Κέρδισε την αίτηση αναστολής στο ΣτΕ η Αίγλη, όχι όμως & η Αμβροσία

22
3438

Ανακοινώθηκε αυτές τις μέρες η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν Αίγλη & Αμβροσία – αίτηση αναστολής της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου Κω που ανακαλούσε την παραχώρηση των ακινήτων στις ΚΟΙΝΣΕΠ (Αίγλη, Αμβροσία, Ορφέα).

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων έγινε στις 13/1/2017 στο ΣτΕ και η απόφαση ανακοινώθηκε προχτές.

Συγκεκριμένα το ΣτΕ κάνει αποδεκτή την αίτηση αναστολής της Αίγλης, όχι όμως και της Αμβροσίας με το σκεπτικό ότι η δεύτερη λειτουργεί μόνο τους θερινούς μήνες και δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος (ότι δηλ. θα υποστεί ζημία) να γίνει αποδεκτή, καθώς η εκδίκαση τη υπόθεσης ανάκλησης της εν λόγω  απόφασης του Δημ. συμβουλίου Κω έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά.

Παρόλα αυτά -σύμφωνα με πληροφορίς- η Αμβροσία σκέπτεται να κινηθεί και πάλι νομικά καθώς με την απόφαση αυτή δίνεται το πράσινο φως στο δήμο να σφραγίσει την επιχείρηση και να μην ξεκινήσει κανονικά τη λειτουργία της τον Απρίλιο όπως κάθε χρόνο. Επίσης, σε ότι αφορά την απόφαση για την ουσία της υπόθεσης από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, σύμφωνα με νομικούς κύκλους θα κάνει τουλάχιστον ένα τρίμηνο μέχρι να εκδοθεί οπότε η επιχείρηση σε περίπτωση που σφραγιστεί από το δήμο θα υποστεί βλάβη μιας και θα χάσει ουσιαστικά τη σεζόν.

Οπότε, αναμένονται εξελίξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κλείστε τα όλα γαμωτο που ο καθένας και η κάθε μία κάνει ότι γουστάρει με τ δημοτικά ακίνητα που τους τα χάρισε ο εκάστοτε κολλητός τους..

    • Bρε ηλιθιε εσυ και οσοι σκεφτεστε ετσι αν το παρει αλλος οπως π.χ. ο Αλβανος διπλα η καποιος τετοιος τι ..θα ειναι καλυτερο το Μαρμαρι? Αν δουμε το συμφερο του νησιου πρεπει η Αμβροσια να συνεχισει οπως ειναι δινοντας βεβαια ενοικιο!

      • σωστα όπως και η συνεργατικη του ορφεα αρχισε να πληρωνει…..
        1500 ευρω ενοικιο για 400τμ ακινητο στην πλατεια ελευθεριας!!!!!!!!!!! αρε λαμογια ε λαμογια.

        • ΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΧΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕςΣ. Ν. 4019/11 ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ Ν. 4320/16

    • Τώρα παίζονται παιχνιδάκια αναστολής από τους δικηγόρους μέχρι να βγει η απόφαση έξωσης...

      Όμως ας μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί και η αγωγή για διαφυγόντα κέρδη του Δήμου από την δωρεάν εκμετάλλευση της περιουσίας των πολιτών και να δούμε τότε που θα βρουν να επιστρέψουν το παραδάκι που σουφρώνουν τόσα χρόνια από τους δημότες οι φιλενάδες ψηφοφόροι του Σ@ΡΑΜΑΤΟΣ……

      • Κυριτσοπουλα η αποφαση βγηκε, δεν σας ενοημερωσε ο δικος σας γιατι λεει οτι δεν υπαρχει ζημια για το Δημο, Καληνυχτα κυριτσοπουλα……….

  2. NA ΨΟΦΙΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.ΤΕΤΟΙΟΙ…..ΕΙΣΤΕ……ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ, ΜΟΚΟ, ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ??

  3. ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ

    ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ.

    • όπως και η δημοτικη αγορα!!!!!!!!!!! 50 χρονια οι ιδιοι ενοικιαστες να κονομουν σε μια πλατεια,μετα ο κυριτσης μιλαει για την αιγλη.βρε αιντε και ουστ από εδώ.μαγαζια με αδεια για 20 καρεκλες και εχουν 150 εις βαρος ολης της πολης.και ο κυριτσης ταξιδευει.ο καταστροφεας της κω.

  4. Γεώργιε όπως δείχνουν τα πράγματα θα φτάσεις στις εκλογές Μαϊου 2019 σερνάμενος (αν φτάσεις) και η τιμωρία του λαού της Κω για εσένα ειδικά θα είναι πολύ βαριά

  5. ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΗ? ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΜΙΤΣΗ. ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙΣ.

  6. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

  7. ο δημαρχος πουλησε τον αγωνα των κατοικων.αλλα συμφωνησε ΣΕ ΟΛΑ.

    ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ-ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

  8. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

  9. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ!!ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  10. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ( 9)!! ΕΝΝΙΑ !!!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ (3) !!ΤΡΙΑ!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!

    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ,ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 70.000!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  11. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ

    ΤΡΕΝΑΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΛΕΓΕΣ ΝΤΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ.

  12. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ-ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2015- ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ!!

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΌΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ: ΤΟ 80% ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 (ΒΙΝΤΕΟ).http://www.maiandrosnews.gr/post/3608-o-tsipras-to-gnorizei-tremei-min-mathei-o-kosmos-ti-ypegrapse-to-septembrio-2015-arpazoyn-tis-perioysies-mas!!-oli-i-ali

  13. τουυυυυυυυυυυυυ το κλουβιο το τρενακι.ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ