Νέα δρομολόγια από την Germania για το 2018 σε Κω, Ρόδο και Κάρπαθο

0
596

Οι νέοι προορισμοί από το Dusseldorf για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κάρπαθος, η Κως, η Λέσβος, η Ρόδος και η Ζάκυνθος. Επιπλέον για τη Σάμο οι συχνότητες θα αυξηθούν σε δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Η αεροπορική εταιρία Germania για το 2018, πέραν των απευθείας δρομολογίων για την Αθήνα, και των πτήσεων για Σάμο, Ρόδο, Κρήτη και Κω, ανακοίνωσε και νέα δρομολόγια από Γερμανία για Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Από την Αθήνα, προσφέρονται επίσης πτήσεις σε επιλεγμένα ελληνικά νησιά, μέσω της εμπορικής συμφωνίας που ισχύει με την Sky Express.

Ακόμη, η Germania ενισχύει τα δρομολόγια της από το Dusseldorf για διάφορους τουριστικούς προορισμούς για το καλοκαίρι του 2018. Οι νέοι προορισμοί για την Ελλάδα είναι η Κρήτη, η Κάρπαθος, η Κως, η Λέσβος, η Ρόδος και η Ζάκυνθος. Επιπλέον για τη Σάμο οι συχνότητες θα αυξηθούν σε δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Εκτός από την Ελλάδα, σημαντική αύξηση παρουσιάζει και το πτητικό πρόγραμμα της Germania για το 2018 για τους Κανάριους Νήσους και την Πορτογαλία. Στους μεν Κανάριους Νήσους πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma και Tenerife. Στην Πορτογαλία πτήσεις θα πραγματοποιούνται προς Faro (Atlantic coast) και Ponta Delgada (Azores).

Επίσης, η Germania συνεχίζει τις πτήσεις της από Γερμανία προς Κύπρο με δύο συχνότητες την εβδομάδα για την Πάφο.

traveldailynews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.