ΟΡΑΜΑ: Ο κ. Κυρίτσης ανέλαβε Δήμαρχος 11 Μαρτίου 2017 & όχι 1η Σεπτεμβρίου 2014… χαρά στην υπομονή σας που τον ανέχεστε & τον ακούτε στη Ζιά!! (Έγγραφα)

18
3033

Πότε ανέλαβε Δήμαρχος ο κος Κυρίτσης;

Θα το λέμε καθημερινά: «δεν πιστεύουμε ούτε μία λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης… γιατί πολύ απλά έχουμε όλες τις αποδείξεις για το αντίθετο…»

Δίνουμε στη δημοσιότητα όσα δεν τολμάει να δώσει ο κος Κυρίτσης λέγοντας ψέματα ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό:

Α. το συμφωνητικό μίσθωσης του ακινήτου-πάρκινγκ στη Ζιά,

Β. το τοπογραφικό διάγραμμα,

Γ. τους όρους διακήρυξης του διαγωνισμού για την μίσθωση ακινήτου στη Ζιά που ψήφισαν η κα Παπαχρήστου και ο κος Μουζουράκης

και προκαλούμε Κυρίτση, υποτακτικούς και «ανεξάρτητα» πολιτικά δεκανίκια να απαντήσουν:

  1. Σε ποια σελίδα του συμφωνητικού λέει ότι ο Δήμος της Κω δεν μπορεί να τερματίσει τη μίσθωση;

  2. Σε ποια σελίδα του συμφωνητικού λέει ότι αν ο Δήμος τερματίσει τη μίσθωση πρέπει να καταβάλει όλα τα ενοίκια;

  3. Από πού προκύπτει από το τοπογραφικό διάγραμμα ότι το ακίνητο του πάρκινγκ της Ζιάς είναι τυφλό;

  4. Πότε ανέλαβε Δήμαρχος ο κος Κυρίτσης;

Ειδικά το τελευταίο ερώτημα αφορά τη γελοία δικαιολογία Κυρίτση, όπως διαβάζουμε σε σχετικό ρεπορτάζ, «ότι ο δρόμος που φαίνεται στο σχεδιάγραμμα που παρουσίασε ο κ. Χαυλής -λέγοντας ότι είναι κάτι που αν το ήξερε θα συμφωνούσε μαζί του και ο υπάλληλος του γραφείου συγκοινωνιών θέλει τουλάχιστον μια τετράμηνη διαδικασία μέχρι να γίνει η διαμόρφωση του αγωγού ομβρίων και των τεχνικών έργων που απαιτούνται από την ΔΕΥΑΚ κλπ μέχρι να ολοκληρωθεί, οπότε πάλι θα έχει χαθεί η σαιζόν».

Με λίγα λόγια αγαπητοί συνδημότες και επιχειρηματίες της Ζιάς ο κος Κυρίτσης ανέλαβε Δήμαρχος στις 11 Μαρτίου 2017 και όχι την 1η Σεπτεμβρίου 2014… χαρά στην υπομονή σας να τον ανέχεστε και να τον ακούτε!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/Simfonitiko-Parking-Zias-Sel_1.pdf» title=»Simfonitiko Parking Zias Sel_1″] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/Simfonitiko-Parking-Zias-Sel_2.pdf» title=»Simfonitiko Parking Zias Sel_2″] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/Simfonitiko-Parking-Zias-Sel_3.pdf» title=»Simfonitiko Parking Zias Sel_3″] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/Topografiko-parking-zias-ioylios-2017-Model-3.pdf» title=»Topografiko parking zias ioylios 2017 Model (3)»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/Topografiko-parking-zias-ioylios-2017-Model-4.pdf» title=»Topografiko parking zias ioylios 2017 Model (4)»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/07/ΟΡΟΙ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ-ΠΑΡΚΙΝΓΚ-ΖΙΑΣ.pdf» title=»ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΖΙΑΣ»]

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βρε ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, στο πηγάδι γρήγορα μαζί με τον Κωστούκο και τον Τριώροφο...

      Καταντήσαν γραφικοί αλλά θα σοβαρευτούν μόλις αρχίσουν να κάθονται στο σκαμνί για την οικονομική ζημιά στον Δήμο από την διαχείριση τύπου ΣφΥΡΙΖΑ… Ακόμα λίγο και θα μας έφερνε και τοπικό νόμισμα ο σε μόνιμη ευθυμία ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ…

      • Ευγενέστατοι της Δύναμης Απαλλαγής και του σΟυΡΑΜΑτος, αναθέστε στον Τριώροφο να βγάλει την άδεια του παρκινγκ

        Επιμένει ότι είναι δυνατή η έκδοση άδειας παρκινγκ στο συγκεκριμένο οικόπεδο… Τότε ομόφωνα όλες οι παρατάξεις να του αναθέστε την έκδοση άδειας. Με τόση προσπάθεια που έκανε να χρωματίσει τον χάρτη του κτηματολόγιου ή κάτι ξέρει, ή κάτι είδε, ή μας δουλεύει όλους για να καλύψει την βλακώδη απόφαση του.

    • Όπα, σιγά σιγά μάθαμε και τον ιδιοκτήτη του «προνομιούχου οικοπέδου των 1.200 ευρώ» ...

      Δεν μας έλεγες τους ιδιοκτήτες τόσο καιρό του τυφλού οικοπέδου μεγαλομανή αγρότισσα για να καταλάβουμε γιατί στο σΟυΡΑΜΑ ήταν τόσο χουβαρδάδες μαζί τους ;;;; Μόλις κατάλαβαν ότι με τις συνεργατικές δεν βγαίνει Δημοτικό παραδάκι βρήκαν άλλο τρόπο επιχορήγησης… Λαίδη λόγω βλακείας εκθέτεις τον Κωστούκο.

    • Ο χρωματισμός του χάρτη δια χειρός Τριώροφου , προσπαθεί να δικαιολογήσει την βλακεία του και το ΜΠΑΞΙΣΙ σε φίλο …

      Τελικά κύριε «ολίγον δήμαρχε» πες το σαν μηχανικός… βγαίνει άδεια παρκινγκ ή όχι με τις τσόντες πρόσβασης του τυφλού οικοπέδου σε μη αναγνωρισμένους δρόμους;;; Ξέρεις ότι το κτηματολόγιο δεν φτάνει αλλά χρειάζεται και αναγνώριση των αγροτικών δρόμων από την Περιφέρεια.

    • Ο χρωματισμός του χάρτη δια χειρός Τριώροφου, προσπαθεί να δικαιολογήσει την βλακεία του και το ΜΠΑΞΙΣΙ σε φίλο …

      Απύθμενο το θράσος και ο λαϊκισμός από την εριστική και περαστική όλων των Δημοτικών παρατάξεων και προσωρινή επικεφαλής του σΟυΡΑΜΑΤΟΣ…. Ήξερες κυρία όταν έβγαζες λυσσασμένες ανακοινώσεις ξερνώντας χολή για την κομπίνα σε φίλο της παράταξης σας (ή την βλακεία του Τριώροφου Θεοδόση) της παράταξης σου;;; ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;;;; 84.000+ την διαμόρφωση του χώρου για ένα άχρηστο χωράφι = 100.000Ε ;;;;;;;; Θα αγόραζε ο Δήμος δύο οικόπεδα για παρκινγκ ένα στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ και ένα ακόμα στην ΖΙΑ.

      • Δεν διαβάζεις το συμβόλαιο πρόβατο; Που λέει τέτοια πράγματα; Ότι σας πει ο Δήμαρχος που σας σέρνει από τη μύτη…. Είδαμε και το πάρκιν που πήρατε στην Αντιμάχεια. Τρέχα να τα πεις του Μυλωνά…

  1. Κα Ρούφα οι πολίτες της Κω έχουν μάθει να πιστεύουν τα ψέματα. ο Κυρίτσης ως αρχιψεύτης τους πουλάει και τους αγοράζει.

  2. ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΒΡΕ………………..

  3. Σε νέα απευθείας ανάθεση για αγορά κλιματιστικών προχώρησε ο πρόεδρος της μαρίνας Κω κ. Σ.Μαραγκός.
    Δείτε την απόφαση παρακάτω.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/07/11/%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1/

  4. Όχι άλλο ξεβράκωμα στους εναπομείναντες της αΔύναμης Αλαλλαγής!Δέν τους έχετε αφήσει σώβρακο ρε παιδιά δείχτε λίγο οίκτο στα φασιστόπαιδα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ