ΔΟΠΑΒΣ: Νέος συμπληρωματικός διαγωνισμός για τις υπηρεσίες φιλοξενίας & διατροφής στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

20
965

ΔΟΠΑΒΣ : “Νέος συμπληρωματικός διαγωνισμός για τις υπηρεσίες φιλοξενίας και διατροφής στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

Η Επιτροπή Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας φιλοξενίας και διατροφής μελών του Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των διαδικασιών του διαγωνισμού, σύμφωνα με όλα όσα προβλέπει ο νόμος.

Η Επιτροπή, που αποτελείται από υπαλλήλους του ΔΟΠΑΒΣ, βάσει της διακήρυξης συνέταξε το πρακτικό κατακύρωσης, σύμφωνα με το οποίο ως προσωρινοί ανάδοχοι ορίστηκαν οι : HOTEL ANASTASIA & APARTMENTS και Ε.ΣΒΥΝΟΥ Α.Ε, γεγονός που κατακυρώθηκε και από το Δ.Σ του ΔΟΠΑΒΣ.

Ακολούθως, όπως προβλέπει ο νόμος, η Επιτροπή Διαγωνισμού στις 6 Ιουνίου 2017, με την αρ.πρωτ.1267 έγγραφη πρόσκληση, σύμφωνα με το Άρθρο 10 παράγραφος 3 της διακήρυξης, κάλεσε τους προσωρινούς αναδόχους να προσκομίσουν εντός δέκα ημερών τα δικαιολογητικά κατακύρωσης.

Στις 16 Ιουνίου 2017 η Επιτροπή παρέλαβε τα δικαιολογητικά κατακύρωσης, όπου η Ε.ΣΒΥΝΟΥ Α.Ε είχε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Όσον αφορά το HOTEL ANASTASIA & APARTMENTS, κατατέθηκε ο φάκελος των δικαιολογητικών, αλλά σύμφωνα με το καταστατικό της επιχείρησης και βάσει του Ν.4412/2016 Άρθρο 24 διαπιστώθηκε ασυμβίβαστο.

Κατόπιν αυτών η Ε.ΣΒΥΝΟΥ Α.Ε θα οριστεί τελικός ανάδοχος, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Παράλληλα ζητείται η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τις Φιλαρμονικές Δήμου Σερρών, Δήμου Λάρισας και Κράμμερ Ουγγαρίας. Οι σχετικές διαδικασίες προχωρούν άμεσα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έχω μεζεδοπωλείο, μπορώ να αναλάβω τα τραπέζια και τα εβεντ... Φτιάχνουμε λουκουμάδες με μέλι και καρύδια για επιδόρπιο...

      Από διαγωνισμό σε επαναληπτικό διαγωνισμό πάτε. Μόνο ο πρώην γραμματικός κατάφερνε να κάνει επιλογή πριν τον στημένο διαγωνισμό…

  1. Κυριε Κιαρη μην το σβυνετε το σχολιο.Το ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ειναι ιδιοκτησιας της κυριας Τριανταφυλοπουλου οταν η κορη της ειναι στο δς του ΔΟΠΑΒΣ.

    • προς ακης21.
      μέλος του Δ.Σ. είναι ή υπάλληλος του ΔΟΠΑΒΣ? Το δελτιο κανει αναφορα σε υπαλληλους του δοπαβσ

    • η Κυρια Τριανταφυλλοπουλου, ανθρωπος με ηθος και αξιοπρεπεια προσφερει καθημερινα στο νησι που αγαπα και σεβεται πολυ περισσοτερο απο εσας. χρονια φιλοξενει αφιλοκερδως πληρωματα του εκαβ και οχι μονο, προσφερει παντως ειδους βοηθεια στο νοσοκομειο, στηριζει τον πρωτογενη τομεα, τα προιοντα και τον τοπο μας, με διαρκη αγωνα και δραση για το καλο του νησιου. ολοι εσεις επιτελους, οι αθλιοι ανθρωποφαγοι που προσβαλλετε, σπηλωνετε και απαξιωνετε ανθρωπους και υποληψεις καθημερινα μεσω ενος πληκτρολογιου τι εχετε προσφερει στον τοπο που σας γεννησε? ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

      • φίλε νομίζω ότι δεν καταλαβες …….Ο Κυρίτσης ειναι αυτος που εξε΄θεσε την κα Τριανατφυλλοπουλου. Μπορούσε να της πει από την αρχή οτι εχει ασυμβιβαστο.
        και μαλιστα ειχε το θρασος να βγάλει και ανακοινωση και να το πει δημοσια όταν καταλαβε ότι το ενταλμα δεν θα εγκριθεί. Αυτος ειναι που θέλει να χρησιμοποιεί όλους και ολες. όμως δεν του βγαίνει πάντα.

  2. Μετα το real estate.στην Αντιμαχεια μετα το σκαψιμο.ελαιωνα στην Αντιμαχεια με jcb του Δήμου μετα τις απευθειας αναθέσεις στους κολλητους αντιδημαρχους ηρθε και η απευθειας αναθεση της διαμονης και διατροφης στο ξενοδοχειο μελους του ΔΟΠΑΒΣ.Δημαρχε οταν μιλας για ήθος αληθεια τι ακριβώς σκεφτεσαι?

  3. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ. ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ Η ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ; ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ…. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΟΠΑΒΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Η ΡΟΥΦΑ ΟΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΑ….

  4. Πολυ καλη πρωτοβουλια ενα φεστιβαλ φιλαρμονικων στην Κω. Και πολυ καλες οι φιλαρμονικες, ωραιες μουσικες να γεμιζει το νησι μας με ομορφους ηχους.

    Εχω ομως 2 ενστασεις

    1) Ποσο κοστιζει κατι τετοιο? Γιατι ωραιο το φεστιβαλ, αλλα 64,918 ευρω για κατι που θα μπορουσε να ειχε γινει με 23,000 ειναι πολλα. Ειδικα οταν τα 5000 πανε στο ουζερι του κολλητου μας στην Αθηνα, ενω υπαρχουν 3 εταιριες εδω στην Κω που μπορουν να βοηθησουν στην οργανωση, κι ο ενας μαλιστα το κανει τοσα χρονια ΔΩΡΕΑΝ.

    2) Ποιος τα πληρωνει αυτα τα λεφτα? Ο Κυριτσης απο τη τσεπη του? Ο Μουζουρακης? Η Χατζηχριστοφη? Μηπως ο Κιλιματος οπως καποτε? Ή μηπως θα τα πληρωσει ο λαος της Κω μεσα απο επιπλεον δημοτικους φορους, οπως πχ η αυξηση των δημοτικων τελων στους λογαριασμους της ΔΕΗ?

    Στους καιρους που ζουμε, θα πρεπει να μαθουμε να κανουμε οικονομια, και ειδικα με το κοινο χρημα. Οχι να συνεχισουμε τις πρακτικες που μας εφεραν εδω.

  5. Γιάννη ένα τόσο ωραίο δελτίο τύπου και το εξαφανίσατε και δε λέω μόνο εσύ οι άλλοι να δεις. Είμαι περίεργη να δω αν είναι στο σταθμό και στο βήμα της Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ