Σε διψήφιο αριθμό η αύξηση των κρατήσεων για την Κω στη Γερμανική Τουριστική Αγορά

5
772

ΘΕΜΑ: ‘’Σε διψήφιο αριθμό η αύξηση των κρατήσεων για την Κω στη Γερμανική Τουριστική Αγορά.΄΄

Η Γερμανική Τουριστική Αγορά επιβεβαιώνει τη δυναμική που έχει η Κως ως τουριστικός προορισμός και το 2018.

Στη Μεγάλη Διεθνή Έκθεση ITB 2018, η Κως έδωσε δυναμικό παρών με το δικό της περίπτερο, στο οποίο υπεύθυνος ήταν ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας κ. Η. Σαράγιας.

Οι Γερμανοί tour operators, επιβεβαίωσαν ότι σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, η αύξηση των κρατήσεων για την Κω θα κινηθεί σε διψήφιο νούμερο.

Αποδεικνύεται ότι όταν η Κως ενώνει τις δυνάμεις της, το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό και πολλές φορές υπερβαίνει και τις προσδοκίες.

Στην Έκθεση του Βερολίνου, ο Δήμος Κω, η Περιφέρεια, οι φορείς αλλά και επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρουσίασαν την πιο όμορφη και ελκυστική εικόνα για το νησί μας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σιφάκης συμφώνησε με την Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου στην εντατικοποίηση των κοινών δράσεων σε επίπεδο δημοσιογραφικών ταξιδίων, ταξιδίων γνωριμίας με πωλητές μεγάλων Tour Operators αλλά και σε κοινές δράσεις προβολής μέσω του διαδικτύου.

Παράλληλα αναδείχθηκε η κοινή στόχευση Δήμου και Περιφέρειας για το άνοιγμα νέων αγορών για την Κω με έμφαση την Σερβία και τις Αραβικές χώρες.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που ηταν η κως ? Δεν υπήρχε πουθενά . Για να την βρεις έπρεπε να ψάξεις. Ο δημος απόν !!!!! Απαράδεκτο !!!! Οτι έκανε ο εοτ και η Περιφέρεια.

  2. ΜΗΠΩΣ Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ

  3. Εμεις που ειμαστε ΑΚΌΜΑ στην έκθεσή ΔΕΝ είδαμε δυναμικη παρουσία της Κω ΈΝΑ γραφειο με 4 καρεκλες ήταν στην περιφέρεια . Και ο κάθε ξενοδόχος σκορπισμενος αριστερά – δεξιά. Οι επισκέπτες ρωτούσαν που είναι η ΚΩΣ ??
    ΔΕΝ αρμόζει στην Κω και στους Κωους αυτή η εικόνα .

  4. Aς μένουμε και λίγο προσγειωμένοι,μετά τα τόσα πλήγματα των τελευταίων χρόνων.

    Ειδικά με τις Τουρκικές άκρως επιθετικές προκλήσεις ,και μάλιστα μετά την τελευταία η Γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα εξέδωσε κάτι ανάμεσα σε προειδοποίηση και ταξιδιωτική οδηγία:το παραθέτω μεταφρασμένο και ο νοών νοείτο
    Κυρίες και κύριοι,

    Σε περίπτωση μεγάλης κρίσης, όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο και διαμένουν στην Ελλάδα, θα απευθύνονται στον υπεύθυνο ασφαλείας του γαλλικού προξενείο ή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.Στο σχέδιο του προγράμματος ασφάλειας της γαλλικής κοινότητας, η υπηρεσία της προξενείου της γαλλικής πρεσβείας σας παρέχει κάποιες πληροφορίες:

    Σχέδιο ασφαλείας και επικεφαλής για την ασφάλεια

    Σας καλούμε να συμβουλευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

    https://gr.ambafrance.org.//Plan-de securite-ilots-6522

    Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/401605…i-na-kanete-se

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ