Ryanair: Ακυρώσεις πτήσεων και στην Ελλάδα! (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά…)

4
852

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το θέμα με τις ακυρώσεις των πτήσεων της Ryanair από και προς το Αεροδρόμιο των Χανίων, τουλάχιστον για τους χειμερινούς μήνες, που φαίνεται να είναι πλέον γεγονός.

Όπως αναφέρει το zarpanews, ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Ryanair από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάφο, από και προς το Αεροδρόμιο Χανίων.

«Ραβασάκια» της Ryanair για τις ακυρώσεις πτήσεων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση από την Ιρλανδική εταιρεία αερομεταφορών αλλά ούτε και από την διαχειριστική εταιρεία (Fraport) του Αερολιμένα Χανίων, όσοι είχαν κλείσει εισιτήρια από και προς τα Χανιά άρχισαν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ακύρωσης των πτήσεών τους, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες από ακυρωτικά email:

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει να στέλνει τα ειδοποιητήρια σε όσους έχουν κάνει ήδη κράτηση για μετά τις 29 Οκτωβρίου και μέχρι το Μάρτιο, ενώ όσοι επιχείρησαν να αναζητήσουν πτήσεις σε αυτό το διάστημα διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη πτήση.

Μπορεί επίσημη θέση να μην υπάρχει προς το παρόν, πιθανή όμως αιτία της κίνησης αυτής είναι οι αντιρρήσεις που είχε εκφράσει η εταιρεία για τους υψηλούς δασμούς που της επιβάλλει η Fraport για το κόστος παραμονής των αεροσκαφών στο χώρο του Αεροδρομίου.

Πηγή: zarpanews

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να τα βλέπουν μερικοί – μερικοί.
    Αυτοί οι άνθρωποι είναι πειρατές, καταλάβετε το αδέλφια. Ότι αρπάξουν.
    Τζάμπα οι καυγάδες μεταξύ μας.

    • ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΜΙΑ από την αποχώρηση της Ryan Air;;; Μάλλον ΌΧΙ, ΤΑ ΚΑΤΑΛΎΜΑΤΑ ΟΛΑ ΓΕΜΆΤΑ πάρα τον σεισμό και γλύτωσαν το νταβατζηλίκι.

      Μην ξεχνάτε, οι ξενοδόχοι πληρώνουν νταβατζηλίκι 15-25% στους Ιρλανδούς Μαφιόζους που τώρα τογλυτώνουν…. Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει στο νησί ήρθε με δεκάδες άλλες αεροπορικές εταιρείες ακόμα και με τα αεροπλάνα της TUI σαν άνθρωπος.

    • Η Ryan Air ΦΕΡΝΕΙ πελάτες ΚΑΙ για τα All inclusive. ΓΙΝΑΜΕ ΒΆΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΎΡΩ ΝΗΣΙΑ. Μην δώσετε φράγκο ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ;;;

      Εκεί είναι το ζουμί Κυρίτση μπας και πέσουν οι εξωφρενικές τιμές του μονοπωλίου της Aegean και όχι το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ότι φέρνει πελάτες μόνο για τα ξενοδοχεία πόλης. Φυσικά στο νταβατζηλίκι θα πρέπει να συνεισφέρουν και τα άλλα νησιά αναλογικά καθώς και η Περιφέρεια και ο Δήμος μας που εισπράττει από τους επαγγελματίες πολλαπλάσια τέλη από τον Γενάρη και με αύξηση…, δήθεν λόγω παράτασης συμβάσεων των υπαλλήλων της καθαριότητας…. -Αλεξίκακος –

  2. Παντού Μαφιόζικες συμπεριφορές από την Mafia Air, εκβιάζουν την τοπική κοινωνία για ΜΑΥΡΑ ή φεύγουν!!! ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΙΡΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

    Και δεν βρίσκετε κανένας με ΟΥΜΠΑΛΑ να τους κόψει τον κ@λο… Και όσοι ταξίδεψαν κουβαλώντας και τραβώντας σαν ζωντανά την βαλίτσα ξέρουν την εκμετάλλευση και μέσα στο αεροπλάνο όταν πληρώνουν για ένα μικρό μπουκαλάκι νερό 3,5 ευρώ και το τοστ 4. Κάποιος από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει ΆΜΕΣΑ να κόψει την κρυφή εκμετάλλευση και τον τσαμπουκά από τους Ιρλανδούς Μαφιόζους της RYAN AIR.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ