Π. Πετρής-Ν. Χατζηδιαμαντής-Α. Χατζημάρκος: Συνεχίζεται η μεθοδευμένη απαξίωση του ρόλου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κω

32
1859

Συνεχίζεται η μεθοδευμένη απαξίωση του ρόλου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κω

Το είχαμε επισημάνει από την αρχή. Η Μαρίνα της Κω δεν έχει καμιά δικαιοδοσία στην πλατεία της 7ης Μαρτίου.

Στο τελευταίο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κω (μετά από δύο αναβολές, λόγω απαρτίας, ως συνήθως) στα αιτήματα πολιτών (δείτε την πρόσκληση δεν τόλμησαν να το αναφέρουν ως θέμα) συζητήθηκε(;) αίτημα του κυρίου Μαραγκού για παραχώρηση του χώρου που θα στηθεί το άγαλμα!

Διαβάστε το αίτημα του κου Μαραγκού και αξιολογήστε την απαίτηση του να πούμε ναι σε ένα τέτοιο αίτημα για το οποίο δεν υπάρχει καν απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Μαρίνας.

Ο κος Μαραγκός ένα χρόνο πριν κάλεσε την κα Κοροβέση, της πλήρωσε από το ταμείο της Μαρίνας τα έξοδα μετάβασης της, την φιλοξένησε, έστησαν μαζί τις προδιαγραφές του «διαγωνισμού» και μετά κάλεσε το δ/σ της Μαρίνας να πάρει απόφαση για την προμήθεια του αγάλματος των 60 χιλιάδων ευρώ.

Προχώρησε τον στημένο διαγωνισμό αφού εξασφάλισε από κάθε άποψη την νικήτρια και… τώρα αξιώνει να λάβει θετική γνωμοδότηση από το κοινοτικό της Κω για να νομιμοποιήσει μιαν εντελώς παράνομη διαδικασία… μετά από ένα χρόνο ζητά να του παραχωρήσουμε λέει την πλατεία για να βάλει το άγαλμα.

Η παράταξή μας ανέδειξε με στοιχεία και επιχειρήματα την παράνομη πολιτική λειτουργία της διοίκησης της Μαρίνας στην οποία θέλει να σύρει και το κοινοτικό συμβούλιο αφού πρώτα το έγραψαν κανονικά.

Λυπούμαστε που οι τρεις συνάδελφοι ψήφισαν ΝΑΙ υπέρ του αιτήματος του κου Μαραγκού ακυρώνοντας την ίδια την ύπαρξη του συμβουλίου μας.

Η απόφαση πέρασε με τρία ναι έναντι των τριών δικών μας ΟΧΙ και με τη χρήση της διπλής ψήφου του κου Χαδούλη ως Προέδρου αφού τα υπόλοιπα τέσσερα(4) από τα επτά(7) μέλη που ανήκουν στην πλειοψηφία για ακόμα μία φορά δεν προσήλθαν προφανώς διαφωνώντας με τις λογικές και τις πρακτικές της δημοτικής αρχής.

Μάλιστα αν δεν ήταν παρόν στη συνεδρίαση και ο κος Γερασκλής είναι πολύ πιθανόν το Συμβούλιο της Κοινότητας να έλεγε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στο εν λόγω άγαλμα που εν τέλει αποτελεί μνημείο απαξίωσης του ρόλου μας ως κοινοτικών συμβούλων της Κω.

Λυπόμαστε επίσης που το δ/σ της Μαρίνας της Κω δεν αντιδρά στην αχαραχτήριστη πλέον πρακτική του προέδρου της.

Πέτρος Πετρής, Νικόλαος Χατζηδιαμαντής, Αθανάσιος Χατζημάρκος

Κοινοτικοί Σύμβουλοι Κω

με τη Δ.Π. ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ 78ΙΔΩΛΕ-0ΝΠ

32 ΣΧΟΛΙΑ

 1. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

  • ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΟΥΝΑ.ΚΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ,ΑΛΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ….

 2. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

 3. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια

  ΕΡΙΞΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

 4. Για ποιο τοπικο συμβουλιο.ρε παιδια? Το ανύπαρκτο? Κρίμα γιατι ειναι ολοι τους νεα παιδιά.Αλλα οπως και ο δημαρχος εται και αυτοι εμειναν στις υποσχεσεις.Η Τζελιου μονιμα στην Αθήνα,ο Χαδουλης ανυπαρκτος,ο Βαβλας δεν ασχολειται, η Τσολακη μια απο τα ιδια, ο Μαρκακης??? Και ομως ολοι ζητησαν την ψηφο μας ολοι μας εταξαν καλυτερη πολη.Μια βολτα και καταλαβαινεις οτι την κατεστρεψαν.Και τωρα απλα του χρησιμοποιουν.κριμα.

 5. Καλα τι ψήφισαν; Αίτημα πολίτη?????? Γεια σου Βαβλα τιτανοτεραστιε,βρε Χαδουλη αγορι μου ο προεδρος ρην Μαρινας εκανε αιτημα ως απλος πολιτης???Και η γνωμοδοτηση απο αιτημα πολίτη καθαρογράφτηκε ως αιτημα της Μαρινας αλλα.χωρις αποφαση του στμβουλιου της επιχείρησης.Πετάει ο γάιδαρος πεταει…..

 6. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΩ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;

 7. Δηλαδή ψήφισαν την παραχώρηση χωρου στον κύριο Μαραγκο ο οποιος εχει κανει και διαγωνισμό και εχει καλεσει την γλύπτρια 1 χρονο νωριτερα.Μα καλά δεν εχετε αξιοπρεπεια πανω σας;Δεν ειχατε μια πρόταση δικη σας για την πλατεία;Οτι σας φερνουν το υπογράφετε; Κρθμα γιατι σας εκτιμούσα.Και τέλος,αντε παραχωρήσατε το χωρο….. Δωρεαν ρε κουβαρνταδες;εσεις δεν φωναζατε για τις δωρεαν παραχωρήσεις;;; Και τώρα τζαπα;

 8. Μήπως ξέρει καποιος να μας απαντησει με τι ποσό παραχωρηθηκε ο χωρος στη Μαρίνα?Επειδη η τιμη ζώνης εκει ειναι υψηλή..

  • Τζαμπα φίλε Ηλια τζάμπα!!!!!!! Ο Χαδουλης ο Βαβλας και η Χατζηνικολαου που κατηγορούσαν τις συνεργατικές παραχωρουν δωρεάν κοινόχρηστο χωρο στο πολίτη χαχαχα Μαραγκο λες και ειναι περιουσια τους.Βρε ουστ κ#%@×#&α

  • Δινεις την αφετηρια….δημιουργεις μια εταιρεία και μπαινεις μετοχος και εσύ και απλα εισπράττεις το μεριδιο σου.Τι δεν καταλαβαινεις?

 9. ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

 10. Το κοινοτικο συμβουλιο Κω με το δίδυμο ΧΑΔΟΥΛΗ-ΒΑΒΛΑ διελυσε την πολη.Σκουπιδια,βρωμια,κυκλοφοριακο,ηχορυπανση,αφισοκολληση , παρανομα καταστήματα,καταληψη κοινοχρηστων χωρων,παραλιες,μασαζ,και τοσα αλλα.τιποτα ουτε καν στον αυτοματο,προεδρος αντιπρόεδρος κάθονται μονο για τον μισθο.

 11. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ. Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗ ΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΡΑΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΠΟΧΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ.

  • 8 μηνες πιο νωρις ήρθε η νικήτρια να δει το χωρο.8 μηνες πριν τον διαγωνισμο ηρθε και ειδε το χωρο η νικήτρια.τι δεν καταλαβαινεις.αλλα ειπαμε το γλυπτο εχει μελι.

 12. κλειστε βρε αχριστοι καμια λακουβα πριν σκοτωθεί καποιος χριστιανος.αιντε να σας δω καρεκλοκένταυροι και εσεις.

 13. ME THN RYANAIR TI γινεται ρε παιδια? Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ RYANAIR. AΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟΥ.

 14. Στη μαρίνα γίνεται πάρτι. Α…. α…. και μ…..στη ……. και το …… Φύλαξη καμία και ……….. στην πύλη. Είναι πολλά τα λεφτά…

 15. Αν εχει αντιπαλους ο Κυριτσης σαν εσενα εδω που γραφεις τα σχολια 100 χρονια δημαρχος θα ειναι.Ο Αλλος δεν τον διορισε στη Μαρινα και εχει τρελαθει…αφου δεν μπορεις ρε μεγαλε εχει αξια παιδια η Μαρινα πως να βαλει εσενα?

 16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !! ΠΟΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ Η ΜΑΡΙΝΑ ΥΠΟΛΗΤΟΥΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΛΑΧΤΗ ΚΑΙ Κ.ΜΑΡΑΚΓΟΣ ΚΗΝΗΓΑΕΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ,,,, ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΗ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΦΗΛΑΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΗΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΝΒΕΙ?????

  • Η μαρινα διοικειτε απο ανθρωπους που δεν γνωριζουν καθολου το αντικειμενο.Βωα το νησι για αυτα που συμβαινουν στην μαρινα.Κατηγορουσαμε την προηγουμενη δημοτικη αρχη,αλα αυτοι που την διοικουν τωρα ειναι τρισχιροτεροι,και κακοψυχοι.Το μονο που σκεφτοντε ειναι πως θα ……….βολεψουν δικα τους ατομα,μηπως και τους υφαρπαξουν τον ψηφο,και υελευτεα τους αρεσει πολυ η καρεκλα,για να διοικουν,και να το παιζουν μαγκες στους εργαζομενους.Αυτους τους ανθρωπους εμπιστευτκαν οι κωοι.Αλα μην ξεχνατε πως τα ψωμια τους τελειωσαν.

   • Επιτελους ρε φιλε.Σε εχουμε καταλαβει αλλα δεν γινεται να διοριστεις στη Μαρινα.Τα παιδια που δουλευουν εκει ειναι πιο αξια πως να το κανουμε.Εσενα το προσον ειναι μονο το γλυψιμο…ε δεν περναει.Αντε να δουλεψεις σε κανενα ξενοδοχειο αλλα ουτε εκει θα σε παρουν.

    • προσεχε μην σχισεις το καλσον.Αδερφουλα.

 17. Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΟΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΚΟΜΑ ΑΑΑΑ ΚΑΚΟΜΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΞΞΞΞΞΞΞ!!!!

 18. Να πουν στο λαό της Κω από που πληρώνεται η ////// και το //////. Από τα …..μαύρα ταμεία της Μαρίνας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.