“Να χαίρεσαι με τα μικρά για να δημιουργείς τα μεγάλα – Το μήνυμα των παιδιών του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ (ΦΩΤΟ)

0
2564

Να χαίρεσαι με τα μικρά για να δημιουργείς τα μεγάλα – Το μήνυμα των παιδιών του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ.”

Το πιο δυνατό μήνυμα, έδωσαν όχι μία αλλά δύο φορές τα παιδιά του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ, αυτή την εβδομάδα.

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή τους στο 2ο Δωδεκανησιακό τουρνουά bowling, στο οποίο συμμετείχαν επίσης πέντε Δημοτικά σχολεία του νησιού μας και τρεις φορείς ειδικής αγωγής της Δωδεκανήσου.

Τα παιδιά του Σβουρένειου έστειλαν το μήνυμα της συμμετοχής και της άμιλλας, απέδειξαν ότι η συνεχής και συνεπής προσπάθεια είναι το μήνυμα της ζωής.

Η συνέχεια την Κυριακή 11 Ιουνίου, με τα παιδιά του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή για το περιβάλλον και την ανακύκλωση στο 2ο Λύκειο Κω.

Τα έργα των παιδιών από ανακυκλώσιμα υλικά φιλοξενήθηκαν στην έκθεση που ακολούθησε στο 4ο Δημοτικό σχολείο, εισπράττοντας τον θαυμασμό όλων όσων επισκέφτηκαν τον χώρο.

Με την πολύτιμη συνδρομή και συμπαράσταση, του εκπαιδευτικού προσωπικού του κέντρου, τα παιδιά διοργανώνουν εκδηλώσεις, αλλά και αποδέχονται τις προκλήσεις να συμμετέχουν ισότιμα και με αξιώσεις σε κάθε δράση.

Αποδεικνύουν ότι είναι αγωνιστές της ζωής.

Ο Δήμος της Κω συνεχίζει την προσπάθεια, στέκεται δίπλα σε αυτά τα παιδιά και στηρίζει τη λειτουργία του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ, που αποτελεί κυψέλη γνώσης και δημιουργίας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ