ΒΙΝΤΕΟ: Συνάντηση Κ. Σκανδαλίδη – Γ. Κυρίτση για τις ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών από τον σεισμό

20
977

Τον δήμαρχο Κω Γιώργο Κυρίτση επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο συμπατριώτης μας βουλευτής Κώστας Σκανδαλίδης προκειμένου να ενημερωθεί για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε δημόσια κτίρια αλλά και σε κατοικίες .

Επίσης συζήτησαν τις προοπτικές διεκδίκησης κονδυλίων που απαιτούνται για την  άμεση αποκατάσταση τους και κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ.Σκανδαλίδης απουσίαζε εκτός Κω την ημέρα του σεισμού. Βρισκόταν στο Κέμπριτζ της Αγγλίας για την αποφοίτηση του γιού του, Γιώργου.

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που εμφανίστηκε αυτός? Το παλιό «καλό ΠΑΣΟΚ»…. Μήπως ήρθε μάλλον η ώρα να εμφανίζεται σιγά, σιγά για ψηφαλάκια σαν υποψήφιος δήμαρχος? ερώτηση ριτορική, αλλά βάζω προβληματισμό και μόνο…. Να δω Αριστοτέλη και Σκανδαλίδη σε Δ.Σ .

    • μηπως ηρθε ο σκανδαλιδης για να ζητησει καμια αδεια τραινακιου.Ξερω και γω,μαυτον τον δημαρχο που μπλεξαμε ολα ειναι δυνατα.

  2. 209 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στέγαση προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα!!!!!

    Το πρόγραμμα ESTIA για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κύριος Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.Μέσω αυτού του μηχανισμού, παροχής ειδικά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις πολυάριθμες ανάγκες με τα μέσα που μας παρέχονται. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια» δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.euronews.com.ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΑΝΦΑΡΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕ.ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!!!!ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!

  3. μετα απο ενεργειες των κυριτση-σκανδαλιδη δοθηκαν απο τα μαυρα ταμεια πασοκ τσουκατου siemens

    500.000.000 !!!!!!! εκατομυρια ευρω!!!! για αποκατασταση των πληγεντων στην κω!!!!!!!

  4. ….ΤΟ 2008.ΟΙ 4 ΚΛΗΡΟΙ ΖΕΣΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ.ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ.ΝΑ ΠΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…..

  5. …… ΣΑΝ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΔΕΣ.Α ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ, Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ……

  6. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΘΑ ΔΙΕΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ

    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ…ΕΧΕΙ 2 ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,ΜΥΤΗΛΙΝΗ ΚΑΙ ΚΩ,ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.O ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙΜΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΛΑΘΡΟ ΑΞΙΞΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ…

  7. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ….. ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ

  8. Ρε παιδιά δεν πηγαίνατε καλύτερα…..να παίξετε και κανένα ταβλακι να φωνάζατε και τον ……να λύσετε ολα τα προβλήματα μας όπως τα λύνετε και όταν κυβερνούσατε ….

  9. Τι το θέλανε το δημαρχείο...Στου Αντωνά καλύτερα θα αράζανε άντε και στην Αύρα.

    χα χα γελάσαμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ