Διακόπτει τις πτήσεις της απο Ρόδο για Αθήνα η Ryanair! «Τέλος» οι πτήσεις & Χανιά – Αθήνα | Βόμβα της Ryanair στην καρδιά της τουριστικής περιόδου

3
1752

Διακόπτει τις πτήσεις της απο Ρόδο για Αθήνα η Ryanair!

Διακόπτει σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής τις πτήσεις της απο Ρόδο- Αθήνα και αντίστροφα, η αεροπορική εταιρεία Rayanair, για την περίοδο Μάιο- Οκτώβριο.

Αυτό έγινε γνωστό απόψε, καθώς στελέχη της εταιρείας επικοινώνησαν με επιβάτες που είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψουν απο Ρόδο για Αθήνα και τους ενημέρωσαν οτι οι πτήσεις αυτές δεν θα εκτελεστούν.

Οι λόγοι που οδήγησαν την εταιρεία να πάρει μια τέτοια απόφαση, παραμένουν για την ώρα άγνωστοι, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο περισσότερες λεπτομέρειες με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν φαίνεται να επηρεάζονται οι πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί απο το εξωτερικό για την Ρόδο.

 

 

 

 

Πηγή : rodiaki.gr/

«Τέλος» οι πτήσεις & Χανιά – Αθήνα | Βόμβα της Ryanair στην καρδιά της τουριστικής περιόδου

Μουδιασμένοι οι πολίτες των Χανίων και κυρίως ο κόσμος του τουρισμού, υποδέχονται την είδηση ότι η Ryanair σταματά και πάλι τα δρομολόγια από Χανιά προς Αθήνα και αντίστροφα.

Ήδη ταξιδιώτες με προγραμματισμένες πτήσεις λαμβάνουν το σχετικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα ή email (photo) ενώ η αναζήτηση εναλλακτικού τρόπου για ήδη κλεισμένες πτήσεις μέσα στον Ιούνιο- Ιούλιο είναι πανάκριβη.

Δυστυχώς, πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες ακυρώσεις, όπως μεταφέρουν στο zarpanews.gr καλά πληροφορημένες πηγές ενώ αυτή η εξέλιξη δημιουργεί χάος στις αερομεταφορές, μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Πάντως, οι επίσημες εξηγήσεις από την εταιρία αναμένονται ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι όλες οι διαδικασίες για επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές κρατήσεων διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά και όχι από το προσωπικό που εξυπηρετεί την εταιρία στο αεροδρόμιο των Χανίων.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πριν τρις μέρες η αντιπεριφερειάρχης δεν πουλούσε εξαγγελίες για επιστροφή της Ryan Air στην Κω;;;; δούλεμα ή λαϊκισμός;;;

      Το ψέμα δόλιε Ροδίτη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΤΖΗΠ@…. έχει κοντά ποδάρια και τα ευκολόπιστα ψέματα λίγο πριν τις εκλογές θα σε στείλουν στον αγύριστο…. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΌ ΤΗΣ ΚΩ.

  1. Και κάπως ετσι αποκαλύπτονται τα ψέματα της περιφερειας και της κυρίας Παπαβασιλείου οτι ταχα μου επέστρεψε στην κω η Ράιαν αιρ μετα απο ενεργειες της περιφερειας ενω ειχε δημοσιευτει ήδη ενα μηνα στον τοπικό τύπο . Δηλαδή έτρεξε η περιφέρεια για την κω και έριξε την Ρόδο ; δεν νομιζω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ