Ετήσια Τακτική Γεν. Συνέλευση Έν. Ξενοδόχων Κω με Πρόεδρο ΠΟΞ Α. Καμπουράκη (Βραβεύσεις-ΦΠΑ-Φόρος Διανυκτέρευσης)

5
732

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω προσκαλεί τα μέλη της να παραστούν στην ετήσια Τακτική (ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ) Γενική Συνέλευση, η οποία σύμφωνα με το υπ’αριθμ. 442 αρ. πρακτικού ΔΣ ορίστηκε ως 1η ημερομηνία σύγκλισης η 21/8/ 2017 , σε περίπτωση μη απαρτίας κατά το ήμιση των εγγεγραμμένων μελών βάση του καταστατικού ορίζεται ως 2η επαναληπτική η 4/9/2017 και ως 3η επαναληπτική (τελική) η 16η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου «ΚΩΣ», στην πόλη της Κω με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ:

  1. Εισήγηση προέδρου ΠΟΞ κ. Καμπουράκη

  2. Εισήγηση προέδρου Κωνσταντίνας Σβύνου

  3. Απολογισμός 2014-2017

  4. Ενημέρωση ταμείου

  5. Βραβεύσεις Ξενοδόχων

  6. Ενημέρωση μελών για τρέχοντα θέματα:

  • Διεκδικήσεις Ένωσης: ΦΠΑ, τέλος διανυκτέρευσης

  • Πνευματικά-συγγενικά δικαιώματα

  • Αιγιαλός & παραλία νέες διατάξεις

  • Αύξηση δημοτικών τελών -προσφυγή

  • Διάφορα θέματα

7. Ερωτήσεις – Συζήτηση

ΕΚΛΟΓΕΣ:

  • Παρουσίαση υποψηφίων – ομιλίες

  • Ψηφοφορία μελών

Το πέρας των εκλογών καθορίζεται στις 14:00 την ίδια ημέρα.

Στη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΠΟΞ κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Αλκιβιάδης Χατζαντώνης προς την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των μελών μας.

  • Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα προς την Ένωση Ξενοδόχων Κω μέλη. Η διαδικασία της εγγραφής όπως και της πληρωμής των οικονομικών υποχρεώσεων μπορούν να γίνουν και κατά την διάρκεια της Γ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωνσταντίνα Σβύνου

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τις δηλώσεις ΚΥΡΙΤΣΗ και τα σχόλια της μαϊμούνας του ΞΥΠΝΗΣΕ η ξενοδόχα για να σώσει την παρτίδα...

    Τι περιμένατε βρε ανίκανοι για να ξυπνήσετε; Συμβόλαια για του χρόνου έχετε κάνει και τι προβλέπουν; Έχουμε Αύγουστο και σε τέσσερις μήνες έρχεται το ΤΈΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ του ΣφΥΡΙΖΑ στα καταλύματα και ο ΦΠΑ εκτοξεύεται στο 24 % για να τονώσει την νησιωτικότητα… Τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα για να ενημερωθεί ο κόσμος για τις συνέπειες;

    • Σωματείο για κλάματα, παρουσία μηδενική των μελών και προεδρία μόνο για τα ΜΜΕ...

      Ξέρουν ότι μέσα στον Αύγουστο κανένας δεν θα πάει στην συνέλευση και δίνουν ημερομηνία για την δεύτερη και τρίτη προσπάθεια…

    • Καλά μας τα λες Μαϊμουδιάρη του ΚΥΡΙΤΣΗ αλλά δεν βλέπω συγκινήσεις για το θέμα του all inclusive από την δημοτική αρχή.

      Μετά τους πρόσφυγες, τους σεισμούς ο Κυρίτσης θα μας φέρει και το all inclusive σε κεντρικό ξενοδοχείο …. για να αναβαθμίσει το τουριστικό πακέτο της Κω. Η κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο τοπικός βουλευτής συμφώνησαν.

    • ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΨΗΛΉ ΓΛΆΣΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, Αυτή ΘΑ ΜΑΣ ΦΈΡΕΙ ΔΩΡΑ... ΦΠΑ 24%, ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ ΚΑΙ ALL INCLUSIVE ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...

      Σας το λέω σήμερα και θα το δείτε αύριο. ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ 300 ΚΛΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ALL INCLUSIVE ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ ΌΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ με την έγκριση από το υπουργείο ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και κρατική επιχορήγηση… Ο αριστερός ΣφΥΡΙΖΑ δεν ξεχνά και αντιγράφει … τι έκανε, ότι έκανε η δεξιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ