Grecotel Kos Imperial: Βράβευση με το Travelife Gold Award (Pics)

0
228

 

kos-imperial-thalasso_logo1475843580GRECOTEL KOS IMPERIAL ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ TRAVELIFE

Οι περιβαλλοντολογικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες της Grecotel που πρωτοξεκίνησαν το 1991 συνεχίζουν να αναγνωρίζονται από κυρίαρχους διεθνείς φορείς. Στη μεγάλη συλλογή διεθνών βραβείων και πιστοποιήσεων του ξενοδοχείου Grecotel Kos Imperial έρχεται να προστεθεί η βράβευση με το Travelife Gold Award. Μέσω της διαδικασίας πιστοποίησης του Travelife εξασφαλίζεται, ότι η ξενοδοχειακή επιχείρηση λειτουργεί με τρόπο βιώσιμο ως προς την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία των ανθρώπινων και εργασιακών δικαιωμάτων καθώς επίσης με τρόπο υπεύθυνο ως προς την τοπική κοινωνία.

Από το 2014 ο φορέας Travelife εφαρμόζει ένα νέο πρότυπο το οποίο αποτελείται από 163 αυστηρά κριτήρια. Ανεξάρτητες επιθεωρήσεις διεξάγονται κάθε δύο χρόνια προκειμένου να εξασφαλίσουν τη διαφάνεια των διαδικασιών και την καθολική εφαρμογή του προτύπου.
Το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ξενοδοχείου εστιάζει σε τομείς όπως η βιώσιμη διαχείριση ενέργειας, νερού, απορριμμάτων, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των πελατών και του προσωπικού. Το ξενοδοχείο έχει λάβει πιστοποιήσεις και βραβεία όπως το TUI Εnvironmental Champion Award 2015, TUI Top Quality 2015, ISO 22000:05/HACCP και είναι ένα  από τα λίγα Eco Resort στην Ελλάδα.

Η επαναπιστοποίηση του ξενοδοχείου από το Travelife αποτελεί μεγάλη ανταμοιβή των προσπαθειών της Διοίκησης και του προσωπικού.  Επισημαίνεται, ότι η επανπιστοποίηση είναι δυσκολότερη διαδικασία, καθότι πρέπει να πληρούνται όλα και τα 163 κριτήρια της διαδικασίας ελέγχου.

12-kos-imperial-luxury-hotel-kos-9138

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ