Η TUI επιμηκύνει την τουριστική περίοδο στην Κω μέχρι τέλη Οκτωβρίου

0
3203

Η TUI επιμηκύνει την τουριστική περίοδο στην Κω
TUI
Η ΤUI Γερμανίας, η μεγαλύτερη εταιρία της Γερμανίας στον τομέα της οργάνωσης ταξιδίων, αποφάσισε αύξηση των αεροπορικών θέσεων από τη Γερμανία προς την Κω, καθώς και επιμήκυνση της φετινής τουριστικής περιόδου στο νησί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Επτά αεροπορικές συνδέσεις με συνολικά 1.700 θέσεις βρίσκονται από σήμερα (Δευτέρα, 12/09/2016) στη διάθεση των πελατών. Η Ελλάδα ανήκει στους κερδισμένους της φετινής τουριστικής περιόδου. Οι καθαρές παραλίες, η καλή ποιότητα, το ευχάριστο κλίμα και η ελληνική φιλοξενία καθιστούν την Ελλάδα έναν ελκυστικό τουριστικό προορισμό και κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Η TUI έχει παρουσία στην Ελλάδα με δικές της ξενοδοχειακές μονάδες στους μεγαλύτερους προορισμούς της χώρας και προσφέρει διαφοροποιημένες εμπειρίες προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των πελατών.

Η ΤUI Γερμανίας είναι θυγατρική εταιρία του ομίλου TUI Group, του μεγαλύτερο τουριστικού ομίλου παγκοσμίως. Στην ΤUI Γερμανίας ανήκουν οι εταιρίες οργάνωσης ταξιδίων (tour operators) TUI, 1-2FLY, Αirtours, L´tur, Gebeco και Berge & Meer, καθώς και η αεροπορική εταιρία TUIfly.

money-tourism.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ