ΟΡΑΜΑ: Ο κος Χατζηκαλύμνιος προφανώς δεν έχει μάθει ακόμα να χειρίζεται σοβαρά θέματα…

8
1270

«Ο κος Χατζηκαλύμνιος προφανώς δεν έχει μάθει ακόμα να χειρίζεται σοβαρά θέματα…»

Το πρόβλημα που έχει ανακύψει τα τελευταία χρόνια με την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας αφορά στο σύνολο του νησιού και της τουριστικής του εικόνας. Αφορά επίσης σε ένα μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας που επιχειρούν στο χώρο εδώ και χρόνια.

Η παράταξή μας δεν συμμετέχει στις επιτροπές που θα διεξάγουν την επικείμενη δημοπρασία για τους παρακάτω λόγους:

Έγκαιρα η επικεφαλής μας Ιωάννα Ρούφα είχε επισημάνει τις δυσκολίες που θα προέκυπταν μετά την απόφαση του ΣΤΕ η οποία όσες ΚΥΑ και να εκδοθούν …υφίσταται.

Ζητήσαμε τη σύγκληση διαπαραταξιακού οργάνου για να μελετήσουμε τα όσα είχαν προαναγγελθεί εν αναμονή της ΚΥΑ.

Μας αγνόησαν. Επαναφέραμε το ζήτημα κατά την ψήφιση του θέματος με τη μορφή του κατεπείγοντος στο δημοτικό συμβούλιο. Δηλώσαμε ότι αν δεν γίνει ξεκάθαρη η διαδικασία δεν θα συμμετέχουμε με εκπροσώπους μας στη δημοπρασία.

Θυμίσαμε τα καμώματα του 2015 και του 2016 και τα πρόστιμα που έλαβαν οι συνδημότες μας στο Μαρμάρι και στο Τιγκάκι.

Επιλέχθηκε και φέτος η ίδια τακτική. Άτυπες συναντήσεις του κου Χατζηκαλύμνιου με ασαφείς απαντήσεις και παρότρυνση προς τους ομπρελούχους να οργανωθούν και να προβούν σε ενέργειες!

Ο δήμος δημοπρατεί τις παραλίες… οι δημότες πρέπει να κάνουν ενέργειες και να τρώνε τα πρόστιμα.

Ένα ολόκληρο χειμώνα βόλταραν στην Αθήνα δήμαρχος και αντιδήμαρχοι και κανένας τους δεν πήγε σε ένα υπουργείο να ασχοληθεί με το θέμα, να απαιτήσει την έγκυρη έκδοση της ΚΥΑ, να ζητήσει τη μείωση των τιμών, να διεκδικήσει λύση.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι καμία μα καμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να έχουν οι πολίτες της Κω σε αυτήν την δημοτική αρχή γιατί περί άλλων τυρβάζει μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Τέλος, διερωτόμαστε: Γιατί ο κος Χατζηκαλύμνιος δεν μας κοινοποίησε την επιστολή που έστειλε ερήμην του δημοτικού συμβουλίου για να λάβει την πρωτοφανή απάντηση που αφορά στις παραλίες Τιγκακίου και Μαρμαρίου;

Ο κος Χατζηκαλύμνιος προφανώς δεν έχει μάθει ακόμα να χειρίζεται σοβαρά θέματα. Όταν η ενδεχόμενη απάντηση σε ένα αίτημα είναι αρνητική δεν την απευθύνεις πριν δουλέψεις για να την μετατρέψεις σε θετική. Εκτός και αν η απάντηση που επιδιώκεις είναι αρνητική κι ας πληρώσουν το τίμημα οι πολίτες…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  2. Με τόσες βλακώδεις καταγγελίες γεμάτες χολή και μίσος πως να σας πάρει στα σοβαρά κάποιος.

    Κάποτε θα πρέπει να καταλάβετε ότι η αντιμετώπιση της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ είναι ανάλογη των δηλώσεων τους σαν υπόλοιπα διαλυμένης παράταξης που μόνο να πουλά φούμαρα και να ξερνά χολή ξέρει.

  3. βρωμα η πολη σε πολλες περιοχες. και δεν εχουμε μεταναστες τωρα να τα φορτωσετε σ αυτους!

  4. Καλήμέρα. Μιλησα με τη Ρούφα και μου είπε αφού πιστεύετε ακόμα αυτή τη δημοτική αρχή τα χειρότερα έρχονται.
    ο Μιχαλάκης στη συνάντηση μας τα μασούσε δεν απάντησε σε τίποτα από αυτά που τον ρωτήσαμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ