόνου πλέον δεν δίδεται από κανέναν.

Απλώς, επιταχύνετε την κατάρρευση σας.

Αν δεν το καταλαβαίνετε, δικαίωμά σας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το νησί στο λαιμό σας δεν θα το ξαναπάρετε.

Δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε, δεν πρόκειται να σας αφήσουμε.

Σας ευχαριστώ, κε Πρόεδρε.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ #ΔΙΕΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΣΥ!ο ιωαννης ζερβός! ποιητής βραβευθείς υπό της ακαδημιας Αθηνών!

    αναγιγνώσκεις εις το δημοτικό συμβούλιο Κω λίβελλον γραφέντα εις τα υπόγεια του Μαξίμου! Οποία εντροπή! και επι το λαικότερον! ΄πόση ξεφτίλα πια αγορίνα μου;

    • ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ.

    • 40 οκάδες τεμπελο-Γιαννάκια μιανού λαϊκιστή πολιτικού τη γνώση… Άσε την πολιτική νέος άνθρωπος και ψάξε για κανένα μεροκάματο…

      ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;;; Ζήλεψες την δόξα των πολιτικών παλιάς κοπής που χωρίς να δουλέψουν ποτέ, ΤΣΙΠρΑΣ 10 χρόνια για πτυχίο και μετά κομματική επιδότηση, Καραμανλής αραχτός τεμπέλης μια ζωή με μηδέν μεροκάματα ΙΚΑ κτλ, και μόνο για να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση και να παπαρολογείς.

    • ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ παντός καιρού, κομμάτια να γίνει το νησί, εκτελούν εντολές οι άχρηστοι. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΟΥΡΑ ...

      Να στηρίζει τον ΣφΥΡΙΖΑ με τις κομματικές παρωπίδες που φορά ο τεμπέλης του ΑΡΑΧΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ο #ΓΙΑΝΑΚΗΣ# μπορώ να το καταλάβω, να στηρίζει όμως μόνο από αντιπολιτευτικό μένος το κόμμα του ΣΟΥΡΑ (που ελπίζει ακόμα να γλύψει κανένα κοκαλάκι) η σαλεμένη αγρότισσα του ΑΜΑΝΙΟΥ είναι σκέτη κατάντια μιας σαλεμένης που από τις πολλές κολωτούμπες από παράταξη σε παράταξη ΣΑΛΕΨΕ…

  2. Επειδή η ιστορία διδάσκει, δες πόσους έχει πουλήσει στην πολιτική και … ζωή, ο πολιτικός σου μέντορας. Η τύχη σου είναι δυστυχώς προδιαγεγραμμένη.

    • Γειά σου βρε #Γιαννάκη# του αραχτού φραπέ με τις κομματικές παρωπίδες και τις δηλώσεις.

      Άσε την ξάπλα και τις εκθέσεις ιδεών, πάρε μια βαθιά ανάσα και τρέξε για κανένα μεροκάματο… Θα μπορείς να πληρώνεις το φραπεδάκι σου …. και δεν θα είσαι αναγκασμένος, κατάντια, να κουβαλάς την τσάντα του ψηλούλη Μαυρογιαλούρου του ΣφΥΡΙΖΑ. Μια ζωή τσαντοκουβαλητής θα είσαι;

      • Και ακομα ειμαστε στην αρχη.Εχετε να τραβηξετε,μεχρι τις δημοτικες.Σ-Ι-Χ-Α-Μ-Α γραφιά

    • ΛΑΓΟΣ ο #Γιαννάκης# του ΣφΥΡΙΖΑ και του «ΨΗΛΟΥ Μαυρογιαλούρου»;;; ΛΑΘΟΣ, οι λαγοί τρέχουν, αυτός βαριέται που ζει και αναπνέει...

      Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ Δημοτική παράταξη #ΔΙΕΣΗ# κατάντησε γραφείο ρύπων της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-συγΚΑΜΕΝΟΥ. Και όμως στο νησί μας αρχίζει νέα επένδυση στο Αμανιού, το νέο στρατόπεδο φυλακισμένων ΛΑΘΡΟ. Χαλαρά, χαλαρά Γιαννάκη μην κουραστείς και ιδρώσεις, μη χολοσκάς την τσάντα του Κάπτεν Ηλία ΜΟΝΟ ΕΣΥ ο «ΤΣΑΝΤΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ» ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΣ όπως έκανες και με αυτήν τον ΣΟΥΡΑ…

    • Κουίζ!!! Γιατί στις νέες αστυνομικές ταυτότητες του ΣφΥΡΙΖΑ δεν γράφει επάγγελμα;;;;

      Μα τι θα μπορούσαν να δηλώσουν σαν επάγγελμα τα κομματικά φερέφωνα σαν τον Καρανίκα και τον … #Γιαννάκη # του αραχτού φραπέ;;;;; Τους λιάνισες Γιαννάκη ή άρπαξες ήλιο στην ξαπλώστρα με τον φραπέ στο χέρι;;;

  3. ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙΣ . ΘΕΣΗ ΔΕ ΠΗΡΕΣ ΟΜΩΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧ… ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

  4. 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ

  5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  6. Η ΚΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

  7. εξαπολυει τη χρυση του εφεδρεια, τον ζερβο, ο οποιος ομολογουμενως εχει τρομερο επικοινωνιακο χαρισμα και ευφυια και το πραγμα καπως ερχεται στα ισα του. αλλα γιαννη, πραγματικα απορω πως δεν σε εχουν παρει ακομα στο μαξιμου, εκτος αν σε ετοιμαζουν για βουλευτη, ομως αν θες να γινεις δημαρχος χεσε το συριζα, ειναι κριμα τη στιγμη που εχεις ολα τα προσοντα για να ανοιξεις βηματισμο να περιοριζεσαι στο στενο κομματικό κυκλο, εκτος αν εχεις άλλες βλεψεις, οπότε πασο.στα λεω φιλικα γιατι πιστευω σε σενα.

  8. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

    ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εχει σχεση με πολιτικαντηδες του δημοκρατικου κλεπτοκρατικου ληστρικου τοξου. η χρυση αυγη εχει καθαρες θεσεις για την λαθρομεταναστευση.οι δημαρχοι εξαπατουν τους δημοτες.

  9. Βρε δεν ντρεπεσε να μιλας που εσυ μαζι με τον αλλον τον ελεεινο το βουλευτη και το κομμα που στηριζετε καταστρεψατε το νησι και ακομα και τωρα τους λετε μπραβο που εγινε το xot-spot στο νησι…Ντροπη και μονο ντροπη θα επρεπε να νιωθετε…
    Να δουμε με τι σταση που κρατας πως θα εμφανιστεις στα χωρια και γενικα στον κοσμο…

  10. Γιαννάκη από λόγια καλα τα πήγαινες στις δημοτικές . Τώρα που ο σφύριζα στα γράφει να τα λες είναι καλύτερα να μαζέψεις κανένα ένσημο γιατί τα ψωμιά σου είναι λίγα …. μέχρι και ο βαβλας σε έχει πάρει στο ψιλό

  11. ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΛΑΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ. ΛΑΛΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΠΡΟΒΑΤΙΑ, ΜΠΕΕΕΕΕ. ΔΙΕΣΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ