ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Δοξολογία, ο πανηγυρικός & η κατάθεση στεφάνων από Χ. Αθανασίου & τοπικές αρχές

1
2766

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με τη δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και του ιερού κλήρου της πόλης, η πανηγυρική δοξολογία για την ιστορική επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.

Εκ μέρους του Προέδρου της ΝΔ παρευρέθηκε ο βουλευτής Λέσβου και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου (ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης έφτασε με καθυστέρηση στις εκδηλώσεις λόγω αλλαγής ώρα του δρομολογίου του καταμαράν).

Από τις τοπικές αρχές παρόντες ήταν: ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Γερασκλής και Ε. Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Β. Χαδούλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Μυλωνάς, Ν. Κανταρζής, Β. Πη, Β. Παντελίκιζη (από τη δημ. αρχή), Σ. Πης (από το Όραμα), ο ανεξάρτητος ΔΣ Γ. Καλλούδης, ο περιφ. σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου,  ο Υποδιοικητής της 80 ΑΔΤΕ Α. Σαρδελής  και οι λοιποί Διοικητές του στρατού, του Λιμενικού & της Πυροσβεστικής, η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου εθελοντών παλαιών πολεμιστών και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων,

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω κ. Ελπίδα Χαραλαμπίδου (βίντεο).

Ακολούθησε τρισάγιο στο βωμό της πατρίδας και κατάθεση στεφάνων αρχικά από τον κ. Χ. Αθανασίου εκ μέρους του Προέδρου της ΝΔ, του εκπροσώπου του Προέδρου των ΑΝΕΛ Κ. Αγιαννίδη και ακολούθως από: τον Έπαρχο Γ. Χαλκιδιό, τον Υποδιοικητή της 80 ΑΔΤΕ Α. Σαρδελή, τον αντιδήμαρχο Δ. Γερασκλή εκ μέρους του δήμου, τον Αστυνόμο Α. Σταυρόπουλο εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης, τον Λιμενάρχη Κ. Γιαλελή, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Δ. Γιάνναρη, τον Μ. Καζαμία εκ μέρους του Συνδέσμου  παλαιών πολεμιστών, τον στρατηγό ε.α. Γ. Ανδρουλάκη εκ μέρους του συνδέσμου των αποστράτων και τον Μ. Χατζημάρκο εκ μέρους των εφέδρων (φωτό-βίντεο).

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο (βίντεο).

https://youtu.be/GMjaWjZHBNg

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ