Σε χρόνο-ρεκόρ ο Δήμος Κω ολοκλήρωσε τις νέες εγκαταστάσεις για επανέναρξη δρομολογίων των ημερόπλοιων

11
3056

ΘΕΜΑ : “Σε χρόνο-ρεκόρ ο Δήμος Κω ολοκλήρωσε τις νέες εγκαταστάσεις για την επανέναρξη των δρομολογίων των ημερόπλοιων που συνδέουν την Κω με την Τουρκία.”

Η Κως αντιμετωπίζει με ταχύτητα και ευελιξία τα προβλήματα που δημιούργησε ο ισχυρός σεισμός στο λιμάνι.

Από το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργήσουν στην περιοχή της ΔΕΗ οι νέες λιμενικές εγκαταστάσεις για τον διαβατηριακό έλεγχο και να αρχίσουν ξανά τα δρομολόγια των ημερόπλοιων που συνδέουν την Κω με την Τουρκία.

Οι εγκαταστάσεις λειτούργησαν σήμερα το πρωί και ξεκίνησαν ξανά τα δρομολόγια.

Το σπουδαίο αυτό έργο έγινε με ίδιους πόρους του Δήμου και κατασκευάστηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κω που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι εργασίες που ολοκληρώθηκαν περιλαμβάνουν τη θραύση και απομάκρυνση των αποσαθρωμένων δαπέδων, την εξυγίανση του επιχώματος στο εσωτερικό των κρηπιδωμάτων και την εκ νέου διάστρωση με σκυρόδεμα υψηλής αντοχής της επιφάνειας του λιμένα.

Ταυτόχρονα έγιναν και όλες οι απαραίτητες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες για την διασύνδεση των οικίσκων που στεγάζονται οι υπηρεσίες.

Επίσης μεταφέρθηκαν και οι οικίσκοι των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην γραμμή προκειμένου να διεξάγεται ομαλά η διαδικασία του check in.

Σήμερα διαστρώνεται μεγαλύτερο τμήμα του λιμανιού και τοποθετούνται και επιπλέον οικίσκοι για να αυξηθούν οι θέσεις ελέγχου.

Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση στεγάστρου για την προστασία από τον ήλιο των επιβατών.

Πρέπει να τονιστεί ότι όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια δεν θα είχε θετική κατάληξη αν δεν υπήρχε η άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών (ΕΛΑΣ. ΕΛΑΚΤ, ΔΛΤ ΚΩ) καθώς και των συμπατριωτών μας πλοιοκτητών και ναυτικών πρακτόρων.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και δίνουμε λύσεις.

Η Κως προχωρά και κοιτά μπροστά.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΘΕΜΑ : “Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αύριο στις 11 το πρωί ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.”

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο στις 11 το πρωί με θέμα την 3η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων, που θα είναι αφιερωμένη στους επισκέπτες μας, που στηρίζουν την Κω με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σταματηστε βρε χαμοκιλαδες του δημου να βγαζετε ψευτικες ανακοινωσεις

    για να καλυψετε τις αδυναμιες,και την γυμνια του δημου.Δεν σας εμπιστευετοντε αλο οι πολιτες,γιατι τραβηξανε τα παθη του χριστου με εσας.Σταματηστε να κανετε ανακοινωσεις,και βγειτε απο τα γραφεια σας να δουλεψετε και λιγο.Χαραμοφαηδες,τεμπεληδες.

  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ -ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΚΑΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΚΑΛΑ.ΚΟΣΤΟΣ 4.500.000 ΕΥΡΩ.

    Η ΜΟΝΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΕΒΕΔ ΦΟΡΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.

  3. ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΩΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ….. ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ.

  4. Θα ηθελα να μαθουν οι κωοι για ποιο λογο οι ανακοινωσεις.Νομιζω οτι σε μια τετοια κατασταση που ειναι το νησι δεν κανουμε ανακοινωσεις.Το καλο ειναι να δουλευετε αθορυβα για το καλο του τοπου.Οι πολες φανφαρες κανουν κακο στο εαυτο σας.

  5. ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΗΣ ΖΙΑΣ!!!!!3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΛΕΤΑ ΠΩΣ

    ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΖΙΑ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ!!!!ΨΕΥΤΑΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  7. Ποιος έδωσε εντολή να αφαιρεθούν οι κόκκινες ταινίες προστασίας στην είσοδο της αγοράς;

    Ποιος έδωσε εντολή να αφαιρεθούν οι κόκκινες ταινίες μπροστά απο την είσοδο της δημοτικής αγοράς και ενώ στην βάση της σημαίας διακρίνεται μεγάλο σκίσιμο του στηθαίου; Πραγματικά ποιος έχει την ευθύνη για το χάλι της πλατείας Ελευθερίας, εκατοντάδες επισκέπτες φωτογραφίζονται ενω υπάρχουν σημεία πολύ επικίνδυνα όπως η βρύση μπροστά στο τζαμί η οποία και έχει πάρει μεγάλη κλίση αλλά και το στηθαίο μπροστά και πάνω απο την είσοδο της δημοτικής αγοράς.Κάντε κάτι.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/07/24/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B9/

  8. Μπραβο στο Δημαρχο και το προσωπικο του δημου.Ποτε και πουθενα σε κανενα μερος,μετα απο τετοιο γεγονος δεν υπηρξε τετοια αντιδραση.Οσα πληρωμενα σχολια και να κανει καποιος εδω ο κοσμος βλεπει και πανελληνια απορουν πως τα καταφεραμε τοσο γρηγορα.Κερδισε ποντους και απο αυτο αν και δεν τους ειχε αναγκη,μιας και δεν εχει αντιπαλο,ο δημαρχος.

  9. Τι χαϊβάνια που είστε, πρώτα τους ψηφίζετε και μετά τους κράζετε.
    «Η πολιτική είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας».

    Σωκράτης

  10. ΚΩΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ «ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ« ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ , ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΚΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ….Κ Α Π

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ