ΒΙΝΤΕΟ Live Δημ. Συμβούλιο Κω Γ. Κυρίτσης: ο ΕΦΤ χρωστά… της Μιχαλούς. Αυτοί που μας εγκαλούν για Ryanair σφυρίζουν κλέφτικα!! Είναι όμως απαιτητά αυτά που χρωστάνε…

23
2447

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Live Δημ. Συμβούλιο Κω Γ. Κυρίτσης: «ο ΕΦΤ χρωστά… της Μιχαλούς («και σε ποιον δεν χρωστά…»)

Αυτοί που μας εγκαλούν για Ryanair σφυρίζουν κλέφτικα!! Είναι όμως απαιτητά αυτά που χρωστάνε…»

Σε ήρεμο κλίμα με ευχές προς τον δήμ. σύμβουλο Ν. Κανταρζή ο οποίος έγινε παππούς και προς τον τοπικό σύμβουλο Πυλίου ο οποίος έγινε μπαμπάς  (και οι δύο, δύο χαριτωμένων κοριτσιών) ξεκίνησε το αποψινό δημ. Συμβούλιο (η επικ. Του Οράματος Ι.  Ρούφα απουσίαζει λόγω έκτακτου οικογενειακού προβλήματος). Ευχές δόθηκαν επίσης στο νέο Προεδρείο του ΔΣ, στον Πρόεδρο Α. Κρητικό (ο οποίος κέρασε και γλυκά) και την Γραμματέα Β. Παντελίκιζη (ο Αντιπρόεδρος Σ. Βασιλειάδης, αναπλήρωνε την επικ. του Οράματος Ι.Ρούφα).

Αρχικά ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης αναφερόμενος στην ύψιστη τιμή για την Κω με την χθεσινοβραδινή βράβευση του εκλεκτού συμπατριώτη μας Μ. Χατζηγιακουμή πρότεινε να γίνει ειδική συνεδρίαση του σώματος στην οποία θα τιμηθεί όχι μόνο ο κ. Χατζηγιακουμής αλλά και όλοι οι επιφανείς  Κώοι ακαδημαϊκοί κ.α. που προβάλλουν την Κω στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπερθεματίζοντας ο Α. Παυλίδης έκανε μια πολύ συγκινητική και παραστατική περιγραφή των στιγμών που εκτυλίχθηκαν κατά την 31η Μαρτίου 1947 προτείνοντας να τιμηθεί επίσης ο άνθρωπος που υπέστειλε την Αγγλική σημαία και ύψωσε την Ελληνική στον ιστό του δημ. Μεγάρου και είναι ο κ. Κώστας Τσιγαράς (ο οποίος με ευρηματικό τρόπο για να αποφύγει αντιδράσεις πέρασε πολύ έξυπνα με διπλό σχοινί και τις δύο σημαίες).

Τα αίματα ανέβηκαν λίγο και επιστρέψαμε στα γνώριμα όταν ο Γ. Ζερβός έθεσε το θέμα της διάψευσης της χρηματοδότησης από την Κομισιόν ζητώντας ενημέρωση από τον δήμαρχο (εκείνος τον παρέπεμψε στην εισήγηση του στην πρόσφατη ΣΤ). Σχόλια έγιναν επίσης από τον κ. Ζερβό και τον κ. Βασιλειάδη για την απλή αναλογική με τον δήμαρχο να απαντά ότι είτε με απλή είτε με ενισχυμένη αναλογική η Δύναμη Αλλαγής θα είναι και πάλι πρώτη δύναμη.

Η αιχμή του τίτλου και η δήλωση του Γ. Κυρίτση για αυτούς που χρωστάνε στον ΕΦΤ  (είτε αυτοδιοικητικοί είτε άλλοι φορείς)  ήρθε ως απάντηση στο ερώτημα της Κ. Μακρή για τον κωδικό του ΕΦΤ που εμφανίζεται αυξημένος στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Ακολούθησαν οι απολογισμοί: του ΔΟΠΑΒΣ (εγκρίθηκε κατά πελιοψηφία), του ΔΗΡΑΣ (εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με τον Δήμαρχο να αφήνει αιχμές κατά των εργαζομένων που «έριξαν μαύρο» και ποσέφυγαν δικαστικά αλλά και εκείνων που συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας, κάνοντας λόγο για άλλη μια φορά για υψηλόμισθο προσωπικό με μισθούς που δεν δικαιολογούνται με τα σημερινά δεδομένα, ενώ κάλεσε όσους απέμειναν να δουλέψουν αν θέλουν να επιβιώσει το μέσο. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του σε πιστωτικό υπόλοιπο που βρήκε ο ορκωτός λογιστής με τον ΔΗΡΑΣ να πρέπει να επιστρέψει 1700 ευρώ στη Δύναμη Αλλαγής, ενώ ο δήμος Κω βρέθηκε να χρωστά στον ΔΗΡΑΣ 260 ευρώ…), ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ (εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με μια μίνι κόντρα Γ. Ζερβού – Β. Πη)

Για το θέμα του ΧΥΤΑ και την εικόνα της επικινδυνότητας που παρουσιάζει ο αντιδήμαρχος Μ. Χατζηκαλύμνιος τόνισε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν και ότι στη νέα τροποποιητική μελέτη προβλέπεται η μεταφορά των εγκαταστάσεων πιο βόρεια, οπότε δεν θα επηρεαστεί η λειτουργία του. Ο Σ. Βασιλειάδης τόνισε ότι το θέμα θα απασχολήσει το επόμενο διάστημα τη δικαιοσύνη λέγοντας ότι δεν πρέπει να λέγεται πλέον «ΧΥΤΑ» (διάβασε μάλιστα και τη σχετική προειδοποίηση προ μηνών του τότε Προέδρου του ΔΣ Ν. Μυλωνά).

Ο Α. Παυλίδης τόνισε ότι αν ήταν στη θέση του κ. αντιδημάρχου θα εκκινούσε άμεσα ποινική διαδικασία «ο Θεός φυλάξοι, Ρικομέξ θα ‘χουμε στην Κω…» (με τον αντιδήμαρχο να τον παρακαλεί να μην το ξαναπεί)

Και ο Γ. Ζερβός τόνισε ότι θα πρέπει οι υπεύθυνοι να τεθούν προ των ευθυνών τους. Ενώ, η Κ. Μακρή πέρα από την ποινική πρόταξε και την πολιτική ευθύνη με το να δίνονται τέτοια έργα σε ιδιώτες (προσθέτοντας ότι υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν λύματα του ΧΥΤΑ να καταλήγουν στο Πυλί, στα οποία αναφέρθηκε και ο Σ. Βασιλειάδης μιας και -όπως είπε-καταλήγουν στον κάμπο του Πυλιού).

Τέλος, ένταση και αντιπαραθέσεις μεταξύ του Γ. Ζερβού με τα μέλη της Δημ. Αρχής κυρίως με την αντιδήμαρχο Ε. Παπαχρήστου και την Πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Βάσω Πη, προκάλεσε η καταγγελία του μέλους της Δίεσης Δημοσιογράφου Δ. Χόνδρου για την απόφαση διενέργειας διαγωνισμού διαφήμισης της Κω σε οπισθόφυλλο ένθετου περιοδικού σε μεγάλης κυκλοφορίας το οποίο θα είναι ξενόγλωσσο και θα διατεθεί σε πολλά αντίτυπα σε ξενοδοχεία και λοιπά τουριστικά σημεία. Ο Γ. Ζερβός κατήγγειλε ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός και θα κατακυρωθεί στην Καθημερινή λέγοντας ότι δυστυχώς για αυτούς το θέμα το έχει αναλάβει από την παράταξη ο Δ. Χόνδρος  (ο δήμαρχος διερωτήθηκε «καλά δεν έχει αποχωρήσει ;» με τον Γ. Ζερβό να το διαψεύδει κατηγορηματικά. Τελικά το θέμα καταψηφίστηκε από την μειοψηφία (ο Α. Παυλίδης ζήτησε μεν να συμπεριληφθεί το ΔΙΙΚ αλλά αποχώρησε πριν την ψηφοφορία). Τέλος έντονη ήταν η αντίδραση της κ. Παπαχρήστου και της κ. Πη στην έκφραση του Γ. Ζερβού «μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη» ΜΜΕ τον προεδρεύοντα Σ. Βασιλειάδη να του ζητάει να ανακαλέσει (μάλιστα η κ. Πη θέτοντας γενικότερο ζήτημα συμπεριφοράς προς τις γυναίκες δημ. Συμβούλους τόνισε ότι έχει ψέξει ακόμα και τον δήμαρχο για ανάλογες εκφράσεις).

Αναμένουμε να δούμε αν τον διαγωνισμό θα τον πάρει τελικό  η Καθημερινή, όπως στοιχημάτιζε ανοιχτά ο επικεφαλής της Δίεσης, λέγοντας ότι έχει μαντικές ικανότητες… (Δείτε τα επίμαχα αποσπάσματα στο τελευταίο 25λεπτο του βίντεο)

23 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ χωρίς αντίκρισμα, χρησμοί Σφίγγας, δεν έχεις κότσια ΚΥΡΙΤΣΗ να μας πεις ονόματα και μπαταξίδες.

  Δεν μας λες ακόμα Γιωργάκη για το παραδάκι που χωρίς αποδείξεις έκανε φτερά από τον ΕΦΤ και τι εξέλιξη έχουμε μετά τον έλεγχο στην διαχείριση του από τον πρώην διευθυντή… Τι έγινε το παραδάκι ΚΥΡΙΤΣΗ;;; Θα μάθουμε εμείς οι πολίτες;;

  • Ρεζίλι των σκυλιών ο #Γιαννάκης # του χαλαρού φραπέ και ο ΔΟΛ-Δημητράκης, άλλο έρευνα αγοράς και άλλο διαγωνισμός που θα γίνει.

   Ο ένας επειδή δεν έχει δουλέψει ποτέ του έχει δικαιολογία να μην ξέρει ότι άλλο είναι η έρευνα αγοράς και άλλο ο διαγωνισμός που θα γίνει και στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλες οι εφημερίδες, ακόμα και εκείνη που έχει απλήρωτους δημοσιογράφους σαν τον ΔΧ… Όμως ένας δημοσιογράφος της ΕΣΗΕΑ που ξέρει τις διαδικασίες επιτρέπεται να χρησιμοποιεί την πένα του για ;;; κοντός ψαλμός αλληλούια για τεμπέληδες και ….ανθρωπάκια.

  • Από την πολλή ξάπλα και τεμπελιά ο #Γιαννάκης του αραχτού φραπέ # έγινε και Πυθία... κάνει προβλέψεις για διαγωνισμό που θα γίνει.

   Δουλειά είναι και αυτή όπως να το παίζεις τοπικός κυβερνητικός εκπρόσωπος ή τσαντοκουβαλητής σουρωμένων και φασιστοαριστερών…

  • Βρε #Γιαννάκη# δεν στέλνεις κανένα υπόμνημα στον υπουργό παιδείας μπας και σε χώσει πουθενά;;; Έχεις κομματικά παράσημα και γλώσσα…

   Στο τέλος με τόση ξάπλα και τεμπελιά θα γίνεις Μεξικανός με σομπρέρο Αραχτός ανάσκελα στον ήλιο με τον φραπέ πάντα στο χέρι στην ξαπλώστρα.

 2. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

  • Η ΡΟΥΦΑ πρέπει να ορίσει αντικαταστάτη της τον .... τζούνιορ, δεν γελάει δεν λαλάει, θα φέρει ύπνο και ηρεμία.

   Πιστεύω ότι οι αντικαταστάτες της γλωσσοκοπάνας είναι λίγοι και χωρίς ΟΡΑΜΑ…

 3. Οι μπαταξίδες, φορείς, ΕΒΕΔ, σφυρίζουν κλέφτικα και την ίδια στιγμή καταγγέλλουν, εσύ όμως ΚΥΡΙΤΣΗ έγραψες το ΤΕΛΟΣ.

  Λόγω του εριστικού σου χαρακτήρα αντί να ασχοληθείς χωρίς εγωισμό αλλά με ευθύνη για ένα θέμα που θα το αισθανθεί όλη η κοινωνία στην πόλη, τα χωριά και τα άλλα μικρά νησιά της περιοχής ΑΝΕΥΘΥΝΑ ρίχνεις ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΎΣΗ. Θα είναι ο πολιτικός σου θάνατος η μη συμφωνία με την Ryan Air ΚΥΡΙΤΣΗ.

  • Τελικά την Ryan Air την έδιωξε ο εγωιστής ΚΥΡΙΤΣΗΣ, οι μπαταξίδες του ΕΒΕΔ και της Περιφέρειας ή ο ΣΟΥΡΑΣ που δεν πλήρωσε;;;

   Όλοι έβαλαν το χέρι τους, άλλοι σαν τον Κωστούκο γιατί έπαιζαν διπλό παιχνίδι για τα συμφέροντα του αδερφού τουι τουι τα ψώνια του ΕΒΕΔ που τα έβαλε στο βρακί του ο ΡΟΔΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ και τοπική Ένωση Ξενοδόχων που σέρνεται από προσωπικά συμφέροντα…

  • ΚΥΡΙΤΣΗ, καταλαβαίνεις ότι η ανικανότητα σου στο θέμα Ryan Air παρά τα όσα έταζες πριν τις εκλογές θα είναι ο πολιτικός σου θάνατος...

   Έταξες ΒΑΣΗ για αύξηση αφίξεων και νέους προορισμούς και κατάφερες να διώξεις την Ryan Air που έφερνε κόσμο στην πόλη και τα χωριά, χιλιάδες Ιταλούς και Γερμανούς που τώρα θα πάνε στα ΧΑΝΙΑ, στη ΚΕΡΚΥΡΑ, την ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και στην ΡΟΔΟ. Μπράβο τα κατάφερες να διαλύσεις τους επαγγελματίες που ζουν από τον τουρισμό και τα έσοδα του Δήμου αλλά θα το πληρώσεις ακριβά…

 4. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!Ο ΜΑΣΑΣ!! ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ!!

  Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

 5. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια

  ΕΡΙΞΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

 6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑΞΙΔΙΑ.

  ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΝΕΕΙΣ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!

 7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ! Ο ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ!Ο ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΚΙΑΣ!Ο ΒΟΛΤΑΚΙΑΣ!Ο ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙΑΣ!Ο ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΙΑΣ!

  Ο ΠΛΑΤΕΙΑΚΙΑΣ!Ο ΧΥΤΑΚΙΑΣ!Ο ΑΘΗΝΑΚΙΑΣ!Ο ΒΡΥΞΕΛΑΚΙΑΣ!Ο ΜΑΣΑΣ!ΓΕΩΡΓΙΕ ΕΧΑΣΕΣ!

 8. Θετική η εξαγγελία σύστασης του ΟΤΑΠ, έστω με καθυστέρηση 2 χρόνων.
  Είναι η αναγνώριση του εγκληματικού σου λάθους που κατάργησες του ΕΦΤ.
  Ο πρώτος στόχος του ΟΤΑΠ να είναι η έναρξη συνεχών διαπραγματεύσεων με την RYANAIR–FRAPORT και άλλες εταιρίες χαμηλού κόστους για να γίνει η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τον χειμώνα σταδιακά, όπως χανιά ,ρόδος ,κερκυρα κλπ.
  Στον ΟΤΑΠ να συμμετέχουν εκπρόσωποι απο τουριστικά γραφεία,ξενοδόχους,διαμερισματούχους,γκαρσονιέρες,εστιατόρια,καφετέριες, τουριστικά καταστήματα,ΔΕΑΣ,ΚΤΕΛ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΤΑΞΙ,ΤΡΕΝΑΚΙΑ,αρχαιολογία κλπ.Επίσης ο ΟΤΑΠ με το ΔΛΤ να ασχοληθούν για την αύξηση των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων που τώρα έχουμε μείωση αφίξεων.

 9. Τώρα έχουμε μονομερή τουρισμό στα inclusive και η πόλη και τα χωριά είναι άδεια,έρημα απο τουρίστες.
  Τα μικρά ξενοδοχεία-διαμερίσματα-γκαρσονιέρες στην πολη πρέπει να έχουν τουρισμό το καλοκαίρι με τις εταιρίες χαμηλού κόστους και σταδιακά να επεκταθεί και την χειμερινή περίοδο.
  Είναι η μόνη διέξοδος για την ανάκαμψη του τουρισμού και την διάσωση των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/19818/dimotis-dimarche-strava-armenizis-den-ine-stravos-gialos/

 10. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΗΝ RYANAIR.ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣΑΙ.

 11. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΡΩΤΟΣ.

 12. η ευθηνη ειναι ολη δικη μας που τους ψηφισαμε ας δουμε τα χαλια τους να παρουν οτι τους αξιζει οταν ερθει η στιγμη που αντι να κοιταξουν το νησι κοιτα ο καθενας πως και ποσα θα τσεπωσει και πως θα μπαλωσει οτι μπορει να τα χρεωσει στο δημο!!!!!!! βρικαν παπα και δωστου και κηδευουν …… ε ρε τι τους περιμενει

 13. ΒΡΕ ΓΚΑΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ……..ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ, ΓΚΑΟΥ Ε ΓΚΑΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.