Σεβ. Μαραγκός: Για παροχή υπ. φύλαξης στη Μαρίνα Κω γίνονται πλέον αδιάβλητοι ηλ. διαγωνισμοί (Πεντακάθαρη πορεία ζωής, άλλοι έχουν μόνο ποινικό μητρώο)

23
2810

Ο Πρόεδρος της Μαρίνας κ. Σεβαστιανός Μαραγκός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Κάποιοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης στη Μαρίνα της Κω γίνονται πλέον αδιάβλητοι ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί.

Θα πρέπει να το συνηθίσουν.

Όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες αλλά και η διαχείριση στη Μαρίνα γίνονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Έχω πει ότι έχω μια πεντακάθαρη και κρυστάλλινη πορεία ζωής ενώ κάποιοι άλλοι έχουν μόνο ποινικό μητρώο.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιοι αλλοι; λασπη κι εσεις; στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι. αν ριξεις μια ματια γυρω σου θα φτυσεις. κιαν ριξεις μια ματια σε τραπεζικους λογαριασμους θα βγαλεις τα σωστα συμπερασματα. ασε λοιπον την εντιμοτητα και την καθαροτητα στην κριση των αλλων.

    • ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΕ ΑΛΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΥΝΑ.ΑΣ ΨΑΚΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ.

  2. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ…

  3. Δηλαδή για απάντησε μου πόσα χρόνια η εταιρεία που έφυγε είχε την φύλαξη της μαρίνας? Ποια διαφάνεια. ….

  4. Μίλησε ο Μαραγκός που έχει τιμηθεί τόσες φορές από το στρατό και από την έως τώρα πορεία του είναι άνθρωπος αγαπητός, ακέραιος και πιο τίμιος από όλους και μιλάει και ο άλλος που τον έβαλαν να γράψει για το λιμενικό ταμείο και το μπέρδεψε με τη Μαρίνα και έχει ακόμα ……………..από τη γνωστή υπόθεση τότε που ήταν σεκιούριτι!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
    Τι να πεις πια, δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΊΑ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΧΏΡΑ….
    φίλε αλήθεια σε λυπάμαι, τα εχεισ μπερδέψει λιγάκι …
    Επίσης να σας θυμίσω ότι η προηγούμενη εταιρία σεκιούριτι επί Καίσερλη ήρθε στη Μαρίνα…..Οπότε ότι θέτε λέτε…

    • Εισαι τελειως ανημερωτος.Ρωτα να μαθεις σε ποια ηλικια εφυγε και τι αποζημιωση πηρε.Οσο για αγαπητος και τιμιος τον κρινουν οι πολιτες καθημερινως για αυτα που συμβαινουν στην μαρινα και τα οποια εσυ δεν γνωριζεις καθολου.Η τιμιοτητα και η ανθρωπια ειναι αγαθα,που δεν τα βρισκεις σε ανθρωπους που διοικουν μαρινες και οτιδηποτε που εχει να κανει με χρημα,και εξουσια.Ρωτωντας πας στην πολη.Αυτο λεει η παροιμια.Ρωτα να μαθεις και εσυ,και αφησε πισω τις παρωπιδες.

  5. Ο κοσμος στο νησι γνωριζει τι συμβαινει στην μαρινα.Και ματια εχουν και αυτια εχουν.Γιαυτο ασε πισω την κατρακυλα,και μην εκτιθεσαι αλο.

  6. Οπου υπαρχει χρημα οι ανθρωποι ξεφευγουν.Γινοντε ζωα.πεσανε ολοι πανω στη Μαρινα μιας και μονο εκει εχει εσοδα πια ο Δημος και κυκλοφοραει χρημα.Αλλος να διορισει το παιδι του αλλος να παρει καμια εργολαβια αλλος να την φυλαει.Λενε λογια και κακιες λες και ειμαστε κανενας μεγαλος τοπος.Ολοι γνωριζομαστε.Σε τελικη σκευτομαι μηπως ειναι καλυτερα να γινει ιδιοτικη η Μαρινα να ησυχασουμε εμεις οι υπολοιποι που δεν μας αφορα και μετα οτι θελουν ας κανουν οι ιδιοτες.

  7. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΩΤΡΩΟ ,ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ… ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ??? ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ??? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΝΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΜΠΤΟΣ , KAΠΟΙΟΙ….. Ο ΚΑΙ Ο……. ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ IMAGE ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

  8. Φιλε[η] εχεις απολυτο δικιο.Να πουληθει γιατι υπαρχουν ατομα που πληρωνοντε χωρις να κανουν εντελως τιποτα.Σαν να λεμε 0 απο 0 = 0.Και καθε δημοτικη αρχη που εχει στα χερια του την μαρινα,τα γνωριζουν και δεν κανουν εντελως τιποτα.Τα καλυπτουν για τα συμφεροντα τους.

  9. Εχω και εγω,γιατι δεν με διαφημιζουν στην μαρινα. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ υπαρχουν ………….ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

  10. Ειχα και εγω μια ελπιδα οτι θα γινει διαγωνισμος διαδικτιακα και θα βρω εργασια,και απο την αλη εμαθα οτι ο προεδρος της μαρινας με εντολη του,παρεμειναν τα ιδια ατομα.Γιατι τιμιε,κρυσταλυνε, και διαφανε κυριε μαραγκε μου στερειτε το δικαιωμα της εργασιας.Να βγειτε και να παρετε πισω ολα οσα λετε για τιμιοτητα,και διαφανεια.Οχι αλος ξεπεσμος.

  11. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ -Η-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.

  12. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΠΡΩΤΟΣ.

  13. Ποια ιδια άτομα είναι βρε, κοιμισμένοι πια είστε; Οι μισοί εχουν αλλάξει, πάτε να δείτε πια, έλεος με τα ψεματα,συκοφάντες του καναπέ! Επίσης εσυ με το ποινικό σε τι να σου απαντήσει η μαρινα βρε αγόρι μου, σε αυτό που έγραψες πριν 2 χρόνια για το λιμενικό ταμείο; Χαχαχα, ότι ναναι είσαι… Κάνεις ερώτημα για το λιμ. ταμείο και θες απάντηση απτη μαρίνα… Είσαι ωραίος,μπράβο! Να μία βούρτσα…
    Ένα ρητό λέει ότι όταν κάποιος σε χτυπάει,κάτι κάνεις καλά…
    Επίσης φαινεται ότι 2 άτομα μονο γράφουν τα κακά σχόλια, χαχαχα. Κατα τα άλλα όλη η κως ξέρει.Δεν τον διόρισε η νεα σεκιούριτι και σκούζει ο άλλος μπας και φοβηθεί κανένας, αυτός με το χρωματιστο μητρώο…Σε όλα τα μέσα πάλι παίζει η 2θεση της Μαρίνας στην Ευρώπη και ο άλλος βλέπει δράκους. Ελληνάρες

  14. ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΗΨΗ .
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΗΨΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .ΑΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΣΣΣΣ . ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ . ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ .?
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ .

  15. ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΕΛΕΞΗΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΑΓΟΝΗΣΜΟΣ ΤΩΡΑ . ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ? ΑΝ ΠΑΣ ΘΑ ΦΡΗΞΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ . ΕΔΩ ΘΑ ΔΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΕΤΗΧΑΝ .ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΑΝ ….Σ ΤΙ ΚΕΡΔΗΣΕΣ ?
    ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Η NEA ETAIREIA ? ΑΣΕΕΕΕΕΕ . ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΦΙΛΕ .

  16. Εισαι σίγουρος οτι ειναι μονο 4 ; έμειναν ολοι και αυτοί που εκτελούν αλλα καθήκοντα …..πέραν της φύλαξης

  17. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ ΩΣ SECURITY ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ………………………??? ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΑΓΚΕ<<<

    • σωστός, γιατί οι σκαφάτοι που ξέρουν το έχουν πει σε πολλούς, μόνο οι διοικούντες είναι κωφοί!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ