Δράσεις της Έν. Ξενοδόχων Κω για Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (Ημερίδα- Επίσκεψη νοσηλευόμενων- Βράβευση επαναλαμβανόμενων)

3
721

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού την 27η Σεπτεμβρίου 2017 διοργανώνει τις παρακάτω δράσεις:

  1. Σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ  Κω και το ΙΤΕΠ (Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων) του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος συνδιοργανώνουν Ημερίδα για την ενημέρωση των σπουδαστών με θέμα: «Ο τουρισμός και η συμβολή του στην οικονομία «
  1. Το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω θα επισκεφθεί στο Νοσοκομείο Κω ώρα 13:15, και τους νοσηλευόμενους τουρίστες μας προσφέροντάς τους 1 εβδομάδα δωρεάν διαμονής για την επόμενη σαιζόν.
  1. Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κω θα πραγματοποιηθεί Βράβευση των επαναλαμβανόμενων τουριστών της Κω ώρα 18:00 στο οινοποιείο Τριανταφυλλόπουλου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του ΕΠΑΛ Κω κύριο Φίλιππο Παπανικολάου, τους καθηγητές και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, τον επιστημονικό συνεργάτη του ΙΤΕΠ κύριο Γεώργιο Σώκλη, την οικογένεια και το κτήμα Τριανταφυλλόπουλου και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Νεκτάριο Γεωργαντή.

 

Με εκτίμηση,

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Κωνσταντίνα Σβύνου

Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

 

ΒΙΝΤΕΟ Ρεπ. από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

Η. ΣΙΦΑΚΗΣ : Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ- ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ./video

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ πού δεν έχεις όνομα, εκτός από τα βελασματα των αρνιων έμαθες και άλλους σκοπούς;εαν ήξερες που βρίσκεσαι,δεν θα το ανοιγες το στόμα σου.εσύ που τα ξανά είδες αυτα βρε πρωτευουσιανε;;;ααααα και να μην ξεχασω,ρίξε ένα Ιτια Ιτια λουλουδιασμενη που το ξέρεις καλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ