Π. Κάννη: Εκτός από πολιτικός γυρολόγος είστε και πρόεδρος του χωριού μας! Αδυναμία να διαχειριστείτε τα προβλήματα & την…ψυχραιμία σας

12
2716

Απάντηση της Κοινοτικής Συμβούλου Πόπης Κάννη στις δηλώσεις του Χ. Τσαμπουνιάρη: «Οι ύβρεις και τα ψέματα, σας χαρακτηρίζουν και αποδεικνύουν περίτρανα την αδυναμία σας να διαχειριστείτε τα ζητήματα του χωριού μας αλλά και στοιχειωδώς την ψυχραιμία σας»

Κύριε Τσαμπουνιάρη,
Εκτός από πολιτικός γυρολόγος είστε και πρόεδρος του χωριού μας!
Σας απευθύνθηκα λοιπόν έχοντας υπόψιν μου ότι θα μπορούσατε να υπερασπιστείτε έστω και για μια στιγμή αυτή σας την ιδιότητα.
Σας ξαναρωτώ λοιπόν με την ιδιότητα της Κοινοτικής Συμβούλου Πυλίου.
Έλαβε σχετική απόφαση για τον καθορισμό του λατομείου Πυλίου ως χώρο εναπόθεσης ειδικών αποβλήτων από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές το κοινοτικό συμβούλιο Πυλίου; Πότε και ποια είναι αυτή;
Η προηγούμενη απόφαση εναπόθεσης αδρανών υλικών στο χώρο που επικαλείστε υπηρετεί τη λογική της αποκατάστασης και όχι της μετατροπής του χώρου σε ανεξέλεγκτο σκουπιδαριό.
Αν διαφωνούσατε με την εναπόθεση αδρανών υλικών στο χώρο γιατί 3 χρόνια δεν ανακαλέσατε αυτήν την απόφαση;
Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή που με παρωπίδες υπηρετείτε σας αγνόησε παγερά. Οι ύβρεις και τα ψέματα, σας χαρακτηρίζουν και αποδεικνύουν περίτρανα την αδυναμία σας να διαχειριστείτε τα ζητήματα του χωριού μας αλλά και στοιχειωδώς την ψυχραιμία σας.
Και μια τελευταία ερώτηση; Δεν ήσασταν εσείς κύριε Τσαμπουνιάρη αυτός που καθόταν δίπλα στον κο Κυρίτση -στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου- όταν προανήγγειλε την ίδρυση του προαναχωρησιακού κέντρου στο Πυλί 6 μήνες πριν από την ίδρυση του;
Πόπη Κάννη
Κοινοτική Σύμβουλος Πυλίου
με τη Δημοτική Παράταξη ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοπελιά μην τους ξεβρακώνεις άλλο και έχει κουνούπια από τους βάλτους εκεί πέρα!

    • Βρε πολιτική κατάντια το ΣΟΥΡΑΜΑ, γράφουν κείμενα της πλάκας και βάζουν ...... να υπογράφει.

      Θα μας πει κάποιος εάν έχει συγγενική σχέση με την ΡΟΥΦΑ και το δημοτικό κατάστημα στο Μαρμάρι;

    • Μαρή Καλλιόπη, ο Τσαμπουνιάρης είδε το φως του και την κοπάνησε από την ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ, εσύ; Δεν βλέπεις ότι σε χρησιμοποιεί το σΟυΡΑΜΑ και γίνεσαι γραφική;

  2. Ποπη αναμεσα σε Μαρμαρι και Τιγκακι ξενοδόχος της πολης καθημερινα αδειαζει λυματα από ζωα.πειραμε τον προεδρο και δεν μας εκανε την τιμη να μας απαντησει.κανε κατι.

  3. Παραίτηση Τσαμπουνιαρη επι Καισερλη,δειτε τους λόγους…
    « Η απαξίωση αυτή με πληγώνει , μετά από 13 χρόνια δουλειάς μαζεύω όλη τη δυσαρέσκεια των δημοτών, έχουν διαλύσει ένα σοβαρό κομμάτι της Κω και εγώ δεν θα ανεχτώ άλλη τέτοια απαξίωση»
    «Κύριε Δήμαρχε, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Πυλίου. Απόφαση που πήρα μετά από έντονες συνειδησιακές πιέσεις που έχω από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μου.
     
    Για μένα, η θέση του προέδρου και όλες οι θέσεις του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητάς μας, είναι θέσεις ευθύνης απέναντι στους πολίτες και όχι θέσεις εξουσίας όπου κάποιοι «σοφοί» αποφασίζουν ερήμην για την τύχη του τόπου μας, αγνοώντας ή απαξιώνοντας τις αποφάσεις των οργάνων της δημοτικής κοινότητάς μας.
     
    Παραμένω ενεργός στην πολιτική ζωή του τόπου μου, τιμώντας την ψήφο που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου ως ανεξάρτητος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου δήμου Κω.
     
    Μετά τιμής
     
    Ανεξάρτητο μέλος της δημοτικής κοινότητας Πυλίου
     
    Δήμου Κω
     
    Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος

  4. ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΒΡΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ .ΜΗ ΞΕΦΤΕΛΙΖΕΣΕ ΑΛΛΟ.

  5. ΠΟΠΗ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΥΡΟΛΟΓΟ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ