Το σημείωμα στο αεροπλάνο που κίνησε τις υποψίες – «Χρειάζομαι βοήθεια»

0
2509

Πόσες φορές έχει πέσει στην αντίληψή σας κάτι περίεργο ή ύποπτο και έχετε σκεφτεί ότι πρέπει να δράσετε για να σώσετε την κατάσταση; Η αεροσυνοδός Shelia Frederick, δεν το σκέφτηκε απλά, έσωσε ένα νεαρό κορίτσι.

Λίγο πριν την απογείωση παρατήρησε ένα ζευγάρι που της κίνησε τις υποψίες… «Παρατήρησα έναν πολύ καλά περιποιημένο άνδρα που είχε στο πλευρό του μια κοπέλα πολύ νεώτερή του, απεριποίητη και αναμαλλιασμένη. Αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση… Ήθελα να κάνω κάτι για αυτό», σημειώνει η ίδια.

Σκέφτηκε λοιπόν να γράψει ένα σημείωμα και να της το αφήσει στην τουαλέτα. Αμέσως, την πλησίασε της είπε ότι μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μόλις το νεαρό κορίτσι μπήκε μέσα, είδε το σημείωμα.

«Είσαι καλά;», έγραφε το σημείωμα και δίπλα είχε ένα στυλό. Το κορίτσι της απάντησε: «Χρειάζομαι βοήθεια». Η Shelia είδε την απάντηση, τηλεφώνησε αμέσως για να σταλεί Αστυνομία κατά την προσγείωση και το κορίτσι ξέφυγε από τα χέρια του επικίνδυνου άνδρα που είχε σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση της.

«Είμαι αεροσυνοδός εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια. Μακάρι να μας είχαν εκπαιδεύσει να εντοπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να είχα δράσει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που μου είχαν φανεί ύποπτες», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Good Morning Britain

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ