Ξεκίνησαν τα έργα για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αντιμάχεια και στο 2ο Λύκειο Κω (Pics)

3
1592

ΘΕΜΑ : ‘’ Ξεκίνησαν τα έργα για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αντιμάχεια και στο 2ο Λύκειο Κω.’’

Η Δημοτική Αρχή και το Τοπικό Συμβούλιο Αντιμάχειας από την πρώτη στιγμή προχώρησαν σε έργα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, που είχαν παραδοθεί στη φθορά του χρόνου.
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη νέες εργασίες συντήρησης στα πλαίσια του έργου ‘’ Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Αντιμάχειας – 2ου Λυκείου Κω’’
Το έργο περιλαμβάνει τις ακόλουθες παρεμβάσεις:
-Αντικατάσταση στεγάστρου στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου της Αντιμάχειας. Ήδη έχει αφαιρεθεί το παλαιό.
-Αντικατάσταση περίφραξης γηπέδου 5 x 5 στην Αντιμάχεια. Ήδη έχει αφαιρεθεί η παλαιά.
-Περίφραξη στο προαύλιο του 2ου Λυκείου Κω προκειμένου να δημιουργηθεί γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα. Οι εργασίες αρχίζουν την Παρασκευή.
Τα έργα που χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους του Δήμου, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3 χρονια που διοικούν η ανίκανοι τα εχουν εγκαταλείψει ολα.εγκαταλείψει παντου και βρομιά τιποτα αλλο δεν λεω.ο κοσμος τους εχει γυρίσει την πλάτη και το εισπράττουν καθημερινά ντροπη.

  2. Να βγειτε να καθαρισετε εσεις στο μαστιχαρι αστο διαολο ποια 300 ατομα στο χωριο και εχετε ολοι και απο μια γνωμη και απο ενα παραπονο.Οι ανθρωποι καμια φορα λενε και ενα μπραβο και ενα ευχαριστω για ολα οσα τους εχουν προσφερει καποιοι αλλοι στο χωριο τους.Γιατι εγω επειδη ειμαι και μιας ηλικιας θυμαμαι πολυ καλα πως ηταν το μαστιχαρι και μεχρι που εφατνε η θαλασσα κια που βαζαμε κηπους λοιπον ολα αυτα να μην τα ξεχναμε καποιοι ανθρωποι προσπαθησαν απο καποιες συγκεκριμενες θεσεις που βρεθηκαν και βρησκονται για να φτιαξουν αυτο το χωριο ειναι λοιπον ντροπη ολοι τη ν ωρα να εχετε παραπονα συνεχεια πεστε μια φορα και εναν καλο λογο για ανθρωπους που βοηθησαν να αναπτυχθει το χωριο σας και αφηστε την μιρλα συνεχεια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ