Χ. Τσαμπουνιάρης: Το μόνο έργο του κ.Ζερβού & των ομοίων του στο Πυλί είναι το hot spot , το νέο κλειστό κέντρο κράτησης & το ξύλο που έφαγαν οι πολίτες από τα ΜΑΤ

28
3193

Χ. ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗΣ : ‘’ Το μόνο έργο του κ.Ζερβού και των ομοίων του στο Πυλί είναι το hot spot , το νέο κλειστό κέντρο κράτησης και το ξύλο που έφαγαν οι πολίτες από τα ΜΑΤ ’’

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου κ.Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης , αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κ.Ζερβού για το Πυλί, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Ο κ.Ζερβός θυμήθηκε ότι υπάρχει και το Πυλί.

Γιατί μέχρι σήμερα το μοναδικό έργο του κ.Ζερβού και των ομοίων του στο Πυλί είναι το hot spot ,το νέο κλειστό κέντρο κράτησης και το ξύλο που έφαγαν οι πολίτες από τα ΜΑΤ.

Να έρθει λοιπόν μαζί με τον κ. Καματερό και τους φίλους τους για να κόψουν αύριο την κορδέλα των εγκαινίων του νέου κλειστού προαναχωρησιακού κέντρου που μας φόρτωσαν.

Όλοι αυτοί οι καταστροφείς της Κω με το μόνο που ασχολήθηκαν ήταν το πως θα μετατρέψουν το Πυλί σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών, που τους βλέπουν μάλιστα και ως αυριανούς ψηφοφόρους τους.

Όλοι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν δύο πράγματα:

Πρώτον ότι όλοι οι πολίτες στο Πυλί δεν θα αποδεχθούν και δεν θα νομιμοποιήσουν ποτέ το hot spot και δεύτερον ότι δεν θα ξεχάσουμε το ρόλο που έπαιξαν κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Θα τους απαντήσουμε δημοκρατικά και όπως τους αξίζει.

Σε ότι αφορά στα έργα για το Πυλί στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα νησιά, με πρότασή μας συμπεριελήφθησαν στην πρόταση του Δήμου τα ακόλουθα:

1.

Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου Πυλίου:

2.550.000,00

2.

Κατασκευή 2ου Νηπιαγωγείου Πυλίου:

300.000,00

Και για τη δημοτική ενότητα Δικαίου:

1.

Ανακατασκευή και διαμόρφωση οδού Ιωάννη Καποδίστρια:

3.570.000,00

2.

Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Δ.Ε. Δικαίου:

2.000.000,00

3.

Κατασκευή εξεδρών στο Μαρμάρι και στο Τιγκάκι:

1.500.000,00

Προσωπικά, έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν πρόκειται ποτέ να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα, από πλευράς Κυβέρνησης. Θεωρώ ότι αποτελεί κίνηση εντυπωσιασμού για να ξεχάσουμε όσα μας έκαναν και προσπάθεια για να κερδίσουν χρόνο .

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • οτι φασισταριο ο δημαρχος,οτι και οι ακολουθοι του.Γιαυτο κλειστο το στοματακι σου.Ο κοσμος στο νησι τα χει με τον δημαρχο σου απο το πρωι εως το αλο πρωι.

  1. ΖΕΡΒΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΙΟΥ-ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ.ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ.

  2. ΜΠΑ…. ΞΥΠΝΗΣΕΣ??? ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?? ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΣΥ ΚΑΙΓΕΣΑΙ!!!!!

  3. Ναι ρε φιλε εχουμε προεδρο που εμφανιζετε λιγες μερες πριν τις εκλογες και εξαφανιζεται ολη την τετρετια.

  4. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΙ ΚΟΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΖΕΡΒΟΣ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ……ΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ..

    • ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.

      • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ..ΕΓΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ..
        ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΝ ΒΡΙΖΕΤΕ..

  5. ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΡΩΑΣ.

  6. Μα τι λες προεδρε -φαντασμα- το Πυλι ανοικει ηδη σε τριτοκοσμικες χωρες, δεν το βλεπεις? και για αυτο φταις εσυ και ο Δημαρχος σου εσεις επρεπε να τρεξετε πανω κατω να βρειτε λυση και οχι ο κοσμος. Καλα σου τα λενε εισαι ανυπαρχτος ,αφαντος.Κανε κατι για το χωριο σου και ασε τον Κυριτση, αντεδρασε και λιγο για το καλο των συχωριανων σου!

  7. Να κανετε κριτική ειστε Όλοι καλοι αμα εχετε τα κοτσια την επόμενη τετραετια βγείτε εσείς προεδροι να τα κανετε ολα

  8. είναι 6 τετραετιες προεδρος του Πυλιου!!!!Αφου είναι λετε ότι είναι αχρηστος γιατι τον ψηφίζετε??Μηπως είναι ο καλυτερος με μεγαλη διαφορα????

  9. Αυτος ο προεδρος εχει ΟΡΑΜΑ για το χωριο του και τα μισα ρεματα καθαρισε και τις λακουβες εκλεισε…και 300 μ δρομο ασφαλτοσρωσε . Και αντισταθηκε μεχρι θανατου για τα χοτ σποτ…Τι μας πουλατε κυριε Τσαμπουνιαρη. Οσο για τη ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ νεου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ στο ΠΥΛΙ που διατιμπανιζετε ποιος ηταν αυτος που ιεραρχισε τις αναγκες και το βαλατε στο τεχνικο προγραμμα. ΕΧΕΙ σοβαροτερες αναγκες το χωριο μας. ΣΧΟΛΕΙΟ εχομε. Και μαλιστα προσφατα ανακαινιστηκε. Ξ ΥΠ ΝΗ ΣΤΕ …ΓΙΑΤΙ σε λιγο καιρο ΘΑ ειμαστε η ΧΕΙΜΑΡΑ ΤΗΣ κω

  10. Αυτος ο προεδρος εχει οραμα για το χωριο του’ και τα γεφυρια καθαρισε και τα ποταμια και 300μ ασφαλτοστρωσε. Και μεχρι θανατου αντισταθηκε στη κατασκευη του χοτ σποτ.Μα που τα πουλατε αυτα κυριε Τσαμπουνιαρη . Η εμεις ζουμε σε αλλο μερος η εσυ,..ΠΟΙΟς ηταν αυτος που ιεραρχισε τα προβληματα του χωριου και τελευταια διατυμπανιζεις την κατασκευη ΝΕΟΥ δημοτικου σχολειου, ΣΧΟΛΕΙΟ εχομε και μαλιστα ανακαινισμενο,, Ξυπνα γιατι αυριο θα ειναι Α Ρ ΓΑ…

  11. Οι δρομοι στο πυλι ασφαλτοστρωφηκαν τι λετε ελατε να δειτε δουλειες μια κουταλια της σουπας μπροστα απο τον
    Α.Γεωργιο μισο κουταλακι τουγλυκου στην αρχρη του δρομου προςΑμανιου και κατι λιγες μισοκουταλιες που περισεψαν μπροστα στα σπιτια φιλων. Ρε αντε απο δω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ