ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ημερίδα της Έν Ξενοδόχων Κω: «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων GDBR»

4
1579
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων GDBR» πραγματοποίησε απόψε η Ένωση Ξενοδόχων Κω σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Συνεδριακή Αίθουσα του Ξενοδοχείου “ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑ”. Βασικοί εισηγητές ήταν:

  • Η κα Γεωργία Λειβαδάρου, Γενική Διευθύντρια Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, η οποία θα  μας ενημερώσει για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων: Αλλαγές και ευκαιρίες για τον Επιχειρηματικό κόσμο με έμφαση στις Ξενοδοχειακές Μονάδες
  • Η κα Μαρία Μυλώση, Δικηγόρος, DESS, Δρ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας Data Protection Expert, θα μιλήσει για τα Πρακτικά βήματα συμμόρφωσης στον Επιχειρηματικό κόσμο με έμφαση στις Ξενοδοχειακές Μονάδες
  • Ο Δρ. Χρήστος Παπατέρπος, Εταιρεία πληροφορικής DATAVERSE, ο οποίος θα συμπληρώσει την ενημέρωση από πλευράς Τεχνικών Μέτρων για την Επίτευξη της Συμμόρφωσης

Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων που ψηφίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Απρίλιο του 2016, οι επιχειρήσεις που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν έως τις 25 Μαΐου 2018 να προσαρμοστούν πλήρως στις σχετικές απαιτήσεις. Οι αλλαγές που επέρχονται με βάση το GDPR απαιτούν ετοιμότητα από τον επιχειρηματικό κόσμο και εξειδίκευση των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων / Data Protection Officer.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΘΕΣΗ, ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ-ΘΕΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ- ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    • Ναι, συμφωνώ αλλά να μην περιμένουμε να γίνεται η ενημέρωση στο παρά πέντε. Αυτή η οδηγία υπάρχει εδώ και δύο χρόνια και γίνεται η ενημέρωση τρεις μέρες πριν την προθεσμία.

  2. Είδα με ιδιαίτερη χαρά πολλά καινούργια και ταλαντούχα πρόσωπα στην συνάντηση. Εύχομαι και εις ανώτερα,

    Μεγαλοπαράγοντας
    Bilderberg Group

  3. Οι δικηγόροι μυρίστηκαν πάλι χρήμα. ΑΕΠΙ, ΑΘΗΝΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ , ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και τώρα αυτό!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ