CELESTYAL CRUISES: Στελέχη της εταιρείας το επόμενο διάστημα στην Κω για επέκταση συνεργασίας με Δήμο και Λιμενικό Ταμείο

8
679

ΘΕΜΑ : “ Στόχος να επεκταθεί η συνεργασία με την εταιρεία CELESTYAL CRUISES. Στελέχη της εταιρείας το επόμενο διάστημα στην Κω για συζητήσεις με Δήμο και Λιμενικό Ταμείο.”

Επίσκεψη στελεχών της εταιρείας κρουαζιεροπλοίων CELESTYAL CRUISES, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην Κω προκειμένου να έχουν επαφές και συζητήσεις με το Δήμο της Κω και το Λιμενικό Ταμείο και να διερευνηθεί η ένταξη της Κω στους προορισμούς κρουαζιέρας για το υπό διαμόρφωση πρόγραμμα της εταιρείας.

Ο στόχος είναι να επεκταθεί η ήδη εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Κω και στην CELESTYAL CRUISES, με στόχο ακόμα περισσότερες προσεγγίσεις πλοίων της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα με την ευκαιρία της πρώτης, από μια σειρά τακτικών προσεγγίσεων, του κρουαζιερόπλοιου CELESTYAL NEFELI στο λιμάνι της Κω, ο αντιδήμαρχος Κω κ. Δαυίδ Γερασκλής και ο αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Κω κ. Γιώργος Κοκαλάκης, παρέδωσαν στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης στον πλοίαρχο του πλοίου κ. Νεκτάριο Ρίγγα αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του προέδρου του ΔΛΤ Κω και του Δημάρχου της Κω κ. Γιώργου Κυρίτση.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 6.000.000 ΓΙΑ ΜΟΛΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  2. 400 ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ!!!!ΔΗΜΑΡΧΕ,ΓΕΡΑΣΚΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.
    39 !!!! ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ 2017!!!!
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ.

  3. λόγω χαμηλής πληρότητας, και υψηλού κόστους;μηπως λογω ανικανοτητας,αδιαφοριας του κυριτση;ο κυριτσης ειναι υπευθυνος για την οικονομικη καταστροφη του νησιου.αυτος ειναι υπευθυνος για το διωξιμο της ryanair.κυριτσης,καισερλης αυτοι οι δυο κυνηγησαν την ryanair απο το νησι.ο μολος που ειναι που θα εκαναν καισερλης,κυριτσης;και οι δυο μονο την παρτη τους …αυτη ειναι η αληθεια.

  4. επί Καϊσερλη είχαμε 100 κρουαζιερόπλοια το χρόνο και τώρα ούτε τα μισά. Κατατσρέψατε το τουρισμό μας ανίκανοτητες

  5. το νησι σβηνει και εσεις τον χαβα σας θααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ