2+1 νέα ξενοδοχεία για τον όμιλο Blue Lagoon (Σε 12μηνη βάση το ξενοδοχείο στην Κω)

9
4751

Δύο νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσει για την επόμενη τουριστική περίοδο ο όμιλος Blue Lagoon της οικογένειας Ζαχαριά, ενώ ένα ακόμη είναι στα «σκαριά».

Συγκεκριμένα ο όμιλος, ο οποίος είναι στρατηγικός εταίρος της TUI, θα λειτουργήσει το 5στερο TUI Sensimar Blue Lagoon Palace στην Χαλκιδική και το 4στερο Blue Lagoon City στην πόλη της Κω. Παράλληλα, βρίσκεται σε αναζήτηση «concept» με τον όμιλο TUI για την ανέγερση ακόμη ενός ξενοδοχείου στην Χαλκιδική, του  Blue Lagoon Queen, στα Ψακούδια.

ksd photo
Ο Group Operations Manager του Ομίλου Στέργος Αλαβάνος / ksd photo

Το ξενοδοχείο της Κω, με 132 δωμάτια, θα λειτουργήσει σε 12μηνη βάση, έχοντας ήδη σημαντικές πωλήσεις στις αγορές της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, ενώ το TUI Sensimar Blue Lagoon Palace θα διαθέτει 92 δωμάτια – σουίτες, με jacuzzi και ιδιωτικές πισίνες.

Ακόμη ο όμιλος θα προχωρήσει το 2019 σε ανακαίνιση του εξαιρετικού Palazzo Del Mare, με ένα ποσό περίπου 5 εκ. €., ενώ την επόμενη τουριστική περίοδο το Blue Lagoon Village, θα λειτουργήσει με το brand TUI Platinum, στην βάση του ultra all inclusive.

ksd photo
ksd photo

O Όμιλος Blue Lagoon, διαθέτει αυτή τη στιγμή 5 ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων, στην Κω, την Κάρπαθο και την Χαλκιδική. Δραστηριοποιείται στον χώρο της φιλοξενίας με σκοπό να παρέχει άριστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση συνέχισε να αναπτύσσεται και είναι σήμερα σε θέση να προσφέρει μοναδικά πακέτα διακοπών.

ksd photo
ksd photo

Το Blue Lagoon Resort προσφέρει δραστήριες διακοπές για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες, ενώ το Palazzo del Mare είναι το ιδανικό ρομαντικό καταφύγιο για ζευγάρια. Το καινούργιο Blue Lagoon Village, μια ανάσα από μια ανέγγιχτη σχεδόν παραλία, προσφέρει μαγευτική θέα και πολυτελή διαμονή και εγγυάται αξέχαστες διακοπές για μικρούς και μεγάλους. Το Alimounda Mare είναι ένα σύγχρονο πεντάστερο ξενοδοχείο στην παραλία Πηγάδια, σε πολύ κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Καρπάθου.

Η εμπειρία Blue Lagoon σημαίνει προσοχή στη λεπτομέρεια: προσεγμένες μικρές πινελιές φροντίζουν ώστε κάθε διαμονή να αποτελεί μια αναζωογονητική και απολαυστική εμπειρία. Τα ξενοδοχεία του Ομίλου προσφέρουν κορυφαία αισθητική και άνεση. Σπα, σαλόνια ομορφιάς και πολλές ακόμη παροχές τίθενται στη διάθεση των πελατών.

Διαβάστε περισσότερα:  ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν αρκεί μόνο να υπάρχουν ανοιχτά Ξενοδοχεία, 4* ή και 5* τον χειμώνα στην πόλη μας, αλλά και άλλες υποδομές που χρειάζονται για να προσελκύσουν τον λεγόμενο χειμερινό τουρισμό, με προσφορά το υπέροχο χειμερινό ήπιο κλίμα του νησιού μας, που σε άλλες βορινές χώρες είναι το καλοκαίρι τους.
    Με την πληγή του ΑΙ τα καλοκαίρια και την δίκαιη μουρμούρα των άλλων απ’ έξω, αυτή είναι η μόνη λύση. Ο χειμερινός επισκέπτης είναι πάντοτε υψηλότερου οικονομικού επιπέδου, οι λεγόμενοι budget δεν ταξιδεύουν τον χειμώνα.
    Πρώτα απ’ όλα θέλει θέληση, απόφαση, την συνεργασία και την υποστήριξη όλων μας (να πέφτει και κανένα Ευρώ, έτσι;), προγραμματισμό τοπικά και με τους εξωτερικούς συνεργάτες μας (Πρακτορεία, Αεροπορικές Εταιρίες), διαφήμιση στον ξένο έντυπο Τύπο και διαδικτυακά, εποχικά δρώμενα (χειμερινά Ιπποκράτεια, Απόκριες, Ελληνικό Πάσχα), προβολή του ορεινού όγκου του νησιού και των χωριών και κυρίως κάτι που ξεχνάμε, τον μοναδικού δικό μας Ιπποκράτη.

    • Απ το 1981 περίπου άρχισε η προσπάθεια Τοπικών παραγόντων για τον χειμερινό Τουρισμό

      ..που όμως ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα,αιτία είναι πάνω από όλα που αναφέρεις η κουλτούρα των κατοίκων,που το χειμώνα δεν πάνε ούτε μία βόλτα…δεν λέω να βγούνε σε κάποιο μαγαζί,απλά να πάνε μια βόλτα με τα πόδια και να απολαύσουν τον καλό καιρό,που τόσο λείπει από άλλα μέρη…Ακόμα και σε γειτονικά νησιά να πας μια βραδιά με λιγότερους κατοίκους ,θα δεις μεγαλύτερη κίνηση..Γι αυτό και δεν έγινε τίποτα,ούτε και πρόκειται,αν δεν κυκλοφορεί ούτε άνθρωπος ,καμιά Ryanair,καμιά εταιρία δεν θα κάνει πρόγραμμα με απογοητευμένους πελάτες.Όλα κλειστά ειδικά Σαβ/κα και απογεύματα.Ένας επισκέπτης που έμενε παλιά εδώ έφθασε βράδυ και βγήκε καθημερινή και σε 10 λεπτά γύρισε ξενοδοχείο να δει τηλεόραση.Ακριβώς γι αυτό δεν έρχονται σχολεία εκδρομές,γιατί είναι νέκρα!!!!μετά τις 3 το μεσημέρι.Και οι πελάτες της Ryanair πριν 4 χρόνια,αυτό έλεγαν….

  2. Καταστρέψατε τη κεφαλο με όλους αυτούς τους οικονομικούς μετανάστες που κουβαλήσατε στο χωριό από όλοι την Ευρώπη και ο Πακιστάν και ανασφάλιστη αλλά δεν φτετε εσεις φτέρνες αυτή οι από το δήμο που σας χάρισαν τα στρέμματα

    • Πολι καλα τα λεσ σασ διαλισαν με τουσ μεταναστεσ στι πολη να δισ βλεπισ καθε μερα πσνω κατο δεν λιτουργει τιποτα ι αρμοδι απον παντου Αλα και εσισ πανω εχετε στο διμο αχριστο ατομο δεν κσερουν τι τουσ γινετε και δικουν τιν πολι δεν αινει ολι στο ιδιο στουβαλι στο επομενω να προσεχετε

  3. μπραβο κυριε ΖΑΧΑΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ