ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δημ. Συμβούλιο Live: ο Μανώλης Ζερβός νέος Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ – Ν. Κανταρζής: Απειλήθηκαν μέλη της Επ. Αισθητικής από «λαμόγια»…Παρέμβαση Β. Τζόγια για πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής

11
2184

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκίνησε με ενημέρωση από τον Δήμαρχο Κω για το έκτακτο ψήφισμα της ΚΕΔΕ που εγκρίθηκε από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης, μετά την επίσκεψη στον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, μελών της Γ.Σ., υπό τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ,  Γιώργο Πατούλη, και την άρνησή του υπουργού να καθίσει στο τραπέζι του διάλογου.

Το ψήφισμα καταδικάζει ως «απαράδεκτη», «προσβλητική» και «απαξιωτική» τη στάση του υπουργού Εσωτερικών απέναντι στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και καλεί τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία ο ίδιος, προκειμένου να προχωρήσει ο διάλογος, στη βάση όμως συγκεκριμένων και επεξεργασμένων κυβερνητικών προτάσεων.

Το ψήφισμα έχει δοθεί για έγκριση και στα άλλα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας.

Το ψήφισμα

Η άρνηση του υπουργού Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτη, να συναντηθεί σήμερα με αντιπροσωπεία των Δημάρχων από όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, αποδεικνύει ότι δεν επιθυμεί τον ουσιαστικό διάλογο για τη Μεταρρύθμιση της Αυτοδιοίκησης.

Ο Π. Σκουρλέτης δεν γύρισε την πλάτη στην ΚΕΔΕ, αλλά τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες που ως αιρετοί εκπροσωπούμε.

Καταδικάζουμε τη στάση του, η οποία είναι προσβλητική και απαξιωτική, απέναντι στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η μεταρρύθμιση του κράτους είναι εθνική υπόθεση, γι΄ αυτό κι εμείς ως Αυτοδιοίκηση έχουμε ιστορική ευθύνη να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Καλούμε τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία ο ίδιος προκειμένου να προχωρήσει ο διάλογος, στη βάση όμως συγκεκριμένων και επεξεργασμένων κυβερνητικών προτάσεων.

Η Μεταρρύθμιση για την αλλαγή του κράτους, της Δημόσιας Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να περιμένει. Η ΚΕΔΕ έχει ανταποκριθεί έγκαιρα. Με συνέπεια έχει καταθέσει συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις.

Ενωμένη η Αυτοδιοίκηση προχωρά μπροστά, για την Ελλάδα της ανάπτυξης.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα αποτελεί την αφετηρία ενός αγώνα που στο τέλος του θα βρει την Αυτοδιοίκηση πιο ισχυρή.

Μαζί με τους πολίτες και τους εργαζόμενους μας θα διεκδικήσουμε δυναμικά ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας.

Η Ελλάδα είναι πάνω από όλα.

Ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κω Βασίλης Χαδούλης ενημέρωσε για το Final Four μπάσκετ με καρότσι που θα γίνει στην Κω 15-19 Ιουνίου και για την σχετική σύσκεψη με τον κ. Κ. Διακογεωργίου, όπως και για τον σχετικό διαγωνισμό ζωγραφικής που έχει προκηρύξει η οργανωτική επιτροπή (της οποίας μέλος είναι ο κ. Χαδούλης).

Επίσης έγινε ενημέρωση από τον Εντεταλμένο Δημ. σύμβουλο Ν. Κανταρζή Υπ. Δημοσίων σχέσεων του δήμου για επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σαλέρνο τις επόμενες ημέρες στην Κω.

Η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα αναφέρθηκε στην δικαστική δικαίωση των υπαλλήλων της δημ. αστυνομίας -οι οποίοι επέστρεψαν στον δήμο- και ζήτησε να κάνει χρήση ο δήμος του προαιρετικού που προβλέπεται και να μην προχωρήσει σε άσκηση έφεσης όπως αποφάσισε η οικονομική επιτροπή.

Ο Αντιδήμαρχος Υπ. για θέματα καθημερινότητας Θ. Μουζουράκης ζήτησε τη συνδρομή όλων προκειμένου για την τήρηση της καθαριότητας και της ομαλής λειτουργίας ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε επίσης η τοποθέτηση του συμπολίτη μας εκπροσώπου του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Βαγγέλη Τζόγια για τα τροχαία ατυχήματα κάνοντας αναφορά στα πολύ ανησυχητικά στοιχεία, (τα οποία είχαμε δημοσιεύσει ξεχωριστά) προτείνοντας να συσταθεί επιτροπή από δημ. συμβούλους πλειοψηφίας και μειοψηφίας μαζί με ειδικούς της περιοχής μας ώστε να αποφασιστεί η μόνιμη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Κω (ανεξαρτήτως δημ. αρχής) καθώς και να υπάρξει συνεννόηση του δημάρχου με τα τοπικά ΜΜΕ για καθημερινά μηνύματα αφύπνισης και ευαισθητοποίησης για κράνος, ζώνη και σωστή οδηγική συμπεριφορά απ’ όλους μας και κυρίως από τους γονείς που λειτουργούν ως παραδείγματα στα παιδιά τους.

Ως έκτακτο θέμα τέθηκε η απόφαση πρόσληψης 3 υδρονομέων πεντάμηνης διάρκειας (από 15/5 ως 15/10, σύμφωνα με την εισήγηση του αντιδημάρχου Μ. Χατζηκαλύμνιου ) για τις ανάγκες λειτουργίας του αρδευτικού δικτύου τη θερινή περίοδο το οποίο και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης: Εγκρίθηκε το τοπικό σχέδιο αποβλήτων (την εισήγηση έκανε ο αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής).
Ελήφθη απόφαση για τη σύμβαση συγχρηματοδότησης του προγράμματος φιλανθρωπικού έργου του οίκου ευγηρίας Αγ. Νεκταρίου της Ι.Μ. Κώου – Νισύρου (την εισήγηση έκανε ο Πρόεδρος του ΔΣ Α. Κρητικός, ενώ σε παρέμβασή του και ο δήμαρχος Κω τόνισε το αθόρυβο αλλά πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που γίνεται από την ΙΜ ακολουθώντας το ευαγγελικό «μη γνώτω η αριστερά τι ποιεί η δεξιά σου». .

Σε ότι αφορά τον απολογισμό της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Δημ. Συμβούλου Ν. Κανταρζή ο οποίος αναφέρθηκε στην συστηματική απουσία εκπροσώπων της μειοψηφίας, αλλά και στις απειλές που δέχθηκαν μέλη της Επ. Αισθητικής για να μην λειτουργήσει από κάποια «λαμόγια» και όχι επιχειρηματίες, όπως τόνισε χαρακτηριστικά (μάλιστα σε σχετικό ερώτημα-απορία του Α. Παυλίδη αναφέρθηκε και στο περιστατικό το οποίο είχε δει το φως της δημοσιότητας με τη χειροδικία εναντίον του και τη μήνυση που υπέβαλε).

Σε ότι αφορά τις αλλαγές στα Νομικά πρόσωπα που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, τη θέση του Θ. Μουζουράκη (που έγινε Αντιδήμαρχος) στην προεδρία του ΔΟΠΑΒΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Ζερβός (ο οποίος παραμένει και Πρόεδρος των Σχ. Επιτροπών). Στη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚ (που μέχρι πρότινος κατείχε ο Πρόεδρος του ΔΣ Α. Κρητικός) αναλαμβάνει η Καλλιόπη Κιαπόκα, ενώ ως Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ αναλαμβάνει ο υπεύθυνος υγείας του Δήμου ιατρός και δημ. σύμβουλος Σ. Λοΐζος.

Στον ΔΟΠΑΒΣ η αλλαγές πέρα από τον Πρόεδρο από το Όραμα αντικαταστάθηκαν ο κ. Φάκκος από την κ. Κάννη και ο κ. Χατζημάρκος από την κ. Παπαδημητρίου.

Eιδικότερα στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ  αντικαθίστανται: η Π. Κιαπόκα από τον Σ. Λοΐζο, ο Α. Αγαπόπουλος από την Κ. Γαβαλά, η Ε. Τσολάκη από την Δ. Πασσανικολάκη-Δρόσου και από την μειοψηφία αντικαθίστανται: Ο Σ. Βασιλειάδης από τον Π. Πετρ.

Από τα αναπληρωματικά μέλη την θέση της Ε. Χατζηχριστοφή παίρνει ο Β. Χαδούλης, επίσης είναι: ο κ. Χρυσούλας, η κ. Βαβίθη, ο κ. Ζησόπουλος, η κ. Βαξεβάνη, ο κ. Πατάκος, ο κ. Γιωργαλλής (για την αντικατάστασή του όπως πρότεινε  η κ. Ρούφα ο Πρόεδρος του ΔΣ τόνισε ότι εφόσον είναι ανεξάρτητος τοπ. σύμβουλος δεν μπορεί να αντικατασταθεί αν δεν παραιτηθεί, ενώ την θέση του κ. Καραναστάση παίρνει ο κ. Τζόγιας)

Τα λοιπά θέματα:
  1. Λήψη απόφασης για την ανταλλαγή τμήματος της ΚΜ 1420Β Γαιών Κεφάλου ιδιοκτησίας Ε. και Ι. Χατζηγιάννη με τμήμα της Κ.Μ. 2008 Γαιών Κεφάλου, ιδιοκτησίας Δήμου Κω. [Εισηγητές: Αντιδήμαρχος κ. Χατζηκαλύμνιος Μιχαήλ].

  2. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 27/2017 απόφασης του Δ/Σ του Δ.Λ.Τ. περί ψήφισης οικονομικού απολογισμού έτους 2016. [Εισηγητής: Αντιπρόεδρος Δ/Σ κ. Κοκαλάκης Γεώργιος].

  3. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 29/2017 απόφασης του Δ/Σ του Δ.Λ.Τ. περί ψήφισης 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2017. [Εισηγητής: Αντιπρόεδρος Δ/Σ κ. Κοκαλάκης Γεώργιος].

  4. Έγκριση απόφασης Δ/Σ της Κ.Ε.Κ.Π.Α.Υ.Α.Σ. περί ψήφισης 2ης αναμόρφωσης Π/Υ οικον. έτους 2017. [Εισηγήτρια: δημοτική σύμβουλος & Πρόεδρος του Δ/Σ κα Πη Βασιλεία].

  5. Αντικατάσταση μελών Δ/Σ Νομικών Προσώπων Δήμου Κω και ορισμός νέων Μελών. [Εισηγητής: κ. Δήμαρχος].

  6. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 24/2017 μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “Ανάπλαση από πλατεία Αγίας Τριάδας ως πλατεία Τσιγκούρας.” [Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ].

  7. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 19/2017 μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “Ανάπλαση πλατείας στην περιοχή του Ηρώου Αντιμάχειας.” [Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ].

  8. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 4/2017 μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “Αποκατάσταση δημοσίων δικτύων & κοινόχρηστων υποδομών στη νήσο Κω – Έργα διευθέτησης κοίτης ρέματος στην περιοχή «Άγιος Ελευθέριος» πόλης Κω (Α.Μ. 4/2017). [Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ].

  9. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και 1ης παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή υποδομών και εξοπλισμού για την προσβασιμότητα ΑμεΑ στον 1ο και 2ο όροφο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω», (Α.Μ. 58/2016). [Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ].

  10. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: “Εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης πόλης Κω -Κόμβοι – Φωτεινοί σηματοδότες (Κυκλοφοριακή Οργάνωση στη Διασταύρωση των Οδών Γρηγορίου Ε’ και Μακρυγιάννη) (ανασύνταξη της με αριθμ. 11/2010 μελέτης)”, (Α.Μ. 16/2014). [Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ].

  11. Λήψη απόφασης υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης µε τίτλο: “Δράσεις για την προστασία και ανάδειξη της φυσικής κληρονομιάς στο Δήμο Κω”, στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. πρόσκλησης : ΝΑΙΓ 44, (Α/Α ΟΠΣ 2017) με τίτλο “Δράσεις για την Προστασία και ανάδειξη τη φυσικής κληρονομιάς» του Άξονα Προτεραιότητας 2 – «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων”, ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης», του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Νότιο Αιγαίο». [Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χατζηκαλύμνιος Μιχαήλ].

  12. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της εισφοράς γης για την επέκταση υφιστάμενης τουριστικής εγκατάστασης. [Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής Δαυίδ].

  13. Έγκριση πρόσληψης ναυαγοσωστών στο Δήμο Κω. [Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κρητικός Αντώνιος].

  14. Λήψη απόφασης για τη διακοπή της σύμβασης μεταξύ Δήμου Κω και εταιρείας QNE. [Εισηγήτρια: εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων κα Πη Βασιλεία].

  15. Χορήγηση άδειας λειτουργίας καταστήματος εκμισθώσεως ποδηλάτων – μοτοποδήλατων έως 50 cc. επ’ ονόματι κ. Ανθούλη Γεωργίου. [Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χατζηκαλύμνιος Μιχαήλ].

  16. Λήψη απόφασης για την παραγραφή υποχρεώσεων Δήμου Κω προς τρίτους (προμηθευτές) ετών έως το 2011. [Εισηγητής: Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κρητικός Αντώνιος].

  17. Έγκριση διενέργειας προμηθειών Δήμου Κω. [Εισηγητής: Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κρητικός Αντώνιος].

  18. Έγκριση επιστροφής ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος από παράβαση Κ.Ο.Κ. [Εισηγητής: Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κρητικός Αντώνιος].

  19. Προέγκριση μετάβασης αιρετών για εκτός έδρας υπηρεσία & ψήφιση – διάθεση πίστωσης. [Εισηγητής: Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κρητικός Αντώνιος].

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΩΛΗ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!!

  2. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!

    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

  3. Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!!ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.

    ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ?ΤΟΝ ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΨΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  4. ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΛΕΥΤΗ-ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΗ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ….Ο ΨΕΥΤΗΣ.Ο ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ Ο ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ.

  5. ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗΣ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΥΠΗΔΟΤΟΠΟΣ.ΦΙΔΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ……Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ

    • ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ.ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ

  6. ΜΑΡΑΓΚΕ ΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ,ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ.

    3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ..ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!

  7. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ

    ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΥΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΑΙ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  8. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΥΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟ’ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ¨¨¨»»»»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ