NANA PRINCESS: Δείτε το νέο εξάστερο στολίδι του ελληνικού Τουρισμού στην Κρήτη ( ΦΩΤΟ)

0
498
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos
Το υπερπολυτελές θέρετρο NANA PRINCESS, το νέο εξάστερο στολίδι του ελληνικού Τουρισμού, φέρνει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας στην Ελλάδα και το μαγευτικό νησί της Κρήτης, με την πληθώρα των μοναδικών εγκαταστάσεων, των πλούσιων ανέσεων, πολλών αστέρων και τις άψογες εξατομικευμένες υπηρεσίες.
Η οικογένεια Καράτζη, πρωτοπόρος στον ελληνικό Τουρισμό, λειτούργησε το πρώτο και απόλυτα επιτυχημένο all inclusive ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το πολυβραβευμένο, best seller, NANA BEACH και τώρα κάνει ένα μεγάλο βήμα, προσφέροντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό ξενοδοχείο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η Νανά, η Μαρίτα και ο Αντώνης Καράτζης, με όλο το επιτελείο τους, αυτή τη φορά, ξεπέρασαν τον … εαυτό τους.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καράτζη Α.Ε., κ. Αντώνης Καράτζης. Είχαμε την χαρά και την τιμή να επισκεφθούμε το νέο ξενοδοχείο και εντυπωσιαστήκαμε από τις εικόνες που αντικρύσαμε: μοναδικές εγκαταστάσεις, διακριτική πολυτέλεια, υψηλή αισθητική, υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσίες, ένα «εξωπραγματικό» spa, χιλιάδων τετραγωνικών, και βέβαια η φιλοξενία με την σφραγίδα της οικογένειας Καράτζη, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν το NANA PRINCESS, που σίγουρα θα αποτελέσει μια νέα ξεχωριστή σελίδα στον ελληνικό Τουρισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχιτεκτονική σχεδίαση του ξενοδοχείου, που χρησιμοποίησε μια σπάνια κρητική μαύρη πέτρα, είναι τέτοια, που οι βίλες δεν είναι ουσιαστικά ορατές, έχοντας ενσωματωθεί πλήρως στο περιβάλλον, ενώ οι οροφές έχουν καλυφθεί πλήρως από γκαζόν και τους γνωστούς κήπους του ΝΑΝΑ.
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πλούσια συλλογή από 112 σουίτες και βίλες, μοναδικά σχεδιασμένες σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, που ικανοποιούν τις υψηλές προσδοκίες του σημερινού σύγχρονου ταξιδιώτη.
Σχεδόν όλα τα καταλύματα διαθέτουν μια φιλόξενη ιδιωτική πισίνα και μια ευρύχωρη υπαίθρια ηλιόλουστη περιοχή, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εκπληκτική θέα στη θάλασσα με μια απρόσκοπτη ιδιωτικότητα.
Ορισμένες σουίτες και βίλες διαθέτουν επίσης αναζωογονητικές σάουνες, ατμόλουτρα αποτοξίνωσης ή αποκαταστατικά ιαματικά λουτρά, σχεδιασμένα από τη βραβευμένη ιταλική εταιρεία, StarPool.
Επιπλέον, ο τελευταίος εξοπλισμός αιχμής στα ιδιωτικά γυμναστήρια ορισμένων από τις επιλεγμένες σουίτες και βίλες ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βιώσουν την απόλυτη προπόνηση με απόλυτη ιδιωτικότητα, με θέα το Κρητικό πέλαγος.
Κομψό design συναντά το σύγχρονο στυλ στα τρία εστιατόρια του θέρετρου που βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο, στην πισίνα και στην ιδιωτική παραλία. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία από εξαιρετικές επιλογές για φαγητό εμπνευσμένες από τις τοπικές επιρροές, τις μεσογειακές γεύσεις και τις διεθνείς τάσεις και στους τρεις χώρους, με απολαυστικά μενού à la carte δείπνο. Το spa Το υπερσύγχρονο Spa & Wellness Center καταλαμβάνει το δικό του χώρο δίπλα στην παραλία είναι μια μοναδική καινοτομία στη φιλοξενία ευεξίας.
Το Royal Wellness Club και το Royal Fitness Club, καθώς και η χαλαρωτική εσωτερική πισίνα, της οποίας η οροφή, ανοίγει, προσκαλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν ένα πολύ διακριτικό περιβάλλον, όπου οι ολιστικές θεραπείες συμβαδίζουν με την υπερσύγχρονη τεχνολογία.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια συγκλονιστική εμπειρία κάνοντας τα ψώνια τους, στο μινι εμπορικό κέντρο, που βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο της Nana Princess, όπου υπάρχει μια μεγάλη συλλογή ειδών πολυτελείας και αντικειμένων. Είτε ψάχνετε για αποκλειστικές μάρκες επωνυμου σχεδιαστή ή απλά θέλετε να πάρετε κάποια σνακ ή ένα βιβλίο, το arcade shopping παρέχει όλες τις ανάγκες και τις φαντασίες σας. Σημειώνεται ότι στο κεντρικό μπαρ, δίπλα στο πιάνο, υπάρχει ένα πλήρως «ενημερωμένο» με εξαιρετικές επιλογές humidor room για τις ανάγκες των καπνιστών πούρων.
Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης μια γκαλερί τέχνης στο κεντρικό κτίριο που παρουσιάζει μια ενθαρρυντική απεικόνιση των πρωτότυπων έργων που αλλάζουν σε μηνιαία βάση. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να περιηγηθούν στα ενδιαφέροντα εκθέματα και είναι ελεύθεροι να τα θαυμάσουν απλά ή να αγοράσουν ότι «παίρνει» την φαντασία τους. Το Nana Princess είναι η νέα προσθήκη στον όμιλο εταιρειών Karatzis, εμπνευσμένη από το όραμα της προσφοράς ενός ανώτερου επιπέδου φιλοξενίας στο νησί της Κρήτης.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ τις φωτογραφίες του NANA PRINCESS. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
Πηγή: https://money-tourism.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ