ΒΙΝΤΕΟ Δικτύωση των βοτανικών κήπων της Κω, του Σαλέρνο, του Μονπελιέ και της Ουψάλα!

4
998

ΘΕΜΑ : ‘’ Μπαίνουν τα θεμέλια κοινών δράσεων και συνεργασιών ανάμεσα στους Δήμους Κω και Σαλέρνο.’’

Ο Δήμος Κω της εξωστρέφειας και των διεθνών πρωτοβουλιών ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας με άλλους ευρωπαϊκούς δήμους για την ανάπτυξη κοινών δράσεων και στόχο την ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στα πλαίσια αυτά και μετά την επισφράγιση της συνεργασίας με το Δήμο του Μονπελιέ της Γαλλίας, ανοίγει σήμερα  ένας νέος κύκλος συνεργασίας με το Δήμο του Σαλέρνο της Ιταλίας.

Επίσημη επίσκεψη στο Δήμο της Κω πραγματοποιεί από σήμερα Τετάρτη 12 Απριλίου αντιπροσωπεία του Δήμου του Σαλέρνο Ιταλίας, αποτελούμενη από τον Διευθυντή του Βοτανικού κήπου MINERVA της πόλης του Σαλέρνο κ. Λουτσιάνο Μάουρο και την υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων κ. Μελίνα Έλενα Στυλιανού.

Στις 11 το πρωί η Ιταλική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Δημαρχείο και είχε την πρώτη συνάντηση εργασίας με τους Αντιδημάρχους κ .κ . Γερασκλή και Μουζουράκη, και με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του Δήμου κ. Κανταρζή.

Στις 12.30 στο χώρο του ΔΙΙΚ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη,  με θέμα την δικτύωση των βοτανικών κήπων της Κω, του Σαλέρνο, του Μονπελιέ και της Ουψάλα και την προώθηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ από Δημοτική τηλεόραση Κω

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιο βοτανικό κήπο ρε , μας δουλεύετε? αυτό που φύτεψε ο Μερκούρης και απο τότε εγκαταληφθηκε. και αποτελεί ντροπή για το νησί του Ιπποκράτη?. Πάλι βρήκατε τρόπο για τζάμπα ταξιδάκια? Ξεφτίλες.

  2. ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΧΡΟΧΡΟΝΟ ΕΓΓΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ. [ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ].Τ’ΑΜΠΕΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ.

  3. Έχουμε αμπελουργούς ,για τα ταξιδάκια!
    Τώρα τα αμπέλια θα βλέπουν άστο , μέχρι τις εκλογές έχουμε ακόμα κορόιδα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ