Ο Δήμος Κω προκηρύσσει Δημοπρασία για την εκμίσθωση των παραλιών (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

13
1771

Ο Δήμος Κω ανακοινώνει ότι Προκηρύσσει Δημοπρασία για την εκμίσθωση των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας σε τρίτους για εκμετάλλευση, έναντι ανταλλάγματος με σκοπό την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων, θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τροχήλατων καντινών για την εξυπηρέτηση των λουομένων. Η δημοπρασία είναι φανερή, πλειοδοτική και προφορική θα διενεργηθεί την 13η του μηνός Ιουνίου ημέρα Τρίτη του έτους 2017, στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων και του Τμήματος Παροχής Υπηρεσιών, για τα τμήματα αιγιαλού & παραλίας εντός της χωρικής τους αρμοδιότητας, ως κατωτέρω:

  1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ

  • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας και ώρα 9:00π.μ..

  • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμαχείας και ώρα 11:00π.μ.

  • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου και ώρα 12:30π.μ.

  1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ:

  • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού στο Ζηπάρι, και ώρα 09:00 π.μ.

  • Στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου από ώρα 11:30 π.μ.

  1. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΩ:

  • Στα γραφεία του Τμήματος Παροχής Υπηρεσιών, επί της οδού Ακτής Κουντουριώτη 23, και ώρα 09:00 π.μ..

Σε περίπτωση που προκύψουν άγονα τμήματα της 1ης δημοπρασίας θα διενεργηθεί και 2η δημοπρασία την 20η του μηνός Ιουνίου ημέρα Τρίτη του έτους 2017, στο ίδιο μέρος και ώρα ανά Δημοτική Κοινότητα όπως αναφέρθη προηγουμένως.

Πληροφορίες για την διαδικασία της δημοπρασίας τα δικαιολογητικά, τις θέσεις των τμημάτων κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας που δημοπρατούνται, τους κωδικούς αριθμούς και τους σχετικούς χάρτες αυτών, παρέχονται από το Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών και από τα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα :

1. Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών 22420 25462

2. Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού 22423 60013

3. Δημοτική Κοινότητα Πυλίου 22420 41204

4. Δημοτική Κοινότητα Αντιμάχειας 22423 60161

5. Δημοτική Κοινότητα Καρδάμαινας 22420 91137

6. Δημοτική Κοινότητα Κεφάλου 22420 71208

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης της δημοπρασίας βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω www.kos.gov.gr καθώς και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ με ΑΔΑ: 7ΧΧΟΩΛΕ-4ΟΗ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορούν να πάρουν μέρος και αυτοί που χαρακτηρίστηκαν καταληψίες,μετά μια ολόκληρη ζωή;

    Παρακαλώ..

    • Τόσο καιρό περιμένουν οι άνθρωποι το Άγιο Πνεύμα να ξεκουραστούν..μην τους ταλαιπωρείς.

  2. UI. Να τις παρει η TUI. Ολο το υπολοιπο νησι της ειναι της TUI. Δωστε της και τις παραλιες να τελειωνουμε

  3. Γιαυτο ανοίγουν οι κουμπάροι…….. ε! Ρε γλέντια!Περιμεναν να ανακοινωθεί η δημοπρασία για να ειναι νόμιμοι Χα χα χα!

  4. Αλλά όταν βγω στην ταράτσα ,ένα μέρος του κονταριού της σημαίας που έχω,’βλέπει’ προς την Ζουρούδη,άρα έχω φάτσα,μπορώ να λάβω προνομιακό δικαίωμα απευθείας παραχώρησης σε χώρο και να βάλω καμιά 400αριά ξαπλώστρες Ξύλινες??? Για την μουσική μην στεναχωριέστε,μόνο 6 ηχεία θα βάλω…

  5. Μένω στην Μακρυγιάννη και ο περιστερώνας μου έχει θέα την παραλία

    Μπορώ να πάρω μέρος στον πλειστηριασμό,η απευθείας προνομιακό δικαίωμα τοποθέτησης Ξύλινων ξαπλωστρών διώροφων με κουρτίνες???

  6. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ

    ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ? Η ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ?ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΟΥΧΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….

    • Προφανώς για τον ίδιο ..λόγο που συνταξιούχοι είναι και Δημοτικοί Σύμβουλοι

      ..και λαμβάνουν μισθούς παχυλούς που πληρώνεις εσύ ο ίδιος..κάτι ‘πρόωρα’ συνταξιοδοτηθέντες κάποιων Δημοσίων Υπηρεσιών..ξέρεις εσύ τώρα τι εννοώ..αυτοί που πήραν εφάπαξ κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώ,και τώρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από αιρετή θέση……(Φίλε μου,δεν συγκρίνεται το συμπλήρωμα …εσόδων του ομπρελά Συνταξιούχου με τον μισθό Αιρετού Συνταξιούχου)…..

    • Όσο και να ψάχνεις για δήθεν φοροδιαφυγές...ψάχνεις σε λάθος κλάδο..

      Τα κουκιά του Συνταξιούχου είναι μετρημένα….700 επί 12 !!! και του Ομπρελά,και περνάς και βλέπεις και κατεβαίνεις ρωτάς αν θες τους πελάτες,που για να ανταγωνιστούν τους τσάμπα μάγκες ,παίρνουν και 50 λεπτά το άτομο.Όλοι μας πια ψάχνουμε να συμπληρώσουμε τα ψίχουλα για επιβίωση.Ψάχνεις λάθος μεριά….στο ξανα-έγραψαν και άλλοι.Το ‘φαγοπότι’ είναι δίπλα σου ,αλλά δεν το αναφέρεις,γιατί είσαι και συ ..από κει.

    • ….Με τέτοια μυαλά πιάσαμε πάτο,γιατί η άποψη σου ότι ο περιπτεράς που ξημερώνεται με κίνδυνο να τον κλέψουν,πουλώντας τσιγάρα για κέρδος κάτι ‘κόκκινα κέρματα’,μέσα στη ‘λέρα’,μέσα στην αλητεία,μέσα στην επικινδυνότητα,για να στείλει ένα βοήθημα στο παιδί του που σπουδάζει Κρήτη,και το άλλο του παιδί υπηρετεί στον Έβρο,εξισώνεται με τα All Incussives και τα γωνιακά Θηρία..’Ετσι πτωχεύσαμε…..Με μυαλά σαν του Πάγκαλου,που συγκρίνει τον τυροπιτά και Κουλουρά σε κάθε Δημόσια εμφάνιση του με τον Μαντέλα,Τσοχατζόπουλο,Τσουκάτο,Γιάννο Παπαντωνίου (με τα 20 Βιβλιάρια,χθες μάλιστα διώχθηκε επίσημα)!!!!

    • Όχι ο Ομπρελάς που η φορολογική σου ..αγανάκτηση βαφτίζει φοροφυγά.Πολλοί απ αυτούς με τα 8000 τσάμπα σε μία μόνο παραλία,πραγματικά χρεώνουν τη ξαπλώστρα με ….ψιχία… Αλλού ψάξε…δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια…

  7. Δεν πάτε να δείτε στο Ψαλίδι που ξενοδόχος κατέβασε 2 φορτηγά άμμο;και να γράψω ονόματα δεν τα δημοσιεύουν.Ηταν που δεν ήθελε και τους Έλληνες πελάτες ο ξενοδόχος.Πως αλλάζουν οι εποχές.Που ειναι η δημοτική αρχή να τον σταματήσει η ειναι μηπως στο κόλπο όλοι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ