ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ TUI Care Foundation: Εκδήλωση στο Αεροδρόμιο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ για την ενίσχυση αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό στα 3 σχολεία της Κω

7
4148
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Mία έκπληξη περίμενε τους ταξιδιώτες που βρέθηκαν σήμερα το βράδυ στο αεροδρόμιο .Η TUI care Foundation μέσα στις δράσεις της για την διευκόλυνση και βοήθεια των πολιτών σε όλες τις περιοχές του κόσμου που αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα αποφάσIσε μετά από πρόταση του κ. Τεο Αρσενικού Destination manage TUI HELLAS KOS και μέσα στις πολλές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το κόσμο ,να προσφέρουν τα χρήματα που θα συλλέξουν για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολικά κτίρια του νησιού μας που προκλήθηκαν από τον σεισμό .

Μετά από πρόταση της κ. Kayt Lysons Hatzidimitriou πραγματοποιήθηκε μπροστά στην είσοδο των αναχωρήσεων χορευτική παράσταση μοντέρνων χορών από την σχολή χορού BALLERINAS AND DREAMS της κ. Μελίτας Κανταρζή και Σεβαστής Γλυνάτση σε χορογραφίες του Μιχάλη Κανταρζή , ενθουσιάζοντας όλους , αποσπώντας θερμότατο χειροκρότημα .

Δείτε τις δηλώσεις και τα χορευτικά των παιδιών τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν, καθώς και τη θερμή ανταπόκριση των διακινουμένων επισκεπτών του νησιού μας.

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από ο,τι καταλαβαινουμε λοιπόν, η TUI δεν θα βάλει τίποτα από την τσέπη της για να βοηθήσει την Κω. Θα κάνει εκδηλώσεις, τα λεφτά θα τα δώσει ο κόσμος, και στη συνέχεια η TUI θα μας πασαρει τα λεφτά που ο κοσμακης έδωσε για τα σχολεία…και εσείς κοιμισμενοι θα πιστέψετε ότι η TUI είναι ήρωας μας και θα εισπράξει εκείνη όλα τα εύσημα…με τα λεφτά άλλων λοιπόν γίνεται μάγκας η TUI η οποία στο τέλος θα κατασχει και όλο το νησί, θα μας ρίξει και έναν κλωτσο να φύγουμε και εμείς από εδώ και θα το πάρουμε χαμπάρι όταν θα είναι πλέον αργά για ακόμα μια φορά…και ιστορία θα συνεχίσει να επαναλαμβανεται αιώνια….

  2. Μπορεί κάποιος από τους επισκέπτες μας να θέλει να συνεισφέρει οικονομικά και να μην ξέρει τον τρόπο οπότε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα κακό. Όμως η Tui κερδίζει τόσα πολλά από το νησί μας που νομίζω ότι θα μπορούσε, χωρίς προτροπή από κάποιον, να αναλάβει την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία.

    • ‘Εχουμε και ντόπιες, γεμάτες τσέπες να αναλάβουν την αποκατάσταση των σχολείων… Γιατί να απαιτούμε απο την TUI (ή την κάθε TUI);
      Βεβαίως να βοηθήσει αφού το θέλει, αλλά αν εμείς οι Κώοι περιμένουμε απο τους άλλους μόνο και κρίνουμε, γιατί να μας πάρουν στα σοβαρά; Λες και τα σχολεία μας είναι η πρώτη τους έννοια!
      Όπως και να έχει, μπράβο στα παιδιά και στις δασκάλες, αλλά και στην TUI για την προσπάθεια τους!

    • Επειδη εισαι χαζουλης…η TUI μπορει να τα οικονομισει και απο αλλα μερη ειναι πολυεθνικη εχει σε ολο τον κοσμο προορισμους και απεναντυ και διπλα σε αλλα νησια.Πιστευεις ο ηλιος ειναι εδω μονο και οχι 2 μιλια πιο περα?Αληθεια εσυ τι εκανες για το νησι που κρινεις?

  3. Το αν θα βάλει η TUI ή όχι χρήματα από την τσέπη της είναι δικό της θέμα.
    Τόσοι και τόσοι βγάζουν ‘χρήματα’ από την Κω, δεν βλέπω να κάνουν κάτι. Όσο μικρή και να είναι η βοήθεια που θα προσφέρουν, από όπου και να έρθουν οι πόροι, παραμένει να είναι βοήθεια.

  4. Αληθεια οι ξονοδοχοι μας μικροι και μεγαλοι προσφεραν κατι?Τοσα εβαλαν ωετος ,μονο να κοβουν μισθους και μεροκαματα ξερουν για να αυξησουν τα κερδοι τους?Ειναι καταντια κα κανουν οι ξενοι προσπαθειες και οι ντοπιοι και καλα επιχηριματιες απλα να ανουν σχολια κια να ζητους απο την στιγμη που μεχρι σημερα δεν εδωσαν ουτε ευρω.Αληθεια οσοι το παιζουν ξενοδοχοι ,ολοι αυτοι οι ασχετοι που απλα υπαρχουν λογο των θπαλληλοων του τι κανουν?Μετρανε τα κερδη ,πως δεν θαπληρωσουν εφορια και πως θα κοψουν κανενα ευρω απο εργαζομενο.Ντροπη σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ