Νέο ιστορικό ρεκόρ διεθνών αφίξεων το 2017 για την Κω. Έσπασε το φράγμα του 1 εκ. αφίξεων! +19,22% η σεζόν +40,80% ο Οκτώβριος

5
3071

Νέο ιστορικό ρεκόρ διεθνών αφίξεων το 2017 για την Κω. Στο +40,80% ο Οκτώβριος και στο +19,22% η σεζόν. Ανακοινώθηκαν τα επίσημα στοιχεία διεθνών αφίξεων για το αεροδρόμιο του νησιού μας για το μήνα Οκτώβριο από τη Fraport.

Με 91.609 διεθνείς αφίξεις (καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για το μήνα Οκτώβριο), ο Οκτώβριος έκλεισε στο +40,80% σε σχέση με πέρυσι, ενώ συνολικά η σεζόν έφτασε το 1.027.265 διεθνείς αφίξεις, στο +19,22% σε σχέση με πέρυσι και στην καλύτερη θεση όλων των εποχών , με δεύτερο το 2014 με 1.011.367 διεθνείς αφίξεις.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία, η Κως σπάει το φράγμα του 1.000.000 αφίξεων.

πηγή : https://www.kgs-airport.gr/uploads/sys_nodelng/2/2885//KGS_10_Int_Traffic_by_Country.pdf

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στα παλιά μου τα υποδήματα τα νούμερα …

    γιατί αυτή η νουμερολατρεία ; !! :

    Μέσα από τα ποσοστά και τα νούμερα των εισιτηρίων , θα πρέπει να λένε ποιοι είναι αυτόνομοι και ποιοι «all inclusive» , γιατί με το 2ο .. δεν νομίζω να μένουν και πολλά λεφτά στο νησί / Δήμο !

    Αναχωρήσεις Αεροδρομίου : μετά από την σκηνή που είδα με τα μάτια μου , που έφευγα από Κω Αεροπορικώς , κάπου Σεπτέμβρη τέλη , και είχε τόσο κόσμο που ήταν τόσος κόσμος ξάπλα οκλαδόν που δεν χώραγες να περπατήσεις !!! λες και ήσουν σε hotspot !

  2. φτάνεις στο αεροδρόμιο της Κω , περνάς αφίξεις, βγαίνεις έξω , και εάν δεν έχεις αυτοκίνητο να σε περιμένει ή βανάκι ξενοδοχείου και δεν θες βρε άνθρωπε μου να διαθέσεις χρήματα για ταξί .. παίζεις στοίχημα μην πω ότι κάνεις και τάμα για να συμπέσει μαζί με αναχώρηση του κτελ ..  

    μπαίνεις σε υψηλής σεζόν μέρα μέσα στο Νοσοκομείο γιατί αρρώστησες (και δεν έχεις καμία σούπερ ντούπερ ιδιωτική ασφάλεια για να καλυφθείς από ιδιωτικό ιατρείο .. μπαίνεις μέσα .. βλέπεις την ουρά των ασθενών / τραυματιών (από ατυχήματα από γουρούνες για παράδειγμα) .. και μετά ξαναβγαίνεις έξω .. «πωωω θαύμα!! έγινα καλά .. και πας σπίτι σου !!

  3. Επειδή μια ζωή τους μεγάλους αριθμούς θαυμάζετε …και την ουρά του φιδιού μόνο βλέπετε ,
    να προσθέσω κι εγώ ένα μεγάλο αριθμό .
    Πάνω από 5.000 τόνοι σκ@τά αφήνουν πίσω τους .
    Αν δεν σας κάλυψα , έχω στοιχεία και για τα ούρα τους , σπέρμα τους ,πλαστικά τους ,σαπούνια τους ,λαδίλα τους , καφρίλα τους κλπ

  4. H ΚΩΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ +20% ΚΑΙ 40 ΟΚΤΩΒΡΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ, ΠΑΡ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΧΟΤ ΣΠΟΤ (ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ, ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΠ, ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ…), ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ 100.000 ΕΒΓΑΛΕΣ 80.000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ? ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝΕ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ