Ταξίδι με… Αερόπλοιο: Η νέα τάση του τουρισμού πολυτελείας

0
625

Στην ανάπτυξη ενός υβριδικού αερόπλοιου για τουριστική χρήση προσανατολίζεται η βρετανική εταιρεία Airlander. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δήλωσε ότι έχει συνεργαστεί με την Henry Cookson Adventures για να ξεκινήσει ένα δοκιμαστικό ταξίδι το επόμενο έτος προκειμένου να δοκιμάσει το αερόστατο στην αγορά ταξιδιών πολυτελείας και περιπέτειας.

«Έχω πετάξει με Airlander αρκετές φορές τώρα», δήλωσε ο Dave Burns, επικεφαλής πιλότος δοκιμής για την εταιρεία «και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τη δυνατότητα να πάρετε τους πρώτους επιβάτες στο πλοίο. Μπορώ να φανταστώ το δέος και τον ενθουσιασμό να βλέπει κανείς τον κόσμο μέσα από την πολυτέλεια, με εκπληκτική θέα, ήσυχα και με σεβασμό στο περιβάλλον.

«Επίσης, το boutique studio Design Q έχει βραβευτεί από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για να αναπτύξει ένα εσωτερικό περιβάλλον κατάλληλο για τον τουρισμό».

Η κρατική επιχορήγηση για το Design Q ανέρχεται σε περίπου $ 80.000 σε δολάρια ΗΠΑ και θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη ενός «μοναδικού και πρωτότυπου» πολυτελούς τουριστικού σχεδιασμού για το εσωτερικό του αεροσκάφους.

ΠΗΓΗtourismtoday.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ