Σημαντικές ανακοινώσεις Περιφερειάρχη – Δημάρχου Κω: 700.000 ευρώ για συντήρηση επαρχιακού οδ. Δικτύου (για πάρκινγκ Ζιάς & Αστική;)

18
1960

700.000 ευρώ από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για έργα συντήρησης του οδικού δικτύου Ασφενδιού – Πυλί, στην Κω
Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου “Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ασφενδιού – Πυλί Νήσου Κω”, με συνολικό προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.

Το έργο που θα αναβαθμίσει αισθητά το επαρχιακό δίκτυο της Κω, εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό σημαντικών παρεμβάσεων της Περιφέρειας για την βελτίωση του οδικού δικτύου των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, καθώς έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών του και την δραστική μείωση του δείκτη τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, προβλέπεται η συντήρηση (αποκατάσταση του οδοστρώματος) τμημάτων της επαρχιακής οδού Κως – Κέφαλος στην περιοχή από είσοδο Ζηπαρίου έως τέλος Πυλίου (μέχρι Σταυρού Πέραμα) και τμημάτων της επαρχιακής οδού Ζιπάρι – Ασφενδιού.
Εκτός την κατασκευή νέου ασφαλτικού τάπητα, προβλέπονται επίσης διαγραμμίσεις και τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώματος σε σημεία του οδικού δικτύου που στερούνται οριζόντιας σήμανσης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η Τρίτη, 26/09/2016 και ώρα 10:00 πμ.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Νομού Δωδεκανήσου

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος θα έχουν αύριο το πρωί συνάντηση στο γραφείο του κ. Επάρχου.

Στις 11 το πρωί, ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης θα προβούν σε σημαντικές ανακοινώσεις και δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο γραφείο του κ. Επάρχου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να δούμε, θα βρει το φως του το τυφλό οικόπεδο .... και θα δοθεί άδεια;;;;;

    Τρέμουν οι Μαυρογιαλούροι το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ που έρχεται…

    • ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ … ΣΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…

      • … ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ. δλδ ΟΛΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ…

  2. Πω, πω, πω μεγαλεία, όλοι οι felloi στην πίστα.... Η φωτογραφία σκίζει με τα πιάτα άδεια ......

    η Μαρίνα να ‘ναι καλά….

  3. Αγωνία με λαχτάρα να μας νοιάζονται, αγωνία δυστυχώς να μας μοιράζονται, αγωνία μέχρι ΑΎΡΙΟ...

    Θα μάθουμε στις 11 τι αποφάσισαν οι Μαυρογιαλούροι μεταξύ αστακού, γαρίδας και αχλαδιού…για εμάς τους θνητούς. Πω, πω, πω θα μας φάει η αγωνία που να φάνε τον περίδ…. μο

  4. Την ΡΟΥΦΑ και τον ΤΡΙΏΡΟΦΟ δεν τους σκέφτηκε κάνεις που τόσες μέρες χρωμάτιζαν χάρτες για να δει το φως του το τυφλό οικόπεδο;;;;

    Δεν μπορούσατε βρε λιγούρηδες να τους καλέσετε στο τσιμπούσι για κανένα μεζεδάκι;;;; Τζάμπα όλα ήτανε…

    • κυριτση σε μαθαμε πια.εσυ εδωσες το σχεδιο τελευταια στιγμη στον δικο σου αλλα σε εκαψε και το μοιρασε παντου χωρις να ξερει να το διαβασει.πολυ γελιο λεμε.

    • βρε βοδι , το οικοπεδο εχει δρομαρα μπροστα του . μονο εσυ και ο κυριτσης δεν την βλεπετε γιατι τρωτε με δεκα μασελες βοδα ε βοδα, και θελετε να βαλετε το τρενακι να οικονοματε ζωα.
      βγες δημοσια ρε μουτρο που ανεβαινεις στην μηχανη και το παιζεις γαμπρος να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος παλιο μ.///λεχριτη. αστε μας ρε να δουλεψουμε.
      εσυ και το συναφι σου ταχετε οικονομησει και το παιζετε κλαρινογαμπροι ξεφτιλισμενοι

  5. εδω ειναι ο εξολοθρευτης της κω ο κυριτσης.διωχνει την ryanair διωχνει τα κρουαζιεροπλοια κλεινει το παρκιγκ στην ζια

    εκλεισε τον εφτ υποστηριζει το inclusive ριχνει φορους μαραζωνει το νησι.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ.

  6. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 60.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ RYANAIR!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  7. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΟΡΟΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    • ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΡΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΝ.

  8. Πάνω στην προβλήτα τοποθέτησαν τα τραπεζοκαθίσματα οι επιχειρηματίες…………..χωρίς να υπολογίζουν τους συναδέλφους τους εστιάτορες της οδού ……..Πραγματικά στον κόσμο τους ο ταξιδευτής δήμαρχος και ο εξαφανισμένος απο τον κόσμο αντιδήμαρχος τουρισμού Η.Σιφάκης. Τι και αν το νησί έπιασε πάτο τι και αν επιχειρηματίες καθημερινά καταστρέφονται ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους……όσο για την δημοτική αστυνομία,απλά ανύπαρκτη στο να πράξει το αυτονόητο…. οι άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος συνοδεύονται πάντα με τον αριθμό τραπεζοκαθισμάτων αλλά και το ανάλογο σχεδιάγραμμα.
    Με εναν απλό έλεγχο σε όλα τα εστιατόρια της περιοχής ο αριθμός θα μειωθεί κατά πολύ,αυτό σημαίνει πως ο κόσμος θα καθίσει και στα υπόλοιπα καταστήματα της πόλης.https://kosinfo24.wordpress.com

  9. ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!!!!!ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ!!!!

  10. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  11. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    νεοι φοροι,διχονοια,διαρκεις αντιπαραθεσεις με κυβερνηση περιφερεια επαρχειο υπουργους βουλευτες,δεν συνεργαζεται με τους φορεις,απετυχε σε ολα.η κυρια ρουφα εχει την εμπειρια και αν διαλεξει καινουργιους τιμιους θα πετυχει πολλα για το νησι μας.o δημαρχος ενδιαφερεται μονο για τα μεγαλα ξενοδοχεια inclucive για αυτο εδιωξε την ryanair με αποτελεσμα να εξοντωσει τα μικρα ξενοδοχεια επιχειρησεις εστιατορια κλπ ολες τις μικρες επιχειρησεις.επι πλεον επεβαλε φορους στις επιχειρησεις!!!μετα με την βασω ξεχαρβαλωσαν την ΚΕΑΣ και δεν ερχονται τουριστες στην πολι.εδιωξε και τα κρουαζιεροπλοια και αποτελειωσε την αγορα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ