Λειτουργεί ξανά από την επόμενη εβδομάδα το Capsis στη Ρόδο «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa».

0
356

Στις 23 Μαΐου αναμένεται να  λειτουργήσει ξανά πλήρως και  ανακαινισμένο το ιστορικό ξενοδοχείο Capsis στην Ιξιά της Ρόδου, που έμεινε κλειστό εδώ και έξι χρόνια.

Το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια του Κώου ξενοδόχου και επιχειρηματία κ. Νίκου Κούτρα και οι εργασίες ανακαίνισης που ξεκίνησαν από τον περασμένο Ιούλιο, συνεχίζονται καθημερινά χωρίς σταματημό.

Το ξενοδοχείο θα αλλάξει όνομα και θα ονομάζεται πλέον «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa». Η εμφάνιση του ιστορικού ξενοδοχείου δεν θα αλλάξει αν και έχουν γίνει ήδη παρεμβάσεις, ενώ τα συνεργεία εργάζονται συστηματικά καθημερινά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά από τις 23 Μαΐου και έχει ήδη προσλάβει δεκάδες εργαζόμενους, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την τοπική αγορά της Ρόδου.

Οι  εσωτερικοί χώροι  του ανακαινισμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, είναι εξαιρετικά  μοντέρνοι και ανακαινισμένοι.
Το «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa» θα είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο με οκτώ εστιατόρια και πέντε μπαρ, καφετέριες και χώρους spa.
Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στους συνεδριακούς χώρους, καθώς το ξενοδοχείο είχε παράδοση στις συνεδριακές διοργανώσεις και του χρόνου, θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικά συνέδρια.

Πάντως, κορυφαίοι tour opereitors περιλαμβάνουν το ξενοδοχείο ήδη στις κρατήσεις τους καθώς και οι ιστότοποι για κρατήσεις όπως το booking.com

ΦΩΤΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ

Πηγή : rodiaki.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ