Τρόμος στον αέρα για επιβάτες της British Airways

0
307
Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες της British Airways, που βρίσκονταν στην πτήση από το Heathrow προς τη Λάρνακα, το μεσημέρι της Κυριακής. Λίγο πριν την απογείωση, ένα τεχνικό πρόβλημα είχε σαν επακόλουθο την πτώση της πίεσης του θαλάμου, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να τρομοκρατηθούν.
Το αεροσκάφος ήταν έτοιμο για απογείωση για να εκτελέσει μια 6ωρη πτήση έως την Κύπρο, όταν ο υπολογιστής του αεροσκάφους αποσυμπίεσε την καμπίνα, πιστεύοντας ότι η πτήση ήταν αερομεταφερόμενη.
Οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν, ενώ αναφέρθηκε ότι ακούγονταν τόσο δυνατά τα ουρλιαχτά τους που κάποιοι αναγκάστηκαν να κλείσουν τα αυτιά τους. Ένας από τους επιβάτες τρομοκρατημένος δήλωσε πως άκουσε έναν από τους αεροσυνοδούς να αναφέρει πως το αεροσκάφος επρόκειτο να αποσυρθεί μέσα στους επόμενους 3 μήνες.
Όλοι είχαν καταληφθεί από αγωνία, ενώ ένας επιβάτης έχασε τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με την εταιρία, υπήρξε ένα μικρό τεχνικό λάθος, το αεροσκάφος επέστρεψε στη θέση του και οι μηχανικοί επιλύσαν το πρόβλημα πριν από την αναχώρησή του. Σε δήλωσή της η British Airways ανέφερε πως το εξειδικευμένο προσωπικό πτήσης και θαλάμου επιβατών είναι άρτια καταρτισμένο για να αντιμετωπίζει παρόμοιες καταστάσεις.
Ξεκαθάρισε δε, πως το πλήρωμα θαλάμου επιβατών καθησύχασε και φρόντισε τους επιβάτες, ύστερα από αυτό το ασήμαντο τεχνικό πρόβλημα πριν από την αναχώρηση του αεροσκάφους.

 money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ