TUIMAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica: Απολογισμός δραστηριοτήτων αειφορίας

0
260

 

Απολογισμός δραστηριοτήτων αειφορίας

TUIMAGICLIFE Marmari Palaceby Atlantica

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του TUI MAGIC LIFE Marmari Palace by Atlantica στο Mαστιχάρι,

συμμετέχοντας σε δράσεις στήριξης της αειφορίας, προχώρησε κατά τη διάρκεια της θερινής περίοδου σε εθελοντικές φιλοπεριβαλλοντικές ενέργειες.

Οργάνωσε καθαρισμό της παραλίας, στον οποίο συμμετείχαν προσωπικό και πελάτες.

Προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού σε κοινωφελή ιδρύματα και στην προσφορά τροφίμων και ποτών όπως κάθε χρόνο στο γηροκομείο και τις φυλακές, στηρίζοντας, με αυτό τον τρόπο, ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων της οργάνωσης «Γιατροί χωρίς Σύνορα» οργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο της Κω.

Όπως κάθε χρόνο συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς για την προμήθεια αγροτικών προϊόντων και με τις εταιρείες μεταποίησης για την προμήθεια ντόπιων τυποποιημένων προϊόντων

Πιστεύοντας στο δικαίωμα της ευζωΐας των ζώων, στήριξε το Animal Rescue της Κω συλλέγοντας χρήματα από τους πελάτες μέσω διοργάνωσης λαχειοφόρου και ημέρας υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Επιπλέον στήριξε τα φιλοζωϊκά σωματεία αναζητώντας ανάμεσα στους πελάτες εθελοντές συνοδούς ζώων, που είχαν βρει ήδη το νέο σπίτι τους στο εξωτερικό.

Υποστήριξε την άγρια ζωή υιοθετώντας μία χελώνα από τον Αρχέλων και έναν ασημόγλαρο από το ΑΝΙΜΑ.

Φέτος, διασώθηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου ένας κισσόκοκος, ο οποίος βρέθηκε

τραυματισμένος εντός των εγκαταστάσεων, στέλνοντας τον στην ΑΝΙΜΑ.

Οι συνεχείς αναζητήσεις φιλοπεριβαντολλογικών δράσεων έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχιστούν και θα ενταθούν , και θα συνεχίσουμε πάντα σε συνεργασία με την τοπκή κοινωνία να επενδύουμε με γνώμονα τη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ