Αεροδρόμιο «Ιπποκράτης»: +16,23% ο Ιούνιος, +22,38% η σεζόν στις αφίξεις επιβατών

3
868

Ανακοινώθηκαν από την Fraport τα στατιστικά για το αεροδρόμιό μας για τον Ιούνιο. Με 207.728 διεθνείς αφίξεις, ο Ιούνιος έκλεισε στο +16,23% (έναντι 178.723 διεθνών αφίξεων τον Ιούνιο πέρυσι).

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά στα χρονικά, μήνας εκτός Ιουλίου-Αυγούστου σπάει το φράγμα των 200.000 διεθνών αφίξεων, αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας αντίστοιχες επιδόσεις παλαιότερων ετών του διμήνου της καρδιάς του καλοκαιριού. Κοινώς, ο φετινός Ιούνιος έφτασε σχεδόν τον περσινό Ιούλιο , αλλά και τον Αύγουστο.

Συνολικά η σεζόν με 388.616 διεθνείς αφίξεις κινείται στο +22.38% από πέρυσι (όταν και κυμάνθηκαν στις 317.555), όντας μακράν το καλύτερο Α’ εξάμηνο όλων των εποχών για το νησί μας.

Πηγή: https://www.kgs-airport.gr/uploads/sys_nodelng/2/2885/KGS_06_Int_Traffic_by_Country.pdf

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και η κίνηση έχει πέσει,καμιά σχέση με High Season

    Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο,όλοι κλεισμένοι μέσα στα All Incluss και οι καταδρομικοί έλεγχοι απ τους Ράμπο της ΑΑΔΕ του ΣΥΡΙΖΑ,έχει φέρει σε απόγνωση ολόκληρη την Τοπική Κοινωνία.Απίστευτες καταστάσεις απ τους επενδυτές που επιστρατεύουν Πακιστανούς απ το Hot Spot ,και Αλβανούς,Ρουμάνους,Βούλγαρους από άλλα μέρη για να στελεχώσουν τα επισιτιστικά τμήματα.Ένα μπουρδέλο αριστερής Προέλευσης,που όμως βρίσκει πρόσφορο έδαφος στις ΡουφοΚυριτσικοφυτείες.

  2. Χιλιάδες Κατρουλοτουρίστες ,αύξηση , αυξηση ,αύξηση ασταμάτητη τουριστών.
    ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ .
    Περιβαλοντολογικοί ΡΥΠΟΙ και ΒΑΒΟΥΡΑ.
    ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ…ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ .
    Τυχαίο ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ