Σιφάκης για Ryanair: Η εταιρία κόβει την Κω για να πιέσει την κυβέρνηση… (Είμαστε ευάλωτος προορισμός λόγω προσφυγικού… ΒΙΝΤΕΟ)

0
3545

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς του νησιού, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Σιφάκης σχολιάζει στην συνέντευξή του την πορεία της φετινής και τις προοπτικές της νέας τουριστικής σαιζόν, εστιάζοντας στην προσπάθεια που πρέπει να συνεχιστεί από όλους για την οριστική ανάκαμψη μετά τις απώλειες λόγο προσφυγικού και οι οποίες ευτυχώς περιορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Στο προσφυγικό που καθιστά ‘’ευάλωτο τον τουριστικό μας προορισμό εκτιμά επίσης ότι οφείλετε η εξαίρεση της Κω από το πρόγραμμα πτήσεων της RAYAN-AIR,όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία, η οποία ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση για μείωση τελών και προνόμια στα Ελληνικά αεροδρόμια.

Ο κ. Σιφάκης απαντώντας σχετικά με το ενδιαφέρον των τουριστικών οργανισμών για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, επισημαίνει ότι όντως υπάρχουν συζητήσεις, ωστόσο απαιτείτε οργάνωση και προσπάθεια από τους τοπικούς επιχειρηματίες για να μπορέσει να προχωρήσει μια τέτοια προοπτική.

Ο τουρισμός είναι το πλέον ευάλωτο και ταυτόχρονα το πιο ισχυρό προϊόν της παγκόσμιας οικονομίας, επισημαίνει στο μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού ο κ. Σιφάκης καλώντας πολίτες και επιχειρηματίες να συνεχίσουν την προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μένοντας πάντα σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση όποιου ζητήματος προκύπτει που τον επηρεάζει.

ΠΗΓΗdhras.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ