Νέα αποκλειστικά συμβόλαια στη Μαρίνα Κω-Η αναπτυξιακή και ανοδική πορεία επιβεβαιώνεται & ενισχύεται

16
926

ΘΕΜΑ : “Νέα αποκλειστικά συμβόλαια στη Μαρίνα της Κω-Η αναπτυξιακή και ανοδική πορεία επιβεβαιώνεται και ενισχύεται.”

Η Μαρίνα της Κω κερδίζει το στοίχημα της ανάπτυξης, αυξάνει την κερδοφορία της χρόνο με το χρόνο.

Παράλληλα με την αναπτυξιακή στρατηγική που ήδη υλοποιείται και έχει οδηγήσει σε αύξηση του κύκλου εργασιών αλλά και ενίσχυσης του brand name της, η Μαρίνα της Κω προχωρά και σε νέες στρατηγικές και αναπτυξιακές συνεργασίες.

Στο τέλος του 2016, μιας δύσκολης χρονιάς για τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό, η Μαρίνα της Κω κατάφερε να συνάψει νέα αποκλειστικά συμβόλαια ελλιμενισμού και διαχείμασης, η αξία των οποίων ανέρχεται σε 219.660,37 ευρώ.

Παράλληλα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 η ανοδική πορεία συνεχίζεται.

Η Μαρίνα της Κω προχώρησε στη σύναψη νέων αποκλειστικών συμβολαίων ελλιμενισμού και διαχείμασης σκαφών, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα 90.000 ευρώ ενώ υπάρχει και λίστα αναμονής 100 σκαφών.

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017 αναμένεται να είναι ακόμα πιο βελτιωμένα, με την αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων που σήμερα υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η ανοδική πορεία που ξεκίνησε το 2015, συνεχίζεται.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • η ξευτιλα της ξευτιλας την ξευτιλα ω ξευτιλαι.Μας κουρασατε με την μαρινα.

    • Υπευθυνε του εργοταξιου.Αντι να φτιαξετε τα μηχανηματα του δημου

      και να βγουν στην πολη και να την καθαρισετε,εσεις ασχολειστε με την μαρινα.Αυτα βλεπει ο κοσμος και σας εχει σιχαθει.

    • μονο 1 εκατομ εμεινε?τα υπολοιπα που πηγαν? στα πιανα με ουρα? ρε αφηστε το δουλεμα…μασελες ε μασελες

  1. τα ιδια καραβακια ειναι καθε χρονο.φθανει το δουλεμα.μπλαμπλα κλπ

  2. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΒΡΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.

  3. να ακουσεις τι σας λενε.Ολα τα αλα που λες για την μαρινα ειναι παραμυθια για ασχετους

  4. δεν θελουμε αλο μαρινα.Φτανει μας κουρασατε.Ο κοσμος εχει βγαλει τα συμπερασματα του γιαυτους που την διοικουν,και στο τελος να κανετε τον λογαριασμο.Οταν οι κωοι θα σας μαυρισουν.Οχι αλο μ-α-ρ-ι-ν-α.Σ-Α-Σ Β-Α-Ρ-Ε-Θ-Η-Κ-Α-Μ-Ε.

  5. Από τα 9 σχόλια τα 7 τα εχει κάνει ο ίδιος… Επίσης απο τα 384 views τα 283 είναι από 2 υπολογιστές… Βγάλτε συμπεράσματα τώρα… Και συγκεκριμένα ο ένας είναι αυτός που έχει κόντρα με τη μαρίνα γιατί δεν πήρε έναν διαγωνισμό στον οποίο δεν κατέβηκε καν… Πάει σφαίρα μία επιχείρηση και πετάγεται η κάθε Ματίνα Μανταρινάκη του ίντερνετ και γράφει αρλούμπες… Εγω σαν ουδετερος και θα επικροτω και θα κράζω όπου πρέπει… Τώρα πως βγάζει φίλε μου παραπάνω , πήγαινε ρώτα τους αν αμφιβάλεις… Καλύτερη διαχείριση λέγεται, χαλοοοόου! Δηλ ενα γεμάτο ξενοδοχείο κάθε χρόνο βγάζει τα ίδια,ε; Το ότι μπορεί ας πούμε να ανέβασε τιμές ή να έκανε καλύτερα deals με τα πρακτορεία σου περνάει απτο μυαλό ή στο ΙΕΚ Σεφερλής που σπούδασες είχες κάνει κοπάνα απτο μάθημα λογικής; Είπαμε αντικειμενικός ,αντικειμενικός, αλλά να τα λέμε όλα. Από μένα ένα μπράβο!

  6. Μπαβο στη Μαρινα.Την διοικηση και το πρωσοπικο της.Προχωρατε μπροστα και αφηστε τα μιασματα συκοφαντες και γλυφτες που εχουν τρελαθει που εμειναν χωρις να τρωνε τζαμπα οπως τοσα χρονια.Ξανα μπραβο και παντα επιτυχιες.

  7. ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΛΑΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΥΚΑΙΦΑΛΕΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ