Δ. Γερασκλής: Σε 10 μέρες η επαναλειτουργία του Λιμανιού – Διαβούλευση για μόνιμες εγκαταστάσεις πίσω από τη ΔΕΗ – Ασφαλτόστρωση

10
2922

Ασφαλτοστρώθηκε σήμερα η περιοχή που φιλοξενεί τον διαβατηριακό έλεγχο πίσω από το κτίριο της ΔΕΗ με χρηματοδότηση του λιμενικού ταμείου Κω.

Άμεσα θα μπει στην διαβούλευση το ζήτημα  της μελέτης για την δημιουργία  μόνιμων εγκαταστάσεων στον εκεί χώρο για να υλοποιηθεί με κρατική χρηματοδότηση.

Σε ότι αφορά στα έργα που εξελίσσονται με ευθύνη του υπουργείου υποδομών στο κεντρικό λιμάνι, αυτές συνεχίζονται κανονικά και πιθανόν σε 10 μέρες να είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΑΥΙΔ 12 ΔΕΚ 2016 aegeanews.gr .ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ.

    10)Ενεργοποίηση του μόλου πίσω απο την ΔΕΗ.Κατασκευή και μεταφορά των επίγειων εγκαταστάσεων της συνθήκης ΣΕΓΚΕΝ πίσω απο την ΔΕΗ για να αποσυμφορηθεί το κεντρικό λιμάνι.Μεταφορά της ΔΕΗ στον επαρχειακό.

    • Ο κοσμος ουτε να σας βλεπει ουτε να σας ακουει.Απλα σας σιχαθηκε.Βρεθηκατε πολυ ψευτες και λαοπλανοι.Παραπλανησατε τους κωους με τα ψεματα σας.ΓΚΙΩΝΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  2. ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΚΕΤΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ……ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΕΞΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…… ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  3. Η ΚΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ,ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ].

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ