Δήμος Κω: Εκτεταμένοι έλεγχοι για κοινόχρηστους χώρους – Επιβολή προστίμων σε όσους αυθαιρετούν

9
1821

Ο Δήμος Κω ανακοινώνει ότι όσοι δημότες κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρο για το έτος 2017, και δεν έχουν υποβάλλει αίτηση στον Δήμο, έχουν υποχρέωση να το κάνουν άμεσα.

Τις επόμενες ημέρες τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του Δήμου θα προχωρήσουν σε εκτεταμένους ελέγχους και όπου διαπιστώνεται αυθαίρετη κατάληψη θα επιβάλλονται τα πρόστιμα της παρ. 2 του άρθρου 50 του Ν.4257/2014 (ΦΕΚ 93/2014 τεύχος Α΄)

Ο Δήμος σε κάθε περίπτωση είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, και θα κάνει αυτά που του αναλογούν στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης, και της ισονομίας προς τους δημότες του.

Δεν θα διστάσει μάλιστα να προβεί σε διοικητική αποβολή του καταληψίας από τον κοινόχρηστο χώρο αν διαπιστωθεί καθ’ υποτροπή αυθαίρετη κατάληψη τα τελευταία χρόνια.

Για κάθε πληροφορία και παραλαβή εντύπων αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Τμήματος Παροχής Υπηρεσιών Δήμου Κω επί της Ακτής Κουντουριώτη 23 και στις Δημοτικές Κοινότητες κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 1. Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών 22420 25462

2. Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού 22423 60013

3. Δημοτική Κοινότητα Πυλίου 22420 41204

4. Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας 22423 60161

5. Δημοτική Κοινότητα Καρδάμαινας 22420 91137

6. Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου 22420 71208

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΕΩΡΓΙΕ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

  2. Ναι καλααααααα.Βρε ανιλανοι είστε!!! Οι πλατείες ειναι γεμάτες καρέκλες και στον τρίτο σας χρόνο το θυμηθήκαμε…..βρε ουστ καταστροφεις του τοπου.

  3. Έχετε ευθύνη όσοι δεν ενημερώνετε!!!!!Μα τι κάνει η Αστυνομία με τόσους ένστολους πρώτη φορά μετά απ τη Χούντα?Όλα αυτά είναι παρενέργειες του Μεταναστευτικού,αλλά είναι αξιοσημείωτη η αδράνεια της Αστυνομίας και όλων των φορέων!!!Το θέμα είναι η προστασία και όχι η εξιχνίαση ,γιατί τα νέα ταξιδεύουν και πολλοί ξένοι που μένουν μόνιμα εδώ είναι ανήσυχοι και τα γράφουν σε δικά τους blogs!!!!!!

  4. ΟΙ ΞΥΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ-ΦΕΡΕΤΡΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

    ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΦΤΗΝΗ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΟΥ ΣΤΥΛ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΤΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,ΣΑΝ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥΜΙΑΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ??ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΉΓΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΟΜΠΡΕΛΛΑΔΕΣ???

  5. με το μασαζ στη παραλια θα κανεις κατι?με τα τραπεζοκαθισματα στην παραλια?με τα εστιατόρια στη παραλία?ΚΟΠΙΑΣΤΕ!!!!

    • Συμφώνησαν λέει οι καταστηματάρχες στις παραλίες,να παίρνουν ένα ελάχιστο αντίτιμο απ τις ξαπλώστρες για τα τεράστια ποσά που έβαλε η Κτηματική και προασύξησε ο Δήμος και διαφώνησαν τα Ελληνάδικα….που μάλιστα έχουν και προσβάσεις στα ‘Γραφεία’…Παντού ταμπέλες με τσάμπα ,αλλά στην έξοδο πληρώνεις ,αλλά όταν δίνουν άδεια μετατροπής τμημάτων παραλιών σε Πλατείες με 400 ξαπλώστρες,μετά απειλούν τους δήθεν παράνομους….

  6. ΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ