RYANAIR για διακοπή πτήσεων εσωτερικού: Δυστυχώς οι χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων… 2 αεροσκάφη μεταφέρονται στη Γερμανία για διεθνείς πτήσεις & μόνο καλοκαίρι…

11
1319

Η RYANAIR ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

2 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

 

Η Ryanair, η Νο 1 αεροπορική εταιρία, σήμερα (11 Απριλίου) ανακοίνωσε την μείωση των δρομολογίων εσωτερικού στην Ελλάδα μεταφέροντας αεροσκάφη από την Αθήνα (1) και τα Χανιά (1) σε βάσεις της στη Γερμανία από την 1η Ιουνίου, όπου και επεκτείνει τις υπηρεσίες της.

Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης απόφασης, η βάση της Ryanair στα Χανιά θα κλείσει, με συνέπεια την ακύρωση τεσσάρων πτήσεων χαμηλής συχνότητας από τα Χανιά προς το Κατόβιτσε, το Μέμινγκεν, τη Βενετία Τρεβίσο και το Βίλνιους. Η Ryanair θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της από Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι. Όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια εσωτερικού στην Ελλάδα θα ακυρωθούν από 1η Ιουνίου.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλαος Λάρδης δήλωσε:

“Δυστυχώς, οι χρεώσεις των ελληνικών αεροδρομίων, στην πλειοψηφία τους, ενθαρρύνουν τα δρομολόγια μόνο το καλοκαίρι και μόνο σε διεθνείς προορισμούς, τα οποία απαιτούν λιγότερα αεροσκάφη στην Ελλάδα. Συνεπώς, δύο αεροσκάφη θα μεταφερθούν από την Ελλάδα στη Γερμανία, όπου μπορούν να επιτύχουν υψηλότερη απόδοση σε ετήσια βάση. Η Ryanair παραμένει ανοικτή σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς εκμετάλλευσης των αεροδρομίων για την δημιουργία σχεδίου ανάπτυξης, το οποίο θα αφορά όλες τις αεροπορικές εταιρείες, και θα υποστηρίζει πτήσεις καθ’όλο το έτος και θα δικαιολογεί επιπλέον αεροσκάφη με μόνιμη βάση στα ελληνικά αεροδρόμια.

 

 

ΤΕΛΟΣ

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες

παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

 

                                    Robin Kiely                             Νικόλαος Λάρδης

                                    Ryanair Ltd                            Ryanair Ltd

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι ραγιαδες τα δινουν ολα.αεροδρομια πτησεις ξενοδοχεια λιμανια μαρινες.

  2. Κύριοι δεν με συμφέρει να πετάω στην Ελλάδα γιατί η Fraport με χρεώνει υπερβολικά (ή δεν δέχεται τα καπρίτσια μου) και έτσι φεύγω και πάω αλλού.

  3. Χθες όλοι πανηγύριζαν εδώ μέσα και σήμερα το μαύρο κλάμα… αυτοί κοιτούν μόνο την τσέπη τους..αν ένας ναύλος έχει μειωμένη κίνηση το κόβουν επί τόπου.δειτε την sky express,στην αρχή όλα τέλεια,τώρα κ βαλίτσες κ χειραποσκευες κ υπέρβαρα κ τιμές μια απ τα ίδια.κ το αεροδρόμιο χειρότερα…

  4. Μερικοί χλεύαζαν την Κω, όταν έγινε η βάση στα Χανιά. Πρέπει να το καταλάβουμε, η ryanair λειτουργεί και αποφασίζει με δικούς της όρους. Δεν ικανοποείται από τις απαιτήσεις της, άντε γειά!!!

  5. προς κωο. χαχα οι γερμανοι αποφασιζουν θα διωξουν τις εταιριες που δεν γουσταρουν οπως η ρυαναιρ και

    μετα ζητω το inclusive.μονο τα μεγαλα γερμανικων συμφεροντων.

  6. χο χ ιχο χι χαχαχα τα αεροσκαφη της ryanair μεταφερονται στην γερμανια!!!!ξυπνατε προβατακια

    ολα στους γερμανους!!!

  7. Τα έχει ξαναπεί το περιοδικό Remove Before Flight και το αναδημοσίευσα το 2010

    Η Εταιρεία αυτή αν και δραστηριοποιείται στην Ευρώπη,έχει αγορασμένο όλο τον στόλο της απ την Boeing,που είναι Αμερικανικών συμφερόντων.Ούτε ένα Airbass ,όπως κάνουν όλες οι εταιρείες έτσι για ισορροπία στόλων,αλλά και Οικονομία..Γράφει Όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση στ αρχ..α της.Βρείτε μου μία Low Cost εταιρεία που να μην έχει στον στόλο της Airbass.
    To μόνο που θα μου λείψει απ όλη αυτήν την ιστορία είναι ένας βλάκας που έβγαινε και έλεγε στον Καματερό να κάνει βάση Ryanair στην Κω,και θα βγαίνει μονίμως Βουλευτής!!!!Μιλάμε για κάψιμο,για πολλές ουσίες.

  8. απο βλακα. Ryanair: Πτήσεις από Φρανκφούρτη στη Δ.Μεσόγειο.ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ FRAPORT!!

    Mε δυο αεροπλάνα B737-800s και χαμηλότερες χρεώσεις η Ryanair ξεκινά από την 1 Μαρτιου 2017 αρχικά καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Πάλμα, Μάλαγα, Αλικάντε και Φάρο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Η συμφωνία με τη Fraport, που διαχειριζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το μεγαλύτερο της Γερμανίας, ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ RYANAIR ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ? ΜΟΝΟ ΤΟ INCLUSIVE.

    • Προς Βλάκα!!!Που βλέπεις μονιμότητα στην συχνότητα των πτήσεων?Που βλέπεις βάση,εκτός αυτήν στο Διάστημα σου?

      Καλοκαίρι που πέταγε η εταιρεία,πολλοί πελάτες έκλειναν σε All Inclussives.Δεν είναι αυτή η λύση ενάντια σ αυτό το το καρκίνωμα του Νησιού,αλλά η πάταξη της Διαφθοράς,ο Έλεγχος,και φυσικά η ισότιμη αντιμετώπιση όλων,κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στην ατζέντα του.

  9. Κοίτα να δεις που ακόμα και η RYANAIR «φεύγει» από την Ελλάδα τώρα που έρχεται η ανάπτυξη…………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ